Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Dtp ye kapatma davası actıklarında kimse yaradan acıdan bahsetmiyordu...
Ne olduda bi anda bu kadar yara aldı acaba?
bekliyordum bu soruyu ,ama senden değil.pkk yı destekleyen ülkenin bölünmesinden yana olan, bir takım özellikler veya özerklikler isteyen bir partiyle-
öyle veya böyle bu ülkeyi yönetmekte olan iktidar partisini bir tutmak nekadar akılcı olur?
senin bu düşüncen akp yi karalamaz ama demokrasinin işleyişi bakımından pkk ya kurtuluş örgütü teröristlerine ise militan diyen partiyi magdur durumdaymış gibi gösterir.
dtp ye kapatma davası açıldığı zamanda yaradan ve acıdan bahsettim,ama vurulan şehit edilen askerlerimizin yarasından ve acısından bahsettim.
-----------------------------Şehidlere kim kelle demişti acaba yada apo ya sayın?
-
Ya bırı bana bı acıklasın beyler bu akp ye dava nıye acıldı akp napmıs ? :S
-
Tansu çiller demişti.
ve tezkereyi çıkartmıştı acaba?
-
evt ülkenin şerefsizleri iş basında akp yi türlü türlü bahanelerle kapatmaya calısanlar ben onların bu ülkeyi düşündüklerini bile sanmıyorum vatanlarını sevdiklerinden bile şüphem var ülkeyi resmen kaosa sürüklüyolar. hep istiyolarki kendi yandaşları ülkeyi yönetsin ulan o zmn ülkeye niye demokrasi geldi kömünist olsaydık hep ülkeyi chp yönetseydi hem böyle kaosa da sürüklenmiş olmazdık.
bycall kendi toplantısında fetva verio günahları sayıyo iman etmenin şartlarını falan sayıyo bişey yok o bycall o laik o sayabilir o çünkü chp li
ama onların birini erdoğan söylese aboww irtacıcaya bak ülkeye şeriat getircekler kacınn, taşlayın, kapatın kıyamet kopuyo sizin demokrasi anlayısınız buysa hay ben öyle mahkemenin böyle demokrasinin..
-
erkan07 bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Dtp ye kapatma davası actıklarında kimse yaradan acıdan bahsetmiyordu...
Ne olduda bi anda bu kadar yara aldı acaba?
bekliyordum bu soruyu ,ama senden değil.pkk yı destekleyen ülkenin bölünmesinden yana olan, bir takım özellikler veya özerklikler isteyen bir partiyle-
öyle veya böyle bu ülkeyi yönetmekte olan iktidar partisini bir tutmak nekadar akılcı olur?
senin bu düşüncen akp yi karalamaz ama demokrasinin işleyişi bakımından pkk ya kurtuluş örgütü teröristlerine ise militan diyen partiyi magdur durumdaymış gibi gösterir.
dtp ye kapatma davası açıldığı zamanda yaradan ve acıdan bahsettim,ama vurulan veya şehit edilen askerlerimizin yarasından ve acısından bahsettim.
-----------------------------Demek istediğimi anlayamıyorsunuz hocam....
Pkklı yada Dtpli olmadığımı bu sitede 3-5 takılan herkez biliyordur sanırım, bu saatten sonra beni teroristlikle kimse suclamayacaktır...
Olay şuki, demokrası dediğiniz şeyi göreceli olarak algılıyorsunuz, benim partim kapatılırsa demokrasi yara alır, senin partin kapatılırsa oh ne güzel oldu die bi mantık yoktur demokrasi denilen şeyde,
yada göreceli değildir bu kavram...
Zamanında eğer dtpyi kapatıyolar demokrasi yara alıyor die başlık acmadıysan bu saatten sonrada acmaya hakkınız yok...
-
işte bundan korkuyordum...
-
Gidinde dolarla euronun fiyatlarına bakın.
acaba bu karardan haberi olanlar kaç avro kaç dolar aldı?
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Gidinde dolarla euronun fiyatlarına bakın.
acaba bu karardan haberi olanlar kaç avro kaç dolar aldı?
Sen doların euronun fiyatının bu kadar fırlamasının tek sebebinin mahkeme olduğunumu sanıosun :))))
devam et hocam...
-
rene hocam siyaset yapma , bu adamlarla siyaset yapılmıyo girmiş olsun ne diyim :)
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------evt ülkenin şerefsizleri iş basında akp yi türlü türlü bahanelerle kapatmaya calısanlar ben onların bu ülkeyi düşündüklerini bile sanmıyorum vatanlarını sevdiklerinden bile şüphem var ülkeyi resmen kaosa sürüklüyolar. hep istiyolarki kendi yandaşları ülkeyi yönetsin ulan o zmn ülkeye niye demokrasi geldi kömünist olsaydık hep ülkeyi chp yönetseydi hem böyle kaosa da sürüklenmiş olmazdık.
bycall kendi toplantısında fetva verio günahları sayıyo iman etmenin şartlarını falan sayıyo bişey yok o bycall o laik o sayabilir o çünkü chp li
ama onların birini erdoğan söylese aboww irtacıcaya bak ülkeye şeriat getircekler kacınn, taşlayın, kapatın kıyamet kopuyo sizin demokrasi anlayısınız buysa hay ben öyle mahkemenin böyle demokrasinin..
-----------------------------Bak kardeşim Sana kimdedi CHP 'den Baykal gelcek başadiye ???
ATATÜRK'e sorulan sorulardan biride "-Neden başka party kurmalarına izin beriyorsunuz ?" dur.
Cevap : Demokrasi için tek bir görüş olmamalı birden çok görüş olmalıdır!
AKP destekliyenleri anlamıyorum özelleştire özelleştire bir biz kaldık özelleştirilmedik . Cumartesi günü oturuduğum yerin yakınlarında halk pazarı vardır ve pazar BOŞTU ! Sadece kuru kalabalık vardı ! Halkın cebinde para yok ! Maliye bakanı zamanında söylemişti bir şeyler biz yapacaz vs. dedi %7-4 lere indircez bir şeykeri dedi simdi o bahsettiği şeyleri unutmus anlasılan . O zamanında bahsettiği %7-4 e indircez dediği şeyler simdi %70 de sen hayla AKP savun ...