folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım

Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:
    -----------------------------
    BuZuL bunu yazdı:

hacı ahmet kaya denilen götoşumu övmeye çalışıyorsun ?
    örnek verecek olursan verdiğin örneklere kıyasla ben sana 1000 tane örnek gösteririm...

şarkısı güzeldir ayrı mesele ben ne dinlerim ne ederim fakat kişiliğinin ta a.q o ahmet kayanın...

ayrıca ahmet kayaya toptan koyacaklardı ama öldü bahanesi ile bir deliklere girdiği kesin...

ayrıca neden kafasındakilerini anlayamayacağım dostum ? senden iyi anlarım hemde kürtlükle apoyu kıyaslama ayrıca benim bir sürü kürt arkadaşım var şarkısının hürmetine bile dinlemeyip küfür ediyorlar hatta...

Ayrcıa Allahın izni ile kimse düşüremez Türk milletini düşürecek varsa buyursun denesin bakalım tarih gösteriyor deneyenleri sanırım git tarih araştır biraz...

ayrıca kürtlerin kökeninide bana söyle mağdem o kadar bilgilisin Türklerin kültür kökeni mu ve atlantise kadar gidiyor.

senden ala götoş yok buzul:@

burda konu ahmet kayanın kim oldugu ne yaptıgı degil. biri bi türküsünü paylaşmış o kadar. yorum yapılacaksa türküye yapılsın. güzelya da değil. kişiligine kimsenin laf atmaya hakkı yok!

Niye hakkımız yokmuşkı Benim ülkemı bölmeye çalışan itin posterının önunde konser verecek. Geberen pkklılara ağıtlar yakacak. Sende bu hakkı benden alacaksın öylemı. Öz yurdumuzda yabancı muamalesı görüyoruz.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:

apoyu özledik derken orda kastediği barışı özledik anlamında kullanıyo ,

hıı, apo barışın temsilcisiydi dimi unutmuşum :/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

işin siyasi kısmı bir tarafa parça hakikattende güzelmiş:d

Ayrıca buzulum sen bi konya'ya sormuşsun birde güneydoğudakilerin soy soplarını araştır bakim ....:D:D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hacı ahmet kaya denilen götoşumu övmeye çalışıyorsun ?
    örnek verecek olursan verdiğin örneklere kıyasla ben sana 1000 tane örnek gösteririm...

şarkısı güzeldir ayrı mesele ben ne dinlerim ne ederim fakat kişiliğinin ta a.q o ahmet kayanın...

ayrıca ahmet kayaya toptan koyacaklardı ama öldü bahanesi ile bir deliklere girdiği kesin...

ayrıca neden kafasındakilerini anlayamayacağım dostum ? senden iyi anlarım hemde kürtlükle apoyu kıyaslama ayrıca benim bir sürü kürt arkadaşım var şarkısının hürmetine bile dinlemeyip küfür ediyorlar hatta...

Ayrcıa Allahın izni ile kimse düşüremez Türk milletini düşürecek varsa buyursun denesin bakalım tarih gösteriyor deneyenleri sanırım git tarih araştır biraz...

ayrıca kürtlerin kökeninide bana söyle mağdem o kadar bilgilisin Türklerin kültür kökeni mu ve atlantise kadar gidiyor.

senden ala götoş yok buzul:@

burda konu ahmet kayanın kim oldugu ne yaptıgı degil. biri bi türküsünü paylaşmış o kadar. yorum yapılacaksa türküye  yapılsın. güzelya da değil. kişiligine kimsenin laf atmaya hakkı yok!

sen bu küfürden dolayı banlanacaksın ama benimde içimde kalmasın varsın banlanayım Delegado_Zero seni bi sikerim götünün üstüne oturamazsın lan götveren sana küfür eden oldumu ? sen ahmet kayanın anasımısın babasımısın bana küfür ediyorsun ? göt herif adam bişeyler demiş ağzımızın tadı ile tartışıyoruz senin şahsına küfür eden oldumu götoş ha diyorsanki ahmet kaya neyse bende oyum seninde mına korum ahmet kayanında amına korum dalyarrak.

gözüne koyduğum git oku mesajlarımı adamın türküsüne bişeymi diyoruz dinlersen dinle a.q banane elalemin derdi benimi gerdi...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sen bu küfürden dolayı banlanacaksın ama benimde içimde kalmasın varsın banlanayım Delegado_Zero seni bi sikerim götünün üstüne oturamazsın lan götveren sana küfür eden oldumu ? sen ahmet kayanın anasımısın babasımısın bana küfür ediyorsun ? göt herif adam bişeyler demiş ağzımızın tadı ile tartışıyoruz senin şahsına küfür eden oldumu götoş ha diyorsanki ahmet kaya neyse bende oyum seninde mına korum ahmet kayanında amına korum dalyarrak.

gözüne koyduğum git oku mesajlarımı adamın türküsüne bişeymi diyoruz dinlersen dinle a.q banane elalemin derdi benimi gerdi...

------------------------------------------------------------------

ohaaa olm yavaş geL , burda aile varr :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    xursi bunu yazdı:

işin siyasi kısmı bir tarafa parça hakikattende güzelmiş:d

Ayrıca buzulum sen bi konya'ya sormuşsun birde güneydoğudakilerin soy soplarını araştır bakim ....:D:D:D

xursi tuttunmu tutmadınmı :D

hacı tarih ortada Türklerin geçmişini herkes biliyor ben kürde bişey demiyorum sonuçta 2 eniştemde kürt benim kürtlerle bir sorunum falanda yok.

ayrıca eniştelerimden biride mardinli zaten ben bir Türk olarak araştırdım kültür kökenimi elimden geldiği kadarda buradaki kürtlerin kültür kökenini araştırdım ha kürtlerin kültür kökeni belki benim bulduğumdan daha fazladır ayrı mesele fakat benim takıldığım konu kürtlerin kökeni Türklerden daha uzun değil bunu neye dayanarak söyledi ona şaşırdım ve sordum. :)

bunun en basit ispatını bir yabancı profesör söylemiş zaten "Dünyadan Türk tarihini çıkarırsanız zaten tarih diye bişey kalmaz."

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:

------------------------------------------------------------------

ohaaa olm yavaş geL , burda aile varr :)

hacı kendi kaşındı :) burdaki elemanlardan kimseye küfür etmedim atladı aldı cevabını.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

edit : 2 kere yollamışım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

buzul seni özlicez hacı :D

senin emlak işindende kurtuluoz bölece :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Muzigin evrenselligi dolayısıyla kimi dinlerseniz dinleyin.Ancak bir model olarak benimseyeceginiz insanın bazı özelliklerinin de toplumca kabul gören normlara uygun olmasında fayda var.Ben şu kürt tarihi konusuna takıldım.Arkadaşın birisi bir copy paste olayına girmiş,kim oldugu belli olmayan tarih çevrelerinde adı bilinmeyen bir araştırmacının yazdıgı bilgileri bizimle paylaşmış.Ben bu tarih konusuyla ilgili olarak yetkili kişilerin dikkate alınması gerektigini düşünüyorum.Arkadaşımızın saydığı bazı devletleri inceleyelim.

Mitanni:Bir kere bu insanlar Türktür ve hala Mitanni ismini yaşatan bir Türk Boyu Günümüz Özbekistan Topraklarında Karakalpak Elinde yaşamaktadır.Ve kendi destanlarında hikayelerinde Aradoluda büyük bir yenilgiye uğrayıp iran üzerinden Orta Asyaya döndüklerini anlatırlar.Bakınız MÜYTENLER , MÜYTENNİLER

Bunun yanısıra Eski Anadolu Uygarlıklarına baktığınız zaman, Ural-Altay (TURANOID IRK) milletlerinin bu bölgede Onbinlerce yıldır yaşadıkları ortaya çıkar.SÜMERr==(Bugünkü Fin milletleri kendilerine SOUMİ, SUM, SUMİ derler).Ayrıca Sibir Türklerine dikkat.SUBARTU:.Anadolunun en eski milletlerinden birisi,Sibiryaya adını veren Sibir Türklerinin, Araplar HZ.Ömer zamanında Anadoluya girene kadar Doğu Anadoluda Hazar İmparatorluguna bağlı olarak devletleri vardı.Arap tarihçiler bile bunu yazmışlar.İranın Kuzeyini ve Doğu Anadoluyu Türklerden aldıklarını yazmışlar.Buyur buradan yak.Bununla birlikte Eski Sibirlerin soyundan gelen bugünkü Başkurtlar hala Araplar ve Bizanslılar ile giriştikleri mücadelelir destanlarında anlatırlar.Araplara yenildikten sonra.Hazar İmparatorlugu yıkıldıktan sonra Kafkaslyanın kuzeyine çıkmışlar.

Ayrıca Anadoluda yaşayan AZ (Asya kıtasına adını veren millet) , KİMMER, URARTU, ve daha adını sayamadığım nice milletler TÜrk Soyundan veya Ona Akraba TURANOID IRKtan gelmektedir.Kut, Gut veya Kassit devletinin de Turan soylu oldugu ortada.

GOR DEVLETİ:Bu insanlar Afganistandaki PAŞTUN milletinin mensuplarıdır.

Bveyhogulları:Bu adamların Şii ve İranlı olduklarını biz ortaokulda ögrenmiştik.20 yılda çok şeyler değişmiş.İranlı oldukları bir gerçek. Eyyubiler:Bu insanın soyu da araştırılmış.Tüm ailesi Türkçe isimler taşıyor.Ayrıca ordusu ve devlet düzeni de Musul Atabeylerinin devamı.

Daha fazla da tartışmaya gerek yok.Arapların Cihad için taa Yemenden getirip Güneydoğuya yerleştirdiği Arap aşiretlerin kurdukları Hamdani veie Mervani devletlerini de kürt yapmaya çalışmak haksızlık olsa gerek.

Bugün bile kürt denen insanlar farklı soylardan gelmektedirler ve aralarında Kürt adını taşımaktan başka bir ortak nokta yoktur.Bunun yanında kürt adı verilen pek çok topluluk bile kürtlüğü kabul etmemektedir.Bir Zazanın ne kadar kürt oldugu tartışılır.İrandaki bir Lur ne kadar kürt olabilir.Hepsine genel olarak kürt demişler.

Temennimiz insanların neyin ne oldugunu anlaması ve gereksiz bir biçimde ayrılıkçılık yapmadan bilimsel olarak bazı durumları ifade edebilmesi ve huzurun sağlanmasıdır.Tarih ve Dil alanında yapılan çalışmalarbizi gerçeklere götürecektir.Basit bir örnek vermek istiyorum:Benim üniversitede bir Adıyamanlı arkadaşım vardı.Harbiden bazen bizi sinir etmek için bölücü ifadeler kullanırdı.Neyse aradan birkaç yıl geçti bir yerde karşılaştık.Bunun bir akrabası soyagacını araştırmış.Soyları Ahlat tarafından Adıyamana gelmiş.Ve asıl isimleri de SÖKMEN miş.Velhasılı kelam.Selçuklular yıkıldıktan sonra Ahlat civarında SÖKMENLER devleti kuruldu,Bu arkadaşın ataları onlar.Daha bunun gibi nice gerçekler var.Biraz bu gerçekler araştırılsa ülkemiz daha huzurlu olur.

Toplam Hit: 11991 Toplam Mesaj: 77