folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ah Şu Öss Denemeleri

Ah Şu Öss Denemeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek

Sınava 2 aydan az bi zaman kaldı ve hala denemelerde ea2-puanı 170 çalışıyorum hiç bi yükselme yok ne yapayim bunaldım artık daha barajı geçemiyorum bırak barajı geçmeyi denemeler tarihinde 1 defa bile geçmedim lanet barajı,185 i geçsem okul puanı falanda ekleniyomus anca kıbrısa giderim...kıbrısta para tuzağı kardeşim istanbulda özellere girmeye çalışşam onlarda almaz en az baraın üstünde bi 20-30 puan yapmam lazım

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    17 hazirana 75 gün kaldı 2 aydan az deme :) şafak sayıyoz burda :))))))))

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    geceleri uykuda geçen zamanı çıkartınca 2 aydan az kalıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hatırlatmayın şu sınavı kafayı yicem :(

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    evet arkadasım sana katılıyorum gecemi gündüzüme katıp deli gibi çalışıyorum sos-2 den bi türlü 200 gecemedim sürekli 195 199 arası gidip gidip geliyorum :( sos-2 süper 2-3 yanlıs cıkıyo edebiyat-sosyal ise berbat :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    töder vardı bugün.. =)
    sınava giren var mıydı..? benim sınav diğerlerine göre biraz daha iyi geçti =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    ----------------------------- töder vardı bugün.. =)
    sınava giren var mıydı..? benim sınav diğerlerine göre biraz daha iyi geçti =) -----------------------------

tüh be,töder'i kaçırdım iyi mi.haberim yoktu.özdebir ile güvender kaldı birtek.(tabii onları da kaçırmadıysam.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhoweb
    muhoweb's avatar
    Erkek
    Dün girdim TÖDER'e. Çok sıkıcı bir sınavdı. Bi de özdebir zaten oldu bitti bir tek güvender kaldı.

Dandana Çıkada Dandana Çıkada Dandana Çıkada Aleeeeeeeee........
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ÖSS denemelerden daha kolay geçecek ..moraliniz durduq yere sikmeyin 1-döte giren şemsiye açılmaz... 2-Açmaya kasma yoghsa hazır dötten de olursun...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    özdebir mart bitti ama mayısta bi sınavı daha var bi de güvender var... özdebir mart baya zordu öyle ki 267 say2 alan arkadaş 245. olmuştu 145 bin kişi içinden:)... töder normal derecedeymiş duyduğuma göre... 2 ay bence önceden çalışmaya başlamış kişi için çok çok önemli.. çalışan adam hep son 1-2 ay içinde yükselir.. eğer son 1-2 ay bırakırsan tüm emeklerin eriyip gidiyor geçen sene başıma geldi ordan biliyorum:) çalışın arkadaşlar başka çaremiz yok nasılsa...

Nerde Gençliğim:(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek
    barajı geçsem istanbulda az puanla alan varmı üniverstelerden adı üniverste olsunda isterse boktan olsun

Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 36