Ahmet Kayayı Sever-Dim Ama Olay Bitti
-
Böyle saçma bir tartışmanın 1 günde 10 sayfalık yazı toplayabilmesi b forumun utancı olmalıdır.
Daha akıllıca şeylere kafa yorun, geçmişi geçmişte bırakın.
Hala küfürler sallanıyor, kabadayılık yapılıyor.
Adam öldü, doğru ya da yanlış bir şeylere inandı ve söyledi ama sonuçta o öldü.
İsteyen bile isteye dinliyor hala onu.
Hala ne bu yazılar yahu? -
Ben bir Kürt'üm ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaktan gurur duyarım ve bu kimliği taşıdığım içinde ırk olarak değil ülke,kültür ve kader birliği bağlamında Türk'üm ve bundanda gurur duyarım.Atatürkçüyüm ve AtatürkMilliyetçisiyim.Ahmet Kayayı kişilik olarak ve siyasi görüş olarak hiç sevmem.Ama insan olarak her yaradılan gibi severim.Sanatını severim.Ülkücü çevrede yetiştim ailem ülkücü,okuldaki arkadaşlarım ülkücüydü Ağladıkça Parçası eşliğinde çok içtik,efkarlandık.Şafak Türküsü dinleyip çok ağladık.Bir yandan Ağladıkça çalarken arkasından Osman Öztunç Karageceler parçasını dinleyip efkarlandık.Özgün müziğin ülkemizdeki temsilcisi Ahmet Kaya'dır.Ahmet Kaya'nın tarzını Osman Öztunç almıştır o da çok güzel parçalar söylemiştir.Sanatı eşsiz derecede güzeldir...Birçoğumuz Yakomaz parçası eşliğinde sevdiğimizi düşündük,hele mersinde deniz kenarında öyle bir gidiyorki o parça...Maviye çalar gözlerini dinleyip sevgilinin gözlerinde kaybolmadıkmı...Sanatından hepimiz etkinlendik hepimiz kendimize bir pay biçtik.Siyasi görüşü bize tersti şiddetle karşı çıktık küfür ettik.Lanet okuduk.Ama sanatı hem ülkemizde bir çığır açmıştır seveni sevmeyeni herkes dinlemiştir.Ölümünün üstünden kaç yıl geçti.Hala eserleri dinleniyorsa biraz düşünmek ve sanatına saygı duymak gerek....Bol keseden laf söylemekkolay.Sonuçta siyasi olarak bize zararlı olsada sanat olarak ülkemiz müziğine katkıları oldu.Bol keseden atanlar ne yaptı.?
-
Site ye artık cok az yada hiç yazı yazmıyordum. Ama bu konu bu kadar ılerleyınce yazmadan edemedım..
Bu konuyu su anda tartısmanızın hiçbir alemı yok. Biz Kreston adlı uye ıle Ahmet Kaya adlı bır baslıkta fıkırlerımızı ve neden bu adamın terorıst oldugunu anlatmıstık. Bu baslıgı da sıtemızde aktıf olarak bulunan her uye okudu. Donup donup aynı tartısmayı yaratmanın alemı yok. Ahmet Kaya PKK ya gönül vermıstır. PKK da resmı olarak tanımlanmıs bır teror orgutudur. Bu adamı desteklemek ve sarkılarında anlattıgı PKK hayallerını dınlemek dogrudan terorıst emellere alet olmaktır. -
Forum Kuralı!
-Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Kim haklıymış kim haksızmış kimseye düşmez onun derdi...
---
İyi kötü herkes fikrini yazıp savunabilir.kimse Kimsenin fikrini benimsemek ve kendi fikrini saklamak zorunda değildir.Sadece birileri haklı değildir.Herkes forum kuralları çerçevesinde fikirlerini söyleyebilir.Sizle daha önce Ahmet Kaya'nin PKK lı olduğunu ortaya koymuş olabilirsiniz.Bunu bizde biliyoruz PKK'lıdır.Ama böyle biz söyledik kabul edin pekte hoş olmadı. -
Peki Forum kuralları ıcınde "Terorızme destek verenlere saygı duymak zorundasınız" gıbı bır kural var mı ?
Bu forum ozgur bır forumdur. Vatan a ıhanet harıcı hersey gayet saygıyla karsılanır. Ama admınlerımız de vatansever ınsanlardır. Forumdakı terorızm yanlılarına verılen tepkılerı ogrenmek ıstersen rene ıle ırtıbata gec lutfen. -
Terör yanlısı kimseyi görmedim sitede.Ahmet Kayanın siyasi görüşünü burada savunmuyoruz.Bende şiddetle karşı çıkıyorum zaten.Sanatınada saygı duyarım bu benim görüşümdür.Bunun için kimsede beni terörist veya terör yanlısı ilan edemez.
-
Ahmet Kaya bır terorısttır. Sarkılarında ( Senın sanat dedıgın seylerde ) PKK nın emellerı ve huzunlerıne degınılır. Bunu dınlemek dırek yada dolaylı yoldan PKK ya destek vermektır. Cunku dınleyıp kendınden gectıgın sarkılarda TSK nın bır terorıst organızasyon oldugu vurgulanmaktadır.
-
Abi o bahsettiğin şarkılar en fazla 3-4 tanedir.Biliyorum hepsinide.Ama birçok şarkısıda benim duygularımı çok iyi anlatır.Bunu içinde severekdinlerim.Sen dinlemeyebilirsin hiçbir şekilde.Ama dinleyenleride teröre destek veriyor veya terör yanlısı gibi suçlaman yanlıştır.Ahmet Kaya bir teröristtir bunu bende biliyorum.Serdar Ortaç,İbrahim Tatlıses,İsmail YK,Tarkna..vs bunlar terörist değilde ülkeye katkıları ne?.Bunların zararları neden sizin gündeminizde yok?.Bu ahmet kaya konusunda ısrarcı olduğumuz kadar Avrupa Birliği ve Amerikaya karşı kararlı dursaydık bugün süper güç biz olurduk.
-
ya hocam ne sanatı ya geç bu sanatı falan bunlar rastyonalist yaklaşımlar. Adamın yaptığı sanat; türkiyede şehit düşen, evlenme hazırlığı yapan bir sürü insana kurşun sıktırmak için alt yapı hazırlıyorsa, zıplarım onun yaptığı sanata ya
-
Haklısınız boşverin.Sizlerde yiyip içip yatıp oturun.Memleketi böyle kurtacaz laftan başka hiçbir icraatimiz yok zaten.Lafa gelince bir numaralı vatanseveriz.Ama kıçımızı kıpırdatmayız memleket için nedense.Şehit demogojisi yaparak vicdanımızı rahatlatırız sadece.
Toplam Hit: 14141 Toplam Mesaj: 99