Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım
-
akıllı saatte aradığım özellikler apple watch kalitesin de sağlık takibi yapsın ama şarjı uzun gitsin bu kısımdan kaybediyor sadece apple
var mı önerebileceğiniz sağlık takibini ve uyarılarını sağlayacak takibi güçlü saat önerileriniz
hali hazır da mi band 4 kullanıyorum sarj ömrü olsun kullanışı iyi memnunum ama bir sonra ki aşamaya geçmek istiyorum akıllı saat tarafına sıkıntım saglık uyarılarında bulunmasını beklemem
vucutta ki herhangi değişikliği algılayıp uyarı vermesini istiyorum mesela modunu değiştirmedim ama spor yaptığımı anlayıp ona göre hareket etmesi veya bunu bana bildirmesi gibi gibi...
bu seviyede bildiğiniz akıllı saatler var mı?
ve son olarak yeni çıkacak akıllı saatleri beklemeli miyiz?
bu nasıl 31 martta cıkacakmış sanırım..
-
amazfit gtr 2 aldım sorusu olan varsa cevaplarım
-
Atakan bunu yazdı
amazfit gtr 2 aldım sorusu olan varsa cevaplarım
Ben de bunu alacaktim, sonra mi watch almaya karar verdim. 3gb hafiza ile telefon gorusmesi ozelligi benim icin biraz gereksiz. Diger ozellikler asagi yukari benzer seviyede.
-
-
Samsung Galaxy Watch 3 vardı bende. Çok memnundum. Ama satmak zorunda kaldım. 550 liraya verdim. Burayı daha önce görseydim size verirdim....
-
eski konuyu hortlatacam ama size sorayım dedim. amazfit gts, amazfit gtr ve mi watch arasından hangisini seçmek mantıklı sizce ? her birinin arasında 100 lira gibi bi fark var ama o farka değecek özellik var mı kestiremedim yabancıyım akıllı saat konusuna.
-
Kreyzi bunu yazdı
eski konuyu hortlatacam ama size sorayım dedim. amazfit gts, amazfit gtr ve mi watch arasından hangisini seçmek mantıklı sizce ? her birinin arasında 100 lira gibi bi fark var ama o farka değecek özellik var mı kestiremedim yabancıyım akıllı saat konusuna.
bende ayrı bir soru sorayım. şu band olan bileklikler hangisini almalıyım
anne babama almayı düşünüyorum. hiç alma daha zararlı oluyor diyenler var. siz ne diyorsunuz?
-
kafkavari bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
bende ayrı bir soru sorayım. şu band olan bileklikler hangisini almalıyım
anne babama almayı düşünüyorum. hiç alma daha zararlı oluyor diyenler var. siz ne diyorsunuz?
Band 4 kullaniyorum ben guzel ama oyle cok detayli kullanmadim. 5 ile cok fark yok arasinda 5i ciksrmadan sarj edebiliyosun ekstra olarak. 6 ekran olarsk guzel ama fazla pahali burada. Deneme icin 4 alinabilir abi cok masrafta olmaz. Farkli farkli kordon ve ekran temasi ile eglenceli oluyor.
-
önümüzdeki ay bende düşünüyorum almayi nfc özelliği olan şöyle ucuz yollularından var mi bildiğiniz bi dene
-