folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Advanced File Joiner V1.0 ( Trojans , Keyloggers %100 FUD )

Advanced File Joiner V1.0 ( Trojans , Keyloggers %100 FUD )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

virüs bulur tabi sonuçta buda o cinste bir program :D

hangi keylogger programını taratırsanız taratın virüs bulur

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------

virüs bulur tabi sonuçta buda o cinste bir program :D

hangi keylogger programını taratırsanız taratın virüs bulur

evet dediğin doğru ama şimdi virus total server da diyelimki 1 tane buluyorsa 1 hafta sonra 7-8 tane bulur yarattığımız serverda... lütfen yarattığımız server vb. virustotal yerine novirusthanks.org ile taratalım

Anti VirusTotal :W 

Edit : Şimdi vmware kurdum bak :W çalıştırdım vmware dan editledim bak :D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

hoja bu binder dosya felan taninmaz yapmaz.

birden fzla dosyayi birletirip eş zamanli calistirmaya yarar...

mesela serveriniz ile resimi birlestirip jpg simgesi secerek kurbana yutturun...

kurban dosyayi actiği zaman server ile birlikte resim de calisir. boylece kurban dosyadan şüphelenmez 

kuban cok  akilli deilse dosya uzantisina bakmadan direk calistiricaktir :D

resim acilinca trojan yediğini anlamicaktir...

virus totalda taratmisin ama editoru... :D Joiner.exe yi taratmissin 7 tane taniormuş.

editore bindli 4 adet dosya war

FSG --> Compress
    UPX --> Compress
    Reshacker --> commandline kullanio
    STUB --> yapailan ayarlari isleyecek dosya 

bunlari reshacker ile silip taratirsan %100 görüncektir çünkü upx - fsg antvirusler tarafindan yakalanior.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ooo WHO hg :) hiç TBT de görmezdim seni kendi sitende takıldığını gördüm daha çok :) güzel keylogger vb. program yapıyorsun ellerine sağlık :) şu site işleri bitsin allah nasip kısmet ederse bende başlayacağım saygılarla

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    AntiGerilla bunu yazdı:

Bunun coderine söylüyorum. hocam madem kaliteli bişi yapıyosun niye tr dil seceneği koymuyosun. Ondan sonrada türkçe niye gelişmiyo ingilizce dilimize GİRDİ... gibi laflar çıkıyor.

WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.

Oke ?

Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun.Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor.Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz.

Tamam?

Boş sayfaya imza atmam!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yapımcılar içinde holyone ile ir2 var bu sakat değil kullanılabilir :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    generous bunu yazdı:

Metanet bunu yazdı:
    AntiGerilla bunu yazdı:

Bunun coderine söylüyorum. hocam madem kaliteli bişi yapıyosun niye tr dil seceneği koymuyosun. Ondan sonrada türkçe niye gelişmiyo ingilizce dilimize GİRDİ... gibi laflar çıkıyor.

WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.

Oke ?

Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun.Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor.Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz.

Tamam?

"Bu kadar sallama bir cevapta görmedim.Program yabancılara hitap ediyorsa buraya nie koyuyorsun." ->>>
    Sanane hocam ? coder yabancılara hitap ediyor bende TBT'ye bu programın coderı olmadıgımdan sorun yok (:

"Programı niye TR yapmadın die sormuyor zaten arkadaş nie TR dil seçeneğide koymadın die soruyor." ->>>> 'WHO!'nun ( programın yazarı ) hitap ettiği kesim hep yabancı olduğundan TR dil seçeneği yok.' HEP demi$im orda kamil arkada$ım benim (:

"Oraya bir dil seçeneği koyup TR-ENG seçilebilse yabancılar açısından sorun olmaz." ->>>> Coderın canı istemi$ , koymamı$ sorun yok. beğenmeyen kullanmaz :D
    Sen beğensende kullanma hatta hocam bo$ver , git kumdan kaleler falan yap.

Oke ? :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek
    çok bi artist gördüm seni =)

#darkedition.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Ne alaka hocam adam soru sormu$ ona cevap verdim ordan ba$kasıda çıkıp beni ele$tiriyor..

sinirlenmezmisin?

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

coder hep yabancılara hitap ediyorsa Türk forumlarına yayınlamaısnın mantıgını cozmus degılım o çözebilmiş mi? =) eng arayuzlu prgram yazınca adam mı sanılıyormuş ? senınde "kumdan kaleler falan yap." bu cumlene takıldım o yuzden oyle bırsey dedım sana ve sınırlenebılırsın yanı bızım mılletımız farklıdır ama yınede ıcımden gelenı yazdım...

#darkedition.com
Toplam Hit: 6680 Toplam Mesaj: 32