Akıcı Muhabbet (Özellikle Bayanlar İçeri)
-
Arkadaşlar bu gün iki erkek iki kız oturuyorum diğer erkekle kız sevgili.NEyse muhabbet falan ediyoruz.Tartışma oldu (ben varım yane normal) kavga değil öyle fikirlerimizi falan söyledik.Oturup bu akşam düşündüm.Böyle oturduğumuz zaman akıcı muhabbet için ne gerekliydi?
Yani insanlarla ne hakkında muhabbet edersek akıcı, herkezin eğleneceği birşey olur.Siyaset mi hayır, futbolmu hayır.., dantel mi hayır..Peki ne?Ben kendi eğlenceli anılarımı mı anlatacağım.Yaw psikoloji falan okuduk fakat anladıkça boka sarmaya başladı.Bazen düşünüyorum ellemesem mi?
Kız arkadaşlarada ağırlıklı soruyorum, erkeklerde cevap verirse iyi olur.Şimdi bir ortamda oturdunuz kızların ve erkeklerin dinlemesi dinlerkende eğlenmesi için ne anlatmalısınız?Ben kendi hikayelerimi anlatıyorum çok konuşuyormuş gibi hissedip susuyorum.Bu sefer elemanlar konuşmuyor ortada bi sessizlik.
Karıştırdım.Kızlarlada her muhabbet edilmez.KAfam karışık zaten baharın geldiği şu günlerde ahhh ahh..
Ne düşünüyorsunuz?
-
ben hep şuna inanmısımdır ne kadar werirsen okadar alırsın.. yani şöyleki biriyle bi ortamda oturunca mesela durup dururken yha gcen gun ruyamda ne gördüm die.. muhabbete baslarım karsımdaki banane demeden anlatmaya baslarım eer banane demişse zaten bana ters bi insandır.. sonra aynı acıklıgı ondanda beklerim eer gostermezse sorarım sen ruya gorurmusun die (örnek üzerinden gidiorm baska muhabbetde olar tabi..) eer hala geri adım atıosa muhabbet cabam biter ama oda bana aynı içdenlikle yaklasırsa muhhabbet olusuo demekdirki o andan sonra konu konuyu acar uzar gider.. ve ben bundan cok zevk alırım.. bu arada bi bayan olmadıgım ve konunu cevapladıgım için özür dilerim zumsukcum (K)
-
son zamanlarda iice kızlara merak saldın sen zumsuk git kendini dogaya ver pc başında oturma fazla
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bu gün iki erkek iki kız oturuyorum diğer erkekle kız sevgili.NEyse muhabbet falan ediyoruz.Tartışma oldu (ben varım yane normal) kavga değil öyle fikirlerimizi falan söyledik.Oturup bu akşam düşündüm.Böyle oturduğumuz zaman akıcı muhabbet için ne gerekliydi?
Yani insanlarla ne hakkında muhabbet edersek akıcı, herkezin eğleneceği birşey olur.Siyaset mi hayır, futbolmu hayır.., dantel mi hayır..Peki ne?Ben kendi eğlenceli anılarımı mı anlatacağım.Yaw psikoloji falan okuduk fakat anladıkça boka sarmaya başladı.Bazen düşünüyorum ellemesem mi?
Kız arkadaşlarada ağırlıklı soruyorum, erkeklerde cevap verirse iyi olur.Şimdi bir ortamda oturdunuz kızların ve erkeklerin dinlemesi dinlerkende eğlenmesi için ne anlatmalısınız?Ben kendi hikayelerimi anlatıyorum çok konuşuyormuş gibi hissedip susuyorum.Bu sefer elemanlar konuşmuyor ortada bi sessizlik.
Karıştırdım.Kızlarlada her muhabbet edilmez.KAfam karışık zaten baharın geldiği şu günlerde ahhh ahh..
Ne düşünüyorsunuz?
-----------------------------önce bu düşüncene katılmıyorm kzn bünyesine ve aranzdaki samimiyete bağlı ki ben arkadaşmla a-z ye her şeyden bahsederiz
mesela buraya fazla mı kaçar şimdilik bilmiyorum geçnde kızlk zarından giedik nerden çktık bilmiyorum .l
yauw bide burdakiler beni sessz sakin bişi zannediyo ki oranlarsak bu yüzde 53 e tekabül ediyodur
bilmem işine yararmı böle işte .l
ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------
önce bu düşüncene katılmıyorm kzn bünyesine ve aranzdaki samimiyete bağlı ki ben arkadaşmla a-z ye her şeyden bahsederizmesela buraya fazla mı kaçar şimdilik bilmiyorum geçnde kızlk zarından giedik nerden çktık bilmiyorum .l
yauw bide burdakiler beni sessz sakin bişi zannediyo ki oranlarsak bu yüzde 53 e tekabül ediyodur
bilmem işine yararmı böle işte .l
ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
-----------------------------hayır hayır yanlış anlama her muhabbet edilmez derken tabi cinsellikte konuşuyorum fakat kızlarla ne argo vay aq naber lan falan şeklinde konuşuyorum nede kızların yanında böyle konuşanlarla konuşuyorum.
Biraz kaba olcak ama düşünsen gecen bi karı vardı öff ne attırdım gibi iğrenç bir şeyi hangi kızın yanında konuşursun?
Yani nasıl diyim muhabbet tekniği gibi birşey dediğim.Onunda dışında tabi ki her türlü konuyu konuşursun.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------hayır hayır yanlış anlama her muhabbet edilmez derken tabi cinsellikte konuşuyorum fakat kızlarla ne argo vay aq naber lan falan şeklinde konuşuyorum nede kızların yanında böyle konuşanlarla konuşuyorum.
Biraz kaba olcak ama düşünsen gecen bi karı vardı öff ne attırdım gibi iğrenç bir şeyi hangi kızın yanında konuşursun?
Yani nasıl diyim muhabbet tekniği gibi birşey dediğim.Onunda dışında tabi ki her türlü konuyu konuşursun.
-----------------------------teknik çok kaba olursa sıkar kro derler çok kibar olursan ıyy itici oğlan derler
derler de derler anlicaan başka baayanlarda desin bakalım onlar ne dicek
ben de pek anlaşamm çoğu dişiyle
sohbet de etme zaten yauw ne anlarsınz onlardan anlamm .l
-
Ya bide oldu olacak şu cool takılan,kaçan kovalanır mantığıyla hareket eden,eski sevgilisine takılıp kalmış bi şekilde yaşayan,değişken psikolojili olna kızlarla nasıl akıcı muhabbet kurabiliriz onun tekniklerinide verseniz.. :C
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------teknik çok kaba olursa sıkar kro derler çok kibar olursan ıyy itici oğlan derler
derler de derler anlicaan başka baayanlarda desin bakalım onlar ne dicek
ben de pek anlaşamm çoğu dişiyle
sohbet de etme zaten yauw ne anlarsınz onlardan anlamm .l
-----------------------------:D ne diyim..Sıkmayan sohbeti sordum yaw.Bilmiyorum ben muhabbet etmeyi seviyorum.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
katılıyorum sana ben kimseye anlatamadığım çoğu şeyi tülo ya anlatıyor(d)um oda sağolsun dinliyor(du). herşeyden rahatlıkla konuşuyor(d)um yeterki karşındaki seni anlayabilsin. mesela derlerki kızla futbol konuşulmaz. hass diyebilirim sadece herkesin bi yanı oluyo önemli olan orayı bulup konuşmayı akıcı hale getirebilmek. :) sendede tülo da gördüğüm ışığı görüyorum :) -
Bazen düşünüyorum ellemesem mi?
..............................................
elleseydin :) -
Stifler bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
katılıyorum sana ben kimseye anlatamadığım çoğu şeyi tülo ya anlatıyor(d)um oda sağolsun dinliyor(du). herşeyden rahatlıkla konuşuyor(d)um yeterki karşındaki seni anlayabilsin. mesela derlerki kızla futbol konuşulmaz. hass diyebilirim sadece herkesin bi yanı oluyo önemli olan orayı bulup konuşmayı akıcı hale getirebilmek. :) sendede tülo da gördüğüm ışığı görüyorum :)
tülo kele nerdesin bak bu arkadaş dılı dili konuşuyo noldukine .D