Ah Şu Öss Denemeleri
-
Sınava 2 aydan az bi zaman kaldı ve hala denemelerde ea2-puanı 170 çalışıyorum hiç bi yükselme yok ne yapayim bunaldım artık daha barajı geçemiyorum bırak barajı geçmeyi denemeler tarihinde 1 defa bile geçmedim lanet barajı,185 i geçsem okul puanı falanda ekleniyomus anca kıbrısa giderim...kıbrısta para tuzağı kardeşim istanbulda özellere girmeye çalışşam onlarda almaz en az baraın üstünde bi 20-30 puan yapmam lazım
-
17 hazirana 75 gün kaldı 2 aydan az deme :) şafak sayıyoz burda :))))))))
-
geceleri uykuda geçen zamanı çıkartınca 2 aydan az kalıyo
-
hatırlatmayın şu sınavı kafayı yicem :(
-
evet arkadasım sana katılıyorum gecemi gündüzüme katıp deli gibi çalışıyorum sos-2 den bi türlü 200 gecemedim sürekli 195 199 arası gidip gidip geliyorum :( sos-2 süper 2-3 yanlıs cıkıyo edebiyat-sosyal ise berbat :(
-
töder vardı bugün.. =)
sınava giren var mıydı..? benim sınav diğerlerine göre biraz daha iyi geçti =) -
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
----------------------------- töder vardı bugün.. =)
sınava giren var mıydı..? benim sınav diğerlerine göre biraz daha iyi geçti =) -----------------------------tüh be,töder'i kaçırdım iyi mi.haberim yoktu.özdebir ile güvender kaldı birtek.(tabii onları da kaçırmadıysam.)
-
Dün girdim TÖDER'e. Çok sıkıcı bir sınavdı. Bi de özdebir zaten oldu bitti bir tek güvender kaldı.
-
ÖSS denemelerden daha kolay geçecek ..moraliniz durduq yere sikmeyin 1-döte giren şemsiye açılmaz... 2-Açmaya kasma yoghsa hazır dötten de olursun...
-
özdebir mart bitti ama mayısta bi sınavı daha var bi de güvender var... özdebir mart baya zordu öyle ki 267 say2 alan arkadaş 245. olmuştu 145 bin kişi içinden:)... töder normal derecedeymiş duyduğuma göre... 2 ay bence önceden çalışmaya başlamış kişi için çok çok önemli.. çalışan adam hep son 1-2 ay içinde yükselir.. eğer son 1-2 ay bırakırsan tüm emeklerin eriyip gidiyor geçen sene başıma geldi ordan biliyorum:) çalışın arkadaşlar başka çaremiz yok nasılsa...
-
barajı geçsem istanbulda az puanla alan varmı üniverstelerden adı üniverste olsunda isterse boktan olsun