Akıcı Muhabbet (Özellikle Bayanlar İçeri)
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------
Stifler bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
katılıyorum sana ben kimseye anlatamadığım çoğu şeyi tülo ya anlatıyor(d)um oda sağolsun dinliyor(du). herşeyden rahatlıkla konuşuyor(d)um yeterki karşındaki seni anlayabilsin. mesela derlerki kızla futbol konuşulmaz. hass diyebilirim sadece herkesin bi yanı oluyo önemli olan orayı bulup konuşmayı akıcı hale getirebilmek. :) sendede tülo da gördüğüm ışığı görüyorum :)
tülo kele nerdesin bak bu arkadaş dılı dili konuşuyo noldukine .D
buziymiş o kod yazıyormuş :D -
Zumsuk sen anlatmaya devam et, onlar konuşmuyosa dinlemeye mahkumlar zaten :)
Daha fazlası için :
Larry King - Kiminle , Ne Zaman , Nerde , Nasıl Konuşmalı adlı kitabıı okumanı tavsiye ederim ;)
-
Stifler bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ya bide türlü türlü dişi var genellersek bunları çuvallanabilitesi yüksek bi sohbet tarznda bişi ortaya çıkar
katılıyorum sana ben kimseye anlatamadığım çoğu şeyi tülo ya anlatıyor(d)um oda sağolsun dinliyor(du). herşeyden rahatlıkla konuşuyor(d)um yeterki karşındaki seni anlayabilsin. mesela derlerki kızla futbol konuşulmaz. hass diyebilirim sadece herkesin bi yanı oluyo önemli olan orayı bulup konuşmayı akıcı hale getirebilmek. :) sendede tülo da gördüğüm ışığı görüyorum :)
şu topicten sonra benim için stifler diye biri yok hhıııhhh :|zumsuk'üm konunu da böldüm ama olsun yabancı değilsin :F
bu arada ortam güzel olsun diye muhabbet açma olayını kendinde görme bence bırak onlar kassın abi :)
susuyolarsa sussunlar kimse konuşmasın :F
-
doğal olacan hajı doğal
konuşmak için konuşuyosan zaten konuşmamış sayılırsın :| ne demekse -
kolpadan espirilere gülmicen bu 1.
karsındakının nelerden hoslandıgını cozmen gerek. buda ancak anlattıgı şeylerle ilgilidir 100 'de 90 ki acıklarını anlattıkları şeylerden yakalıcaksın. bu 2.
konusurken asla sunu söylesem ayıp olur yada sunu söylememem gerek dememelisin oldugun gibi en yakın kankanla nasılsan o şekilde olmalısın. bu 3.
rahat olucan cool takılıcan relax kalıcan bu 4.
karsındakının acıklarını o an o dakıka yuzune vurucaksın bu 5.
kendınle ılgılı guzel neşeli ve ilginç şeyleri aklına geldigince biraz gercek biraz kolpa anlatıcan bu 6.
7 bu ve benzerı şeyler. kısacası oldugun gıbı nasılsan öyle takılcan.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------önce bu düşüncene katılmıyorm kzn bünyesine ve aranzdaki samimiyete bağlı ki ben arkadaşmla a-z ye her şeyden bahsederiz
mesela buraya fazla mı kaçar şimdilik bilmiyorum geçnde kızlk zarından giedik nerden çktık bilmiyorum .l
-----------------------------eöö cevap vermek istedim eğer sorun olursa editlerim.. .
bir bayanın bir erkekle bu tür hassas konular (cinsellik :) konuşmaması taraftarıyım. Her ne kadar karşınızdaki erkeğe güvensenizde
her ne kadar can ciğer kuzu sarması olsanızda karşınızdaki her ne kadar kanatları olmayan bir melek olsada ilerde mutlaka bu tür konuşmalar
"benim bi kız arkım vardı her bişeyi konuşurduk cinsellik vs" lafıyla başlar gerisi malum. her erkeğin içinde bir şeytan vardır bunu unutmayın asla.
bu bir dünya gerçeğidir aksini ıspatlayamazsınız. + samimiyiz diye bir erkeğin bir bayanla özellikle dost olarak gördüğü bir bayanla
bu tür hassas konulara girmemesi gereklidir ilerde bir sorun olduğunda 1-0 ezik başlarsınız.
elbette sohbet esnasında afedersiniz şu şu şu diye fikir almaya yönelik sorular sorulabilir açılmadan cevaplar verilebilir sohbet edilebilir
ancak bu direk olaya bodoslama dalmak amacıyla olursa hoş olmaz ve bunun adı muhabbet olmaz.
erkekler bunu çok sık şekilde yapıyor arada samimiyette olsa yapılmaması gerekir.
------
konuya dönecek olursam;
arkadaşlık derecesine göre değişiyor muhabbet çok iyi tanımadığınız kişilerse fazla özele girmeden (çoklu muhabbetlerde) onların hakkında
sorular sorulabilir, geleceği geçmişi vs hakkında bir çok sorular sorulabilir böylece muhabbet açılır. Eğer tanıdığınız yakın kişilerse
kendi zevklerinizden konuşabilir birbirinizin ilgi alanlarıyla alakalı sorular sorabilirsiniz. dertlerinizi paylaşabilirsiniz vs..
önemli olan soru veya konu atabilmektir ortaya. ve bu ortaya atılan şeyi direk kendiniz yorumlayıp cevaplayıp bitirmemelisiniz
konuya girip sözü karşı tarafa çevirmelisiniz ara ara görüşüyle ilgili görüşler söyleyerek ortamı havaya sokabilirsiniz.
dantel hakkında, siyaset hakkında futbol hakkında hatta bir toz parçası hakkında bile çok güzel muhabbetler çevrilebilir
önemli olan soruş ve muhabbete başlayış şekli. eğer karşı tarafın konuşmaya niyeti yoksa isteksizse zaten bir problemi vardır onun üzerine yoğunlaşırsınız.
son olarak ekleyecek olursam herkesin fikrine saygı duyulmalı ve dinlediğinizi ona göstermelisiniz bu sayede muhabbetin tadı kaçmamış olur.
-
erkekler susar kızlar konuşur.. işin doğası böyle bozmayın :D
-
sacma sorunun
sacma cevaplari..
-
fikrinizi alayım dedim.
Her ne kadar saçma sorunun saçma cevapları olsada böyle saçma konuya saçma deyip cevap yazacak kadar saçma adamlar olsa da nerne ne konuştuğunu bilmeyen öküz olmak yerine bunu tercihe ederim.
-
kizlarla her sey konusulur ama kizina gore degisiyo hersey.oncelikle biseyi akici veya eglenceli olmasi icin bulmak istiyosan hicbisey bulamazsin zaten.karsindakiyle ne kadar cok ortak ozelligin varsa o kadar iyi muhabbet edersin.ama mesela bulundugun grupta gerizekalı-kompleksli-her lafin altinda bisey aramaya calisan kizlar varsa hic bulasma derim.her zaman karsindaki seni anlayabildigi kadar konusmus olursun
bide kiz diye buyutmemek ve onlari ayri kefeye koymamak gerek.karsidakini iyi tartip muhabbeti ortaya atmalisin,ne kadar surucegini nasi tepki vericegini falan anlayabilirsin zaten.hi bide hic kasmamalisin cunku cogu kiz karsidakinin muhabbeti uzatmak icin kastigini,ondan hoslanip hoslanmadigini veya etkilemek isteyip istemedigini anlayabilir,ayni senin de onlari anlayabildigin gibi.