Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım
-
şarjı 2 hafta, en az en kötü ihtimalle tam kullanımda 1 hafta gitmeye başladığında iwatch alıcam. nedir bu arkadaş o kadar para verip alıyonuz hergün şarja takıyonuz. telefon olsa hadi mecbursun ama saat için değer mi? daha neremizi şarja takıcaz hergün hergün?
-
amazfit bip aldım :D 3 sebepten aldım
1- şarjı hayvan gibi. full de 30 gün civarı
2- dahili gps ile çok yakın değerlerde adım sayıyor. mesafeyi daha doğru ölçüyor.
3- aydınlık ortamda saat görünüyor ışığını açmana gerek yok. always on displayın ışıksız hali gibi düşün.
%67 idi şarjı şu an %54 50 küsur saatlik kullanımı bu. 10dkde bir nabız ölçüyor, bildirimler açık, kol kaldırdıkça ekran aydınlanıyor falan.
watchun şarjı 10 gün gitmeye başladığında ben de watch alabilirim :D
Ben çok ucuz diye aldım. kupon falan filanla 210 tlye almıştım.
500 verecek olsam mi watch lite alırdım muhtemelen. arkadaşım aldı 11 12 gün şarjı gidiyor. tipi daha güzel ekranı da daha büyük.
-
samsung frontier s3 kullanıyorum. Alalı uzun zaman oldu ama hala taş gibi ve beklentilerimi karşılıyor. hala satılıyor mu bilmiyorum ama info verim dedim. Tek sıkıntım şarja bağlı yaşıyoruz. 2 günde 1 şarjda
-
sadece tansiyon ölçmek için ne önerirsiniz.
wifi üzerinden cep tele de yollasa tadından yenmez .
-
apple alll
-
bu saatlerin sar değeri nedir durduk yerde telefon bi yandan saat bi yandan. mikrodalgada kalmış tavuk gibi olmayalım. arkadaş aldı bi tane kolumu ağrıtıyo dedi çıkardı sonra ondan mütevellit.
-
Mi bileklik kullandım, 1 tane aldım düşmüş içindeki saat, birtane daha aldım oda düşmüş, elimde sadece kordonları kaldı, onuda komşunun çocuklarına verdim diş çıkartırken kemirsin diye. Buradan o saati yapan mühendislere sesleniyorum ananızıda alın gidin bu sektörden. Not pili iyi gidiyordu ama. Oradan sövme puanını kırdım.
-
Hazır konusu varken
Amazfit Verge'mi Mi Watch Lite'mı ? sizce
-
gaza geldim amazfit gtr 2 sipariş ettim, 5 senedir ha alacam ha söyle sunun surası iyi o bu diyordum aldım gittim sikimde değil ölümlü dünya mk artık moodumuz budur.
-
mkyb bunu yazdı
Amazfit Bip. Xiaomi'nin yan markalarından birisi. Şuan beyaz rengin fiyatı çok güzel düşmüş. Akıllı saatlerin Casio F-91W'sidir kendisi.
Bende kullandım 6 ay gibi su aldı sanırım saat
şarjı çok az gitmeye başladı 5 gün felan
sonra kaybettim saati :)
huwai gt 2 kullanıyorum şu an bunun tek farkı bence saatten konuşabiliyorsun