folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Uyguladığın strateji yanlış bir kere. Ne bekliyorsun ki? Kız affettim seni gel kaldığımız yerden devam edelim mi diyecek.

Sen kızı en baştan etkileyeceksin. Geçirdiğiniz 15-20 dk yı kıza kendini affettirmek için değilde kızı yeniden etkilemek için harca. Kıza onu terkeden kişi değilde yeni birisi olduğuna ikna etmeye çalış. Değiştiğini göstermeye çalış. Sen kendini affettirmeye çalıştıkça kızın aklında hep bir güvensizlik olacak sana karşı. Kız yine aynı şeyleri yaşamaktan korkacak, bunun içinde herşeye sıfırdan başlayıp en baştan etkliyeceksin. Sonuçta kızı iyi kötü tanıyorsun bir maziniz var, kızı eğlendirmeye onu etkilemeye bak.

Cok guzel demissin hocam olay tamda dedigin gibi ama msjlarima cvp vermiyor sadece karsilasirsak konustu su anda pusudayim mahallede disari cikarmak icin yol lazim :) kolay disari cikan biri aile problem yapmiyor

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Eveet su anda kizin evinin onunde arabanin icinde dikkat cekmeyecek bi yerde pusuda bekliykruz. Yakinlarda oturanlar varsa gelsin bi paket sigarayla :D canimiz sikildi burda :D yer baglarbasi patsonun oralarda bi yer.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

bence kızın gözünde küçüldükçe küçülüyorsun.....

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

böyle yapmaya devam et, iyice boka sardırıyosun farkında değilsin.. 

kusura bakmada mesajlara cevap vermeyen bir kızın kafasında, senin yapabileceğin hiçbirşey yok .. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

ileride pişman olmamak için elinden ayagından ne geliyorsa yap--maya devam.  ... 

---------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

kız milleti hoca, ısrara devam et elbet affeder seni. Sende 2 kızı bir  arada götüreydin, hangisi çok seversen onla devam ederdin, niye kendini kısıtlıyon :D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

kız milleti hoca, ısrara devam et elbet affeder seni. Sende 2 kızı bir  arada götüreydin, hangisi çok seversen onla devam ederdin, niye kendini kısıtlıyon :D

Bizde o olmaz hocam :) aksam ve sabah cok daraliyorum berbat oluyorum ama oglen vakitlerinde normalim nedendir bilinmez

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

yazilari okumadim ama senin is olmus hayirli olsun.... onemli olan bu saatten sonra bu iliskinin yuruyebilecegine inaniyormusun? hayatinin hatasini yaparsin o kizla tekrar beraber olursan. hayatin sikilir simdi sira onda oda seni bi gun yuz ustu birakacak o yuzdeenn kardes yol yakinken don geri, gotune bise girmesin bu yasta ask mask hikaye bak dalgana

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Üç beş adam bul, Gönüllü veya parasıyla tut... Kıza bela yapsınlar, Mahallenin Kabadayısı gibi ortaya atıl ve kızı Kurtar... Sonrada Sen beni Sevmesende ben Seni Her zaman Kurtarırım de ve git... Giderken arkana sakın bakma ama...

Kızı mahfedersin varya, Acayip tav olur sana. :)  Af bile eder.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Eski Tadı Olmayacak Birleşseniz Bile Hep içinde Terk Edilmenin Acısı Kalacak Ufacık Bir Durumda Bile Yine Senin Başkasına :Gitme ihtimalini gözünün önüne gelecek seni terk edecek gerekirse

örnek ben sevdigim kızı bir kaç kere bırakmak istedim şimdi hala başıma kalkıyor sen beni terk ettin felan diye

kızlar unutur gibi görünür hoş görür ama unutmaz gün gelir karşına çıkartır onu aci bir şekilde

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 7136 Toplam Mesaj: 58