folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi

Ak Partiye Kapatma Davası Kabul Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    önemli olan parti kapatmak değil öyle bi milletimiz var ki yine bu partinin arkasında olucaktır..
    partiyi değil o partiye destek veren halkı kapatmak gerek..böyle sadece şimdiyi düşünen geleceğini göremeyen bi halkımız olduğu sürece.....

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Rene dediğini gayet iyi anlıyorum, seni teröristlikle suçlamak saçmalık olur zaten.

ama bu iki parti arasındaki demokrasi farkını görmemekte saçmalık olur.

bırakırsın silahı gelirsin meclise inersin ovaya konuşur oy toplar özgürlüğünün kısıtlandığını ispatlar ve eşit hak istersin.

ikisi ayrı olay.

senin pkk lı olmadığın kadar, terörist olmadığın kadar, bende akp li değilim.

ben bu davada art niyet görüyorum daha önce bir konuda sana yine yazmıştım ama cevap gelmemişti.

bu başsavcı zaten kangren olmuş bir bacağa tekme atmak için neden bu zamana kadar bekledi?neden dünya borsası krizdeyken ekonomi dara girmişken böyle bir dava açtı?

iddianamesinde ki bir çok iddia ,gerekçe çok önceye ait.

bu savcının yatırımı neye?bu savcı  bu davanın ekonomiye nasıl yansıyacağını bilmeyecek kadar gerizekalımı?

ama şu var senin ülkende cumhurbaşkanı   anayasa kitabı fırlatır ülkenin başbakanına  dolar mark fırlar.

biri dava açar dolar euro fırlar.

ve sonra araştırılırki merkez bankası müdürü  5 milyon liralık mark almış.

savcı haklı bile olsa zamanlaması son derece yanlış e buda bende  ister istemez art niyet varmı yokmu sorusunu yaratıyor..

hayır dolar euro fiyatı sebebi bu değil   ama tetik erken çekildi .bence bu dava son derece gereksizdi.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    türk halkında dolar euromu var hocalar. türk halkında TL bile yok siz neden bahsediyorsunuz. ekonomi %70 yabancıların elinde hani şu bizim kuyumuzu kazan yabancıların. onlardan biri yat almak için para çekse bizde ekonomik kriz oluyor. sizde çıkıp yok kapatma davası açıldı ekonomi bombok oldu diye edebiyat yapmayın şimdi.

www.atsizcilar.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Euro ve dolar cumadan beri bu seviyede :) Bugünde öyle çok kar sağlayacak kadar bi oynama olmadı düşündüğünüz gibi,sabahtan beri değerler önümde..Öyle büyük karlar yapamadık yani :))

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

dodobig.

dolar euro halkta yok ,kodamanlarda var.

çeşitli cemaatlerde var.

edito; birde holyseclerum da varmış :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    herkes sövüyo ama bu AKP ye kim veriyo acaba oyunu. bi sonraki seçimde %60 la gelecek tahminime göre. hadi 5 yıl ceza alsa bile bu ismi geçen kişiler bu durum değişmeyecek. herkes AKP ye mi oynuyor ne? laiklik elden gidiyor a kimse inanmıyor zaten hiç bi yere de gitmez laiklik bırakmayız. bu propagandayla eleştirilen bir parti bu yüzden kapatılıyorsa ben bu işin içinde başka iş ararım. derim ki bu parti haksız yere eleştiriliyor. çekemedikleri için kapatıyorlar.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

erkan07 

bu iki parti arasındaki demokrasi farkını görmemekte saçmalık olur.

------------------------------------------------

abi akp için demokrasi yanlısı gibi bişi olmuş bu sözde kendi işi için yasa çıkarmak hiçbir demokrasiye sığmaz

o yüzden demokrasi fln hiç açmayalım adamlar sırf kendi davaları için yeni yasa çıkarcaktılar nerdeyse ki başka olaylar için çıkardıkları da görülmüştür.

tayyip amca için de öyle  bide siirtte 2. kez seçim yaptırma dalgaları fln var

bence işin demokrasi yanınından girmeyiniz olaya 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Akp kapatılırsa ilk şanslı 10 kişiye rapidshare account dağıtıcam la :)=

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------

Akp kapatılırsa ilk şanslı 10 kişiye rapidshare account dağıtıcam la :)=

-----------------------------

hatırlatırım :P

ama şuda bir gerçekki eğer kapatılırsa bi dahaki seçime başka bi parti açılarak oyları dahada artarak iktidara gelecektir. (tahminlerim) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Anlamıyorsunuz.

dtp ile akp için demokrasi aynı anlamı taşımaz.

demokraside silahlı eylem yoktur,silahlı eylemi savunmak yoktur dağdaki teröristlere,dünyanın hemen hemen her ülkesinin terörist örgüt listesine giren teröristlere  pekeke li militanlar demek yoktur.bölünmekten toprak istemekten vermezseniz biz zorla alırız demek yoktur.demokratik yollara başvurur bu hakkını arar evinde oturur dağa çıkmazsın.

bir konu açtım sopayı kapan geldi a.q.

akp yanlısı olarak görmeyin, bu davanın ülkemize zarar vereceğinden bahseden biri olarak görün.

Toplam Hit: 10380 Toplam Mesaj: 77