Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
CyberAngel bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
hajım eğer yapacaksan vatana hayırlı bir iş derim ki video kaydına al ve bunu yetkili mercilere gödner ve not olarak da bunu kamu oyu ile paylaşmayın basına kesinlikle vermeyin kendi içinizdeki otokontrolünüzü sağlayabileceğinize eminim de bu işler böyle düzelir..
-----------------------------hacım video iyi fikir ama zor olacak çekmek.. çekerim çekmesine yetkili merci neresi dir ?
-----------------------------kimi kime şikayet etçen hacı :D
-----------------------------Aynen kimi kime şikayet edicen : ) Bütün kanallara gönder videoyu şans eseri belki birisi yayınlar ( sanmıyorum ama )
-
Ben valilik birimindeyim. Tonla vali ve vali yard. koruması var hepsi dediğin gibi boş boş oturuyorlar.
Onların işi oturup/bekleyip koruma görevlerini yerine getirmek zaten. Can sıkıntısından muhabet eder zar atar. Birbirlerini parmaklamalarını mı bekliyorsun?
-
Git suratlarına da de, ipne, am kodum diye. Demezsen asıl ibne sensin.
-
-----------------------------Aynen kimi kime şikayet edicen : ) Bütün kanallara gönder videoyu şans eseri belki birisi yayınlar ( sanmıyorum ama )
-----------------------------starda sabahları bi adam çıkıyodu bn lisedeykene hala çıkıyosa ona yolla o yaynlar :P
-
hergun maslaktan eve doğru giderken gazi Mustafa Kemal Paşanın harp oynları olarak tahsisetiği yerin 3-5 paşanın golf sağası olarak kullandığı yeri,doğudaki askerlerin derme çatma karakollarda can pazarları yaşarken subay ordu evlerindeki saltanatın, erler taş gibi ekmek yerken onları yöneten 3.ordu komutanlığında görev yapan subayların şaraplarını taze pastalarını ve onlara köle gibi hizmet eden vatan evlatlarının gene doğuda 1970 erden kalama g-3 lerle ve bunların yarısı bozuk olan mermilerle vatanı koruyacak askerlerin karşısında siyasileri koruyaların milyarlık silahlarını,ve intikal araçları (hurdaların) durumu ne iken makam araçlarının lüxsiyetini vs. vs. bunları çekip medyaya vermek gerekli hocam velhasılı kelam it iti ısırmaz
-
ya ne kadar gereksiz insanlar var ya herşeye dışardan bakıyolar. bende çevik kuvvetim istanbulun bir ilçesinde kaymakamlığı taşlamışlar bir timi oraya gönderdiler tekrar saldırı olursa diye akşam 18:00 da görevi devraldık . öğlen 12 ye kadar orda bekledik bizde insanız. verdikleri kumanyayla açtık orucumuzu ordan kıpırdayamıyosun. öyle bekliyosun. adamlar sana bekle dyo tekrar taşlama yada saldırı ihtimaline karşı. zaten çevik kuvvetin bi anladada görevi bu bilmeden yorum yapma lütfen.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Bıraksana ya.. orda bir kırathane ortamı oluşmuş durumda ve kaldıreımdan geçen herkes buna şahit oluyor bu bir.. ikincisi neden diğer parti binalarında polis yok ?
-----------------------------çünkü herkes akp ye karşı durumda . hangi partiye saldıracaklar başka
-
CyberAngel bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
hajım eğer yapacaksan vatana hayırlı bir iş derim ki video kaydına al ve bunu yetkili mercilere gödner ve not olarak da bunu kamu oyu ile paylaşmayın basına kesinlikle vermeyin kendi içinizdeki otokontrolünüzü sağlayabileceğinize eminim de bu işler böyle düzelir..
-----------------------------hacım video iyi fikir ama zor olacak çekmek.. çekerim çekmesine yetkili merci neresi dir ?
Kardeş zaten onlar orda beklemeye gönderiliyo. az bibilgin olsa anlardın. ne diyeceksin çevik kuvvet burda bboş boş bekliyomu diyeceksin -
sen geciyon diye hazirdami duracaklardi ne adamsin ya
senin verdigin vergilerle gecinmiyor emeginin karsiligni aliyor , kac kurus vergi ödedinde ötüyon burda
-
fmk bunu yazdı:
hergun maslaktan eve doğru giderken gazi Mustafa Kemal Paşanın harp oynları olarak tahsisetiği yerin 3-5 paşanın golf sağası olarak kullandığı yeri,doğudaki askerlerin derme çatma karakollarda can pazarları yaşarken subay ordu evlerindeki saltanatın, erler taş gibi ekmek yerken onları yöneten 3.ordu komutanlığında görev yapan subayların şaraplarını taze pastalarını ve onlara köle gibi hizmet eden vatan evlatlarının gene doğuda 1970 erden kalama g-3 lerle ve bunların yarısı bozuk olan mermilerle vatanı koruyacak askerlerin karşısında siyasileri koruyaların milyarlık silahlarını,ve intikal araçları (hurdaların) durumu ne iken makam araçlarının lüxsiyetini vs. vs. bunları çekip medyaya vermek gerekli hocam velhasılı kelam it iti ısırmaz
-----------------------------hacım aynen bende maslaga gidiyorum sürekli ve o golf sahasına sürekli gözüm takılıyor. orası gerçekten öyle tahsis edildiyse ayıp. yazdıklarına katılmamak ise imkansız. bu ülkenin birçok sorunu var maalesef