folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

Akıllı Saat Tavsiyelerinizi Alırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek

akıllı saatte aradığım özellikler apple watch kalitesin de sağlık takibi yapsın ama şarjı uzun gitsin bu kısımdan kaybediyor sadece apple 

var mı önerebileceğiniz sağlık takibini ve uyarılarını sağlayacak takibi güçlü saat önerileriniz 

hali hazır da mi band 4 kullanıyorum sarj ömrü olsun kullanışı iyi memnunum ama bir sonra ki aşamaya geçmek istiyorum akıllı saat tarafına sıkıntım saglık uyarılarında bulunmasını beklemem

vucutta ki herhangi değişikliği algılayıp uyarı vermesini istiyorum mesela modunu değiştirmedim ama spor yaptığımı anlayıp ona göre hareket etmesi veya bunu bana bildirmesi gibi gibi...

bu seviyede bildiğiniz akıllı saatler var mı?

ve son olarak yeni çıkacak akıllı saatleri beklemeli miyiz?

bu nasıl 31 martta cıkacakmış sanırım..

https://www.gsmarena.com/amazfit_trex_pro_goes_global_with_10atm_water_resistance_and_improved_heart_rate_tracking-news-48333.php 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

amazfit gtr 2 aldım sorusu olan varsa cevaplarım

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

amazfit gtr 2 aldım sorusu olan varsa cevaplarım

Ben de bunu alacaktim, sonra mi watch almaya karar verdim. 3gb hafiza ile telefon gorusmesi ozelligi benim icin biraz gereksiz. Diger ozellikler asagi yukari benzer seviyede.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhantutgun
    emirhantutgun's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy Watch 3 vardı bende. Çok memnundum. Ama satmak zorunda kaldım. 550 liraya verdim. Burayı daha önce görseydim size verirdim....

' Hayatta en büyük zevk , başkasının ' yapamazsın ' dediğini yapmaktır .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

eski konuyu hortlatacam ama size sorayım dedim. amazfit gts, amazfit gtr ve mi watch arasından hangisini seçmek mantıklı sizce ? her birinin arasında 100 lira gibi bi fark var ama o farka değecek özellik var mı kestiremedim yabancıyım akıllı saat konusuna.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

eski konuyu hortlatacam ama size sorayım dedim. amazfit gts, amazfit gtr ve mi watch arasından hangisini seçmek mantıklı sizce ? her birinin arasında 100 lira gibi bi fark var ama o farka değecek özellik var mı kestiremedim yabancıyım akıllı saat konusuna.

bende ayrı bir soru sorayım. şu band olan bileklikler hangisini almalıyım

anne babama almayı düşünüyorum. hiç alma daha zararlı oluyor diyenler var. siz ne diyorsunuz?

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    kafkavari bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

bende ayrı bir soru sorayım. şu band olan bileklikler hangisini almalıyım

anne babama almayı düşünüyorum. hiç alma daha zararlı oluyor diyenler var. siz ne diyorsunuz?

Band 4 kullaniyorum ben guzel ama oyle cok detayli kullanmadim. 5 ile cok fark yok arasinda 5i ciksrmadan sarj edebiliyosun ekstra olarak. 6 ekran olarsk guzel ama fazla pahali burada. Deneme icin 4 alinabilir abi cok masrafta olmaz. Farkli farkli kordon ve ekran temasi ile eglenceli oluyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

önümüzdeki ay bende düşünüyorum almayi nfc özelliği olan şöyle ucuz yollularından var mi bildiğiniz bi dene

In every job there is a no
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 6057 Toplam Mesaj: 55
akıllı saat