Ah Şu Öss Denemeleri
-
azerbeycanı düşünebilirsin mesela hem baya ucuz hem de puanı baya düşük.. denklikte veriliyor...
-
bu sene gururumuz kokainman. 290larda seyrediyo kendisi. maaşallah diyin (:
-
bugunde bize deneme yaptılar aq %100 attım bütün şıkları miilet soruyo ben söylüyom aq doğrumuş gibi oruyolar bide emimisin he he eminim :D sonuçlar gelince zikcekler beni
-
o zaman ilk 100 e girer inşallah kokainman.. hadi kokainman gururumuz sensin:)
-
Koko hangi bölüm?
İki ay kala kasa bildiğin kadar kasacan. Bazı rivayetlere göre son iki ay kasan biri öncedende çalıştıysa puanı bayağı arttırıyo. Bikaç arkadaştan biliyom.
Ayrıca oturup çalışacan başka yolu yok.Önceden çalışma son iki ay kas bi işe yaramaz. Önceden çalışman varsa son iki ay kas.Dershane denemelerinide fazla takmayın, geçen sene denemelerden iyi alıp öss de barajı zor geçmiştim. Sınavlara girin ama kafanıza takmayın, çalışmaya devam edin...
-
koko nun kastığı falan yok adam sınavları bile takmıyo :D
adam aşmış artık gerek duymuyo sınava falan :D
bakarsınız öss ye bile girmez çok kolay lan bunlar der çeker gider :D -
ya dersler eskiden beri çok iyi zaten.bu senede dersaneyi pek takmadım.kendim bi plan yaptım.o plana göre tüm öss çalışmam martın ortalarında bitiodu.bittide.o bakımdan bu aralar relax bi şekilde takılmaktayım :D
ayrıca bölüm sorulmuş.sayısalcıyım fen okuom :P -
Atom içmenin faydaları görülüyo kokoda :D
-
ben aslında öss de derece yapardımda dershane ortamı hep süperdi hep yarı dönemden sonra paso gezdim derse girmedim 2 sene böyle dersane yaptım baktım olmuo özel mözel attım biyere kapağı ben çalışcka adam değilim ak anca kokainman gibi asosyal sivilceli admalar çalışır kazanır (: onlarda üni bitirse nolur abi işveren olcam ben iş vermicem asosyal adama ak saat 8 oldummu kalkar evine gider (:
-
bu arada dersane öneriniz varmı
bizim burda fem bide final var hangisi güzel mesela koko sen hangi dersanye gidion ya kararsızlıkta kaldım :S