folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar...

Bundan 3 sene once bir sevgilim vardi cok guzeldi. Fakat onu eski sevgilim bana dondu diye terkettim. Insan ikilemde kalir bazen ve genellikle yanlis olani secer.

Ben gittim salak gibi onu terkettim.. 1bucuk sene once anladim ve o kadar pisman oldum ki. Neyse onun en yakin arkadasindan numarasini alayim dedm ama arkadasi dedi ki : numarasini veririm fakat kimden buldun diyecek ne diyeceksn desi?  Haklisin dedim. Arkadasi eski sevgilime konuyu acti demis ki konusacak onemli seyleri var. O da bir iki diretmeden sonra ver numarami demis. Konustuk ben cok pisman oldugumu soyledim dedi ki : biz mutluyduk seni cok mutlu ettim sonra ne oldu ? Beni benden onceki sevgilin ugruna terkettin! Simdi yapacagim birsey yok dedi. Bulusalim 15dk bna ayir dedim ayirdi.. onu karsimda gordugumde cok heyecanlandim anlatacaklarimi anlatamadim. Sonra tekrar goruselim desim iki cihan bir araya gelse olmaz karsilikli asla oturmam dedi. Bu olay 3 4 gun once oldu. 2 gun once ona kendi ellerimle dergi yaptim tamamen affetmeye dayali bir dergi, icinde onu cok ima ettim sadece o anlayabilirdi bu imalari anladi da. Dergiyi cuma teslim ettim kargoyla gece evde degildi ertesi sabah  saat 14.30 gibi aradi ve dedi ki: 2 saattir dergiye bakiyorum cok guzel olmus. Neyse 3 saat telde konustuk ama konular hep basa donuyor olmaz, tukurdugumu yalamam falan filan. En son ben musait degilim akaam arayacagim dedm arama acmam dedi. Aksam aradim acti 3 4 saat konustuk olmaz dedi cabalama dedi ve arama daha dedi..  aglamakli konustum kapattik. En son dun sabah onlarin mahalleye yani benim alt sokaga onu gormek icin indim. Cicek almistim. Tam evlerinin sokagina inerken onu gordum yolda allahin isi iste bu kadar denk gelemezdi. Hemen aradim seni gordum diye. Parka gel desi,  firtim gulduk 1 saat oturduk saka yolla elime falan vurdu en son gozlerine bakarak seni birakmak dedm gozleri doldu ve bana : ders calisamiyorum olmaz cabalama ddi konsantre olamiyorum falan dedi oyl.  Dun aksam da biraz konustuk aradim. Bugun whatsappda online degil. 3 gundur okula gidemiyorum surekli onun mahalledeyim. Birsey yiyip icemiyorum okulu birakabilirim 21 dyasinda biri olarak yardiminiza ihtiyacim var kotuyum arkadaslar sizce donme ihrimali var mi yorumlariniz bekliyorum berbat durumdayim... telden yaziyorum mazur gorun..

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

biraz burnun sürtsün istiyo ,sana tavsiyem iki gün uzaklaş iki gün sonra neredesin yoksun derse kız sana döner yapış bırakma, ama iki gün sonra pek sallamamışsa hiç zorlama rezil olursun ;)...

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

yildirma pol'tikasina devam yavas yavas kivama getiriyorsun D

ama okulla ne alakasi var hocam bu isin ikisinide yurutmeyi bileceksin

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

telefonunu açtıysa görüşmeye geldiyse bence olur . Tecrübeyle sabittir ama tersi :) bi telefonu açaydı tamamdı ama açmadı hayırlısı :) 

yanlış yapmışsın olayınıgeçelim olan olmuş . Herşey hazır ama sadece gururu kalmış . Sevginin herşeyin önüne geçeceğine inandır tamamdır. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Hocam biz bununla ilk arkadastik eski sevgilim terkettiginde hep o destek oldu. Sonra ona ilgi duydum soyledim asla olmaz ben seni kardesim dostum olarak goruyorum dedi. Cok cabaladim ve en son birhun elimi turtu ve sevgili olduk o zaman daha cok cabalamistim..simdi sokakta gorduklerime yazdigim seyi kelime kelime okutarak video hazirlayip bizim mahalledeki kafede o, arkadasiyla geldiginde projektorle izletmeyi dusunuyorum kafedekiler olur dedi, onun arkadasi da onu oraya getirmeyi bana birak dedi. Dergi bu kadar tesir ettiyse video nasil olur muridler?  Yda baska ne yapayim boyle onu, ailesini, etrafindakileri zor durumda birakmadan..

TurkForces tarafından 27/Şub/13 11:36 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hocam bu dürbünler var ya böyle yüksek yerlerde oluyor  Ankadarda atakulede , konyada kulesitede falan var aşağı yukarı her yerrde vardır . Bizim arkdaş

dürbünün görebileceği uzak bir yere bayağı büyük bir yazı bastırmıştı doğum günün kutlu olsun diye . Sonra çıktı dürbünle o yazıyı buldu sabitledi . Kızla

romantik bir yemeğin ardından hadi dürbüle bir bakalım ayağına kıza gösterdi. Sonra beraber kutladık parti falan inan kız hala ağlıyordu . :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

hocam bu dürbünler var ya böyle yüksek yerlerde oluyor  Ankadarda atakulede , konyada kulesitede falan var aşağı yukarı her yerrde vardır . Bizim arkdaş

dürbünün görebileceği uzak bir yere bayağı büyük bir yazı bastırmıştı doğum günün kutlu olsun diye . Sonra çıktı dürbünle o yazıyı buldu sabitledi . Kızla

romantik bir yemeğin ardından hadi dürbüle bir bakalım ayağına kıza gösterdi. Sonra beraber kutladık parti falan inan kız hala ağlıyordu . :D

Super fikir de hocam bulusmuyor oyle biryerlerde sadece mahallede falan denk gelirsek o da..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Film gibi olmuş dergi fikri süper valla hocam bırakma peşini gittigi yere kadar git sonunda ölüm yok ya umarım tekrar birlikte olursunuz.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Film gibi olmuş dergi fikri süper valla hocam bırakma peşini gittigi yere kadar git sonunda ölüm yok ya umarım tekrar birlikte olursunuz.

Ins hocam birakmayacagim pesini ama biraz sabirsizim whatsapta cogu zaman online ona takilip triplere giriyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Ins hocam birakmayacagim pesini ama biraz sabirsizim whatsapta cogu zaman online ona takilip triplere giriyorum.

uğraşlara devam kız gururuna yediremiyor sadece, sabırlı olursan mutlu mesut olursunuz :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=tYkpnsTVYcI

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 7127 Toplam Mesaj: 58