Ak Parti Binası Altında Keyif Yapan Polisler
-
-
hajım şöyle genel eleştri ve tepkileri tek tek okudum da aslında evet polis oraya beklemeye gidiyor. Bence değil. o bölgede insanların sosyal yaşantısını korumak oluşabilecek kanuna aykırı yasa dışı olayları olay gerçekleşmeden müdahale etmek gibi görevleri var bu ülkede KİMSENİN BOŞ BOŞ OTURMAK gibi ne bir hakkı ne de bir görevi vbar öncelikle bu noktada anlaşalım.
Polisin olduğu bir mekanda sivillerin biraz tırsması durulması onların varlığından rahatsız olmayhıp ayağını denk atması gerekmektedir. Ben kaç defa trafik cezası kesen görevini yapan memurun yanına gidip kolay gelsin memur bey. vs gibi laflar attım. ancak edebimi bozmadan..
İlk mesajda o polis arkadaşların görev dışı çevreyi rahatsız edici davranışları olduğunu anladığım için videoya çek vs demiştim. Bir takım DENSİZ arkadaşlar da video ya çek tv ye ver vs vs gibi abuk subuk saçma cümleler kurmuş SAKIN BUNU YAPMA. En azından ülkenin itibarı için..
Eğer rahatsızlık duyduğun bir konu varsa git konuş ne yapacak sana küfürmü edecek git ne kadar sinirlensen de davranışlarına üslubunu bozma efendi efendi sor sormak istediğini sakın iğneleme.. Konuş anla bakalım dertlerini neymiş ne değilmiş. Baktın ters yapıyorlar iyi günler de geç git bir sonraki gün yakala auynı davranış içinde oldukları bir an ı video ya çek ve tekrar söylüyorum KESİNLİKLE BASIN TV GAZETE VS verme. Arkadaşlar bahsetmiş gerekli merciler var bu şikayetleri daha doğrusu bilgilendirmeyi yapabileceğin. Bu bir nevi kendi içimizdeki oto kontrolü hareketlendirir beyler..
Biraz yapıcı olun yok polisi kötüle yok askeri kötüle. sonuç ne olacak bu ülke 5 yıla çıkmaz herkes böyle yaparsa.
Umarım anlatabilmişimdir...
-
polis düşmanları her forumda fazlasıyla varmış demek.
polisin görevi kısaca kamu düzeni ve güvenliğini sağlamaktır.yani polis vazife ve selahiyetleri kanununun özeti budur.
git şikayet et de gör bakalım.iskenderun ve diğer illerde ak parti binalarına saldırılar düzenleniyor ve polisin oralarda beklemesi keyfinden değil güvenlik amaçlı.ha eğer polisin ak parti binasını korumasını sindiremiyorsan geçme oradan.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Bende gördüm Akp binaları yakınlarında hep polisler duruyor..
halla halla nedenki acaba o binanın bi özelliği yok aslında normal apartman yane garip -
acikistihbarat bunu yazdı:
polis düşmanları her forumda fazlasıyla varmış demek.
polisin görevi kısaca kamu düzeni ve güvenliğini sağlamaktır.yani polis vazife ve selahiyetleri kanununun özeti budur.
git şikayet et de gör bakalım.iskenderun ve diğer illerde ak parti binalarına saldırılar düzenleniyor ve polisin oralarda beklemesi keyfinden değil güvenlik amaçlı.ha eğer polisin ak parti binasını korumasını sindiremiyorsan geçme oradan.
kime söylüyorsun ki hocam kapasite meselesi çeneni yorma.. :) he de geç :) -
ultrAsker bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
hergun maslaktan eve doğru giderken gazi Mustafa Kemal Paşanın harp oynları olarak tahsisetiği yerin 3-5 paşanın golf sağası olarak kullandığı yeri,doğudaki askerlerin derme çatma karakollarda can pazarları yaşarken subay ordu evlerindeki saltanatın, erler taş gibi ekmek yerken onları yöneten 3.ordu komutanlığında görev yapan subayların şaraplarını taze pastalarını ve onlara köle gibi hizmet eden vatan evlatlarının gene doğuda 1970 erden kalama g-3 lerle ve bunların yarısı bozuk olan mermilerle vatanı koruyacak askerlerin karşısında siyasileri koruyaların milyarlık silahlarını,ve intikal araçları (hurdaların) durumu ne iken makam araçlarının lüxsiyetini vs. vs. bunları çekip medyaya vermek gerekli hocam velhasılı kelam it iti ısırmaz
-----------------------------hacım aynen bende maslaga gidiyorum sürekli ve o golf sahasına sürekli gözüm takılıyor. orası gerçekten öyle tahsis edildiyse ayıp. yazdıklarına katılmamak ise imkansız. bu ülkenin birçok sorunu var maalesef
-----------------------------orası 3 5 paşa nın kullandığı bir golf sahası değil bilip bilmeden atmayın.
istanbul golf kulübünün yeri istersen üye ol o sahayı kullan tamam?
-
Bazı arkadaşlar anlamıyor galiba... Ak parti binası önünde duran polislere birşey dediğim yok.Ak parti binası önünde kırathane ortamı oluşturan polislere laf ettim ben.Siz nöbetin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz anlaşılan.Nöbette sandalye çekip tavla atamassın! Çay kahve içemessin hacı! Ben doğuda 12 saat sabit nöbet tutuyordum.Askere uzattığınız diller neden şu fetocu polise uzanmaz anlamam.. Neyse ne haliniz varsa görün ben konunun takipçisi değilim artık!
-
akp li degilimde ...
mhp parti binasi farkli mi saniyorsun ? yoksa gormek mi istemiyosun ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
akp li degilimde ...
mhp parti binasi farkli mi saniyorsun ? yoksa gormek mi istemiyosun ?
-----------------------------git hacı mhp binasının önüne o zaman! yer iskenderun... git bak .. varsa mangal havasında sohbet eden polisler.. hattta polisler çağır beni !
-
janni bunu yazdı:
napcak hoca hazır durusdamı beklicekler.Adamlara gidin bekleyin orda güvenlik icin diyorlar.
asker insan degilmi sabahtan aksama kadar ayakta bekliyor o sogukta karda kışta