AKK Kaldırma - Adil Kullanım Kotası İptal
-
Merhaba uzaylı, biz dostuz.
-
baristbt bunu yazdı
Superonline fiberde var hala bi kaç taktik :)
Hocam nedir o taktikler paylaşmak ister misin :)
-
kazasker1 bunu yazdı
Az sıkın dişinizi. Telekoma gece 2 sabah 8 arası dayamacaya az kaldı...
Bittorent zaman ayarlı indirme + Bittorent destekli modem + HDD
Benim teşkilat hazır 1 Mayıs'ı bekliyorum. :)
-
valla ben fiber 50 mbps kullanıyom superonline, yaklaşık 1.5 yıldır hızımın düştüğünü hatırlamıyorum. Başka başına gelen var mı bu olay.
-
şu akk olayına hala takık kafam. yurt dışı çıkış hattımız şu anda kaç trabits? Yani telekom şirketleri bunu gerçekten kaldırmaya nasıl razı oldular. 24mbit sınırsız 250 tl iken 50 tlye inecek. Hem alt yapıya çok yüklenecek hemde ceplerine giren para miktarı azalacak. Aklım ermiyor
Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim. -
HanDSomE bunu yazdı
şu akk olayına hala takık kafam. yurt dışı çıkış hattımız şu anda kaç trabits? Yani telekom şirketleri bunu gerçekten kaldırmaya nasıl razı oldular. 24mbit sınırsız 250 tl iken 50 tlye inecek. Hem alt yapıya çok yüklenecek hemde ceplerine giren para miktarı azalacak. Aklım ermiyor
Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim.cidden aylık 10 kullanırken 15 çıkınca maliyeti olacakmı
yani hız arttıkça malietleri artıyormu?
-
HanDSomE bunu yazdı
Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim.15 Temmuz'dan sonra ay sonuna kadar 15 gün internette hız sınırı olmadı + her ay başı kotalar sıfırlanıyor
Bir sıkıntı olsaydı bu zamanlarda görürdük.
-
mkyb bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim.15 Temmuz'dan sonra ay sonuna kadar 15 gün internette hız sınırı olmadı + her ay başı kotalar sıfırlanıyor
Bir sıkıntı olsaydı bu zamanlarda görürdük.
hocam hep verilen örnekler çok kısıtlı zamanlar. Yani ozamanlar ben sanmıyorumki darbe oldu hurra torente yükleninn. devlet elden gidiyor ama olsun gta5 oynayalım hadii.....
ben ozamanlar haber siteleri hariç neredeyse download yapmadım bile diyebilirim. birde sözüm meclisten dışarı gereksiz bir görgüsüzlük olacak oh be tadını çıkaralım tarzı.
alt yapı hazır mı ve telekomda 24mbit limitsiz 235 tl iken bu 50 tlye inecek. Maddi kayıpta söz konusu.
hadi bakalım hayırlısı
-
hocam hayırlı olsun internet bağlatmışsın :)
-
HanDSomE bunu yazdı
Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim.Sol 2 sene önce açıklamış http://medya.turkcell.com.tr/turkcell-superonlinein-yurt-disi-cikis-kapasitesi-15-terabite-ulasti-bulten_7570.html