Akademik Bilişim 2015

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

İzleyici olarak kayıt oldum. kurs olarakta http://ab.org.tr/ab15/Kurs/341.html Büyük Veri'yi seçmeyi düşünüyorum. Sizce yararlı olur mu? Diğer alanlarda uzmanlığım yok. Büyük Veriyi de ilgimi çektiği için seçmek istedim. İleride artısı olabilir mi?

Allah Türktür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Kurs için kayıt formu henüz açılmış değil, açılınca kaydımı yaptıracağım. Hatırlatma için teşekkürler Andrei.

@edit: Kayıt formu kullanıma açıldı. 

TxT tarafından 01/Oca/15 15:07 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

3 günde 1500 küsür kişi başvuru yapmış, tahribattan kimler başvuru yaptı

BlackApple tarafından 03/Oca/15 21:43 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Ben kursiyer 260 küsürlerden biri olarak kaydımı yaptırdım. Uzmanlık alanım olarak;

- "Webte Kullanılabilirlik ve Erişebilirlik"
    - "JavaScript ve Ekosistemi"

kurslarını seçtim. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

İleri Linux için kayıt yaptırdım bakalım

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Yanlız iyice karıştı o iş söylim,

Madem kurs yapıcan başvuru sayısınıda düşün yani.

Her gün mail geliyor. Şu testi yapcaz bu anketi yapcaz herkesi alamayız tarzı,

Bence en baştan yapacakalrdı onu. Katılımdaa herkes cv yükleyecekti listeden beğendiklerini alacakalrdı.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Bence en baştan yapacakalrdı onu. Katılımdaa herkes cv yükleyecekti listeden beğendiklerini alacakalrdı.

16 senedir yapılan bir etkinlikte bu zamana kadar karısıklık olmamısta simdi ne karısıklıgı olacakmıs ? bir kursa 300-400 basvurunun geldigi oluyor. bu etkinlige egitmen olarak gelenlerin büyük cogunlugu özel sektörde calısan insanlar, kimisi zorlukla izin alarak geliyor oraya. böyle bir fedakarlık yapılıyorken birde oturup cv mi okusun insanlar ? ayrıca cv ile kursa katılımcı secmek de nedir, test yapmak varken neden böyle özel bir eyleme girissinler.

en basta basvuru sayı sınırlaması olmuyor cesitli sebeplerden ötürü son güne dahi bırakanlar oldugu icin. bütün herkesi alıp 100 kisilik sınıfa egitim mi verilsin ?

neyse özetle karısan bir sey yok. kendi kursu icin sınav yapacak olan egitmenler mail yoluyla bilgilendirme yapacaklar, online olarak sınavını cözüp gideceksin veya gitmeyeceksin, bu kadar basit.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

16 senedir yapılan bir etkinlikte bu zamana kadar karısıklık olmamısta simdi ne karısıklıgı olacakmıs ? bir kursa 300-400 basvurunun geldigi oluyor. bu etkinlige egitmen olarak gelenlerin büyük cogunlugu özel sektörde calısan insanlar, kimisi zorlukla izin alarak geliyor oraya. böyle bir fedakarlık yapılıyorken birde oturup cv mi okusun insanlar ? ayrıca cv ile kursa katılımcı secmek de nedir, test yapmak varken neden böyle özel bir eyleme girissinler.

en basta basvuru sayı sınırlaması olmuyor cesitli sebeplerden ötürü son güne dahi bırakanlar oldugu icin. bütün herkesi alıp 100 kisilik sınıfa egitim mi verilsin ?

neyse özetle karısan bir sey yok. kendi kursu icin sınav yapacak olan egitmenler mail yoluyla bilgilendirme yapacaklar, online olarak sınavını cözüp gideceksin veya gitmeyeceksin, bu kadar basit.

Patron niye bu kadar sinirlendin anlamadım,

Piyasada ki adamın başına silah mı dayamışlar da cv okuyamıyor ama ders veriyor.

İlk defa kursa başvurmuyoruz herhalde. Her şeyi gönderip başvuru kabul edildi veya edilmedi diye mail gelir idi bence normali de budur.

Ha ben niye yazdım. Android A kursu için mail dolaşmış, final dönemimdi denk gelmedim google form da bir anket yapılmış haberim bile olmadı.

ı

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Patron niye bu kadar sinirlendin anlamadım,

Piyasada ki adamın başına silah mı dayamışlar da cv okuyamıyor ama ders veriyor.

İlk defa kursa başvurmuyoruz herhalde. Her şeyi gönderip başvuru kabul edildi veya edilmedi diye mail gelir idi bence normali de budur.

Ha ben niye yazdım. Android A kursu için mail dolaşmış, final dönemimdi denk gelmedim google form da bir anket yapılmış haberim bile olmadı.

gönüllü yapılan bir iste böyle basit seylere kafayı takanlara sinirlenirim ben, böyle bir kötü huyum var.

tamam hocam, mail at söyle o zaman istegini, "ders vermeye gelebiliyorsunuz ama bir cv okuyamıyorsunuz cık cık cık" de. kurs basvuruları icin bir standart belirlendigini de senden okuyorum ilk kez. akademik bilisim her sene basvuru sayısını ve kurslarını artıran bir etkinlik, buranın katılımcı belirleme sekli de budur.

secilemezsen, herhangi bir sorun yasarsan bana ulas, hallederim problem neyse.

Andrei tarafından 17/Oca/15 20:16 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ershn bunu yazdı

İzleyici olarak kayıt oldum. kurs olarakta http://ab.org.tr/ab15/Kurs/341.html Büyük Veri'yi seçmeyi düşünüyorum. Sizce yararlı olur mu? Diğer alanlarda uzmanlığım yok. Büyük Veriyi de ilgimi çektiği için seçmek istedim. İleride artısı olabilir mi?

büyük veri dediginiz mevzu big data mı? :/

sene 2015 oldu hala big data mı anlatıyorlar, sonra TÜRKİYE NEDEN TOKNOLOJODE ILERI GITMIYOR. 

vizyon enfes. he bi de big data yı büyük veri olarak türkçe anlatmak <3

neyse bu gözler cpi yi birim yükleme maliyeti olarak gördükten sonra (bym) hersey bos :(

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 3145 Toplam Mesaj: 27