Advanced File Joiner V1.0 ( Trojans , Keyloggers %100 FUD )
-
virüs bulur tabi sonuçta buda o cinste bir program :D
hangi keylogger programını taratırsanız taratın virüs bulur
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------virüs bulur tabi sonuçta buda o cinste bir program :D
hangi keylogger programını taratırsanız taratın virüs bulur
-----------------------------evet dediğin doğru ama şimdi virus total server da diyelimki 1 tane buluyorsa 1 hafta sonra 7-8 tane bulur yarattığımız serverda... lütfen yarattığımız server vb. virustotal yerine novirusthanks.org ile taratalım
Anti VirusTotal :W
Edit : Şimdi vmware kurdum bak :W çalıştırdım vmware dan editledim bak :D
-
hoja bu binder dosya felan taninmaz yapmaz.
birden fzla dosyayi birletirip eş zamanli calistirmaya yarar...
mesela serveriniz ile resimi birlestirip jpg simgesi secerek kurbana yutturun...
kurban dosyayi actiği zaman server ile birlikte resim de calisir. boylece kurban dosyadan şüphelenmez
kuban cok akilli deilse dosya uzantisina bakmadan direk calistiricaktir :D
resim acilinca trojan yediğini anlamicaktir...
virus totalda taratmisin ama editoru... :D Joiner.exe yi taratmissin 7 tane taniormuş.
editore bindli 4 adet dosya war
FSG --> Compress
UPX --> Compress
Reshacker --> commandline kullanio
STUB --> yapailan ayarlari isleyecek dosya
bunlari reshacker ile silip taratirsan %100 görüncektir çünkü upx - fsg antvirusler tarafindan yakalanior. -
ooo WHO hg :) hiç TBT de görmezdim seni kendi sitende takıldığını gördüm daha çok :) güzel keylogger vb. program yapıyorsun ellerine sağlık :) şu site işleri bitsin allah nasip kısmet ederse bende başlayacağım saygılarla
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Bunun coderine söylüyorum. hocam madem kaliteli bişi yapıyosun niye tr dil seceneği koymuyosun. Ondan sonrada türkçe niye gelişmiyo ingilizce dilimize GİRDİ... gibi laflar çıkıyor.
WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.
Oke ?
-----------------------------Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun.Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor.Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz.
Tamam?
-
yapımcılar içinde holyone ile ir2 var bu sakat değil kullanılabilir :D
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------Metanet bunu yazdı:
AntiGerilla bunu yazdı:
-----------------------------Bunun coderine söylüyorum. hocam madem kaliteli bişi yapıyosun niye tr dil seceneği koymuyosun. Ondan sonrada türkçe niye gelişmiyo ingilizce dilimize GİRDİ... gibi laflar çıkıyor.
WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.
Oke ?
-----------------------------Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun.Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor.Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz.
Tamam?
"Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun." ->>> Sanane hocam ? coder yabancılara hitap ediyor bende TBT'ye bu programın coderı olmadıgımdan sorun yok (:
"Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor." ->>>> 'WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.' HEP demi$im orda kamil arkada$ım benim (:
"Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz." ->>>> Coderın canı istemi$ , koymamı$ sorun yok. beğenmeyen kullanmaz :D
Sen beğensende kullanma hatta hocam bo$ver , git kumdan kaleler falan yap.
Oke ? :) -
çok bi artist gördüm seni =)
-
Ne alaka hocam adam soru sormu$ ona cevap verdim ordan ba$kasıda çıkıp beni ele$tiriyor..
sinirlenmezmisin? -
coder hep yabancılara hitap ediyorsa Türk forumlarına yayınlamaısnın mantıgını cozmus degılım o çözebilmiş mi? =) eng arayuzlu prgram yazınca adam mı sanılıyormuş ? senınde "kumdan kaleler falan yap." bu cumlene takıldım o yuzden oyle bırsey dedım sana ve sınırlenebılırsın yanı bızım mılletımız farklıdır ama yınede ıcımden gelenı yazdım...