Af İstiyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://af.antiokul.net

http://hiyarlikyaptimderscalismadimnebokyemeyeafistiyorumbendebilmiyorum.antiokul.net

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------
    site isminde hayir yok ki :) anti okul madem okula karsisiniz ne halt etmeye af istiyorsunuz.ana sayfaya bir de istiklal marsi Ataturk portresi genclige hitabe koymussunuz utanmaz arlanmaz tembel tenekeler.

Biraz dikkatli baksan görürdün sloganı.

"Amaç okuldan soğutmak değil, hayatımızın bir parçası olan okulları çekilebilir hale getirmek"

Yani bizim antimiz okula değil eğitim sistemine... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    Genki bunu yazdı:

fistik49 bunu yazdı:
    lisede kalma yok yazın ortalama yükseltme sınavına girersin notunu yükseltir geçersin haa geçemedin mi sorumluluğa kalırsın yani eninde sonunda seni zorlaya zorlaya geçirecekler böyle bişeye lüzum yok

o yüzden bizim okulda 100 bilmem kaç kişi sınıfta kaldı dimi :S:S 

bu yeni gelen sistem geçen sene bizim okuldada 100 bilmem kaç kişi sınıfta kaldı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ayrıca size kim geçsin kim kalsın diye sormadım. Başlığa bakarsanız af isteyenler diyo. Ama sanırım siz başka birşey istiyorsunuz. Onuda bulursunuz ama burada değil. Af istemiyeni burda tutmuyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    millet siz hiç lise - üni okumadınızmı ? yoksa sizde ÖĞRENCİ ruhu mu yoktu ha ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    highnitro bunu yazdı:
    Öğrenci ruhuyla alakası ne hacı? Yırt kendini çalış geç, Çalışan adamı salak yerine koymanın bi alemi yokki.Çalışmayan kalacak,çalışna geçecek,inş. af maf çıkmaz..

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek

highnitro bunu yazdı:

Aynen katılıyorum. Öğrenci ruhu. Hiz hiçmi kopya çekmediniz, hiçmi okuldan kaçmadınız, hiçmi hocalarla  kavga etmedinizde burda kalan arkadaşlarımıza bukadar yükleniyorsunuz... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    a.q madem antiokulsunuz nie okula gitmek için can atıyosunuz siktir edin a.q ozaman:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    utkuts bunu yazdı:

highnitro bunu yazdı:

Aynen katılıyorum. Öğrenci ruhu. Hiz hiçmi kopya çekmediniz, hiçmi okuldan kaçmadınız, hiçmi hocalarla  kavga etmedinizde burda kalan arkadaşlarımıza bukadar yükleniyorsunuz... 

olm bırak şunları ya asıl bunlar inek amk. yuh yani yuh ! bi koyun nerden giderse diğerleide arkasından hesabı.. birisi tepkili msj yazmış dierleri aman sırayı ortamı bozmayalım die aynı yoldan giderek tepkili msj yazmış.. belki içlerinden birisi tepkili msj görmeseydi destek görseydi bu seferde o şekilde yazacaktı. akşam akşam amk. moralim bozuldu bak gene okul yıllarım aklıma geldi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkuts
    utkuts's avatar
    Erkek
    Ya bende bu antiokulu kimyada 0 aldığımda açmıştım. Şimdi finallere hazırlanıyorum. Ama gerçekten lisenin tadı çıkmıyor :(
Toplam Hit: 4679 Toplam Mesaj: 34