Ah Ttnet Vah Ttnet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arakdaşım alayı yaaalaaaan söylüyor bu bir gerçek. 

Benim bulunduğum yer için ipneler en fazla 4 görürsün gibi saçma sapan şeyler söylüyorlardı 8'i kaldırmaz falan gibi o kadar çok iddialı konuşuyorlardı ki insanları kandırıyorlar.

16 kullanıyorum ve maksimum değerleri alıyorum.

Santral'de sizin değerleriniz kaç girilmiş ise o değer üzerinden girersiniz.

Bundan 1 yıl kadar önce bu bakır kablo üzerinden ister inanın ister inanmayın saniyede 15MB ile origin üzerinden oyun indirdim bu rakam 1MB ile başladı ve git gide arttı kafayı yedim resmen ne kopma oldu ne de başka birşey birkaç saat sonra eski haline döndü.

Diyeceğim şu ki bu bakır kablo saniyede 15MB'a dayanabiliyorsa şuanki kullandığınız paketler bu kablolar için hiçbirşey.

Çok sorunlu yerler vardır ona birşey diyemem ama bana söyleneni size söyledim 8'i bile göremezsin diyen adama güvenirseniz ve hakkınızı aramazsanız en düşük hızladarda kullanırsınız.

Zamanında bu bağlantıyı bu hale getirene kadar benden fazla çok uğraşan olmamıştır iddaa ediyorum.

Bi ara lavuklar hızımı düşürdüler yok işte efendim sürekli kopuyormuş bağlantım da kaldırmıyormuş 8'i bile göremezmişim ALAYI YALAAAAAAN

Amaçları santrale fazla yük bindirmemekmidir neyin nesidir bilmiyorum ulan zaten internet özgürlüğü diye birşey yok şu a.q ülkesinde bir de bu saçma sapan yalan dolanlar ile uğraşıyoruz.

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hocam uydunet destekliyor mu bir bak.

verdikleri modemde bile sıkıntı çıksa gelip yenisiyle değiştiriyorlar.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Bide uyduneti arayım ozaman. Olmadı iş yerine gidince bi kaç ttnet avukatına söyleyim durumu kulvarları farklı ama belki rica minnet dediğiniz gibi sabit bi değer girmişlerse onu yukarı çektirebilirler.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Valla ben fixnete geçtim huzuru buldum tavsiye ederim.

venom88 tarafından 12/Eyl/15 14:28 tarihinde düzenlenmiştir

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Hocam ttnet vdsl kullanıyorum çok memnunum. Bulunduğun bölgede altyapı güzelse internet çok iyi kötüyse boktan bile bok.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Fixnete gectim rahat ettim diyen arkadas, fixnet marstan mi yayin yapiyor? Sitesinde %100 turk telekom altyapisi diyor ki, fiyatlar da ucuz falan degil. Reklam kokuyor yazdiklarin. Neyse..

Dsmart macerasindan sonra 15 gunluk Vodafone macerasi da sona erdi. Baglantiyi 4 mbit ustune cikaramadilar ben de iptal dedim mk sizle mi ugrasacam.. Neymis, onlarin ekraninda sorun gorunmuyormus. Modem degerlerini okuyorum umrunda degil adamin.

El mahkum, sike sike ttnet dedirtiyorlar. Gittim, basim agrimasin, yok hattiniz desteklemiyor vs salakliklarla ygrasmayim diye 8'lik hat basvurusu yaptim.

Yani teslim oldum mk. Bu isin iyisi fiber, o da burda yok, yapicak bisey yok. Domalmaya devam...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    venom88 bunu yazdı

Valla ben fixnete geçtim huzuru buldum tavsiye ederim.

1.3 upload nedir küfür etseler daha iyi arkadaş ya. Up/down arasındaki farka bakarmısın ya.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Normalde 2 mb olması lazım tarifeye göre ama bu kadarınada şükür modem değelerine göre 40 mb upload alabiliyor hat ama burası türkiye en iyisini istersin elindekiyle yetinirsin.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

super online  ın taşşağını yiyim ben  adamlar  16 mb  dediler dedikleri gibide  oldu max 13 mb  a  düştü ara ara

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forum/ttnet-bizi-aldatiyor-136955

ben büyü yaptığım günlerde bunu sizlerle paylaşmıştım. ttnetin kehaneti evinizin herbir yanını saracak demiştim.

kötü ruh kovma tılsımı yazıp sık kullanılanlara eklemenizi önermiştim.

sizleri kötü ruhlardan koruyacak tılsımı flaş diske çekip boyununuza assaydınız bunlar başınıza gelmeyecekti.

silinemeyen cd virüsü gibi yayıldı her yere. sakalımı kesip bakirliğimi sonlardırdım. sırtımdaki mühüründemi hiç değeri yoktu ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 25
totoşnet