folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder AKK Kaldırma - Adil Kullanım Kotası İptal

AKK Kaldırma - Adil Kullanım Kotası İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Merhaba uzaylı, biz dostuz.

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

Superonline fiberde var hala bi kaç taktik :) 

Hocam nedir o taktikler paylaşmak ister misin :)

Sserkan tarafından 20/Oca/17 21:44 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Az sıkın dişinizi. Telekoma gece 2 sabah 8 arası dayamacaya az kaldı...

Bittorent zaman ayarlı indirme + Bittorent destekli modem + HDD

Benim teşkilat hazır 1 Mayıs'ı bekliyorum. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

valla ben fiber 50 mbps kullanıyom superonline, yaklaşık 1.5 yıldır hızımın düştüğünü hatırlamıyorum.  Başka başına gelen var mı bu olay.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

şu akk olayına hala takık kafam. yurt dışı çıkış hattımız şu anda kaç trabits? Yani telekom şirketleri bunu gerçekten kaldırmaya nasıl razı oldular. 24mbit sınırsız 250 tl iken 50 tlye inecek. Hem alt yapıya çok yüklenecek hemde ceplerine giren para miktarı azalacak. Aklım ermiyor

Not: Fiyatlar temsilidir. Ortan orantı olarak belirttim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

şu akk olayına hala takık kafam. yurt dışı çıkış hattımız şu anda kaç trabits? Yani telekom şirketleri bunu gerçekten kaldırmaya nasıl razı oldular. 24mbit sınırsız 250 tl iken 50 tlye inecek. Hem alt yapıya çok yüklenecek hemde ceplerine giren para miktarı azalacak. Aklım ermiyor

cidden aylık 10 kullanırken 15 çıkınca maliyeti olacakmı

yani hız arttıkça malietleri artıyormu?

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

15 Temmuz'dan sonra ay sonuna kadar 15 gün internette hız sınırı olmadı + her ay başı kotalar sıfırlanıyor

Bir sıkıntı olsaydı bu zamanlarda görürdük.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

15 Temmuz'dan sonra ay sonuna kadar 15 gün internette hız sınırı olmadı + her ay başı kotalar sıfırlanıyor

Bir sıkıntı olsaydı bu zamanlarda görürdük.

hocam hep verilen örnekler çok kısıtlı zamanlar. Yani ozamanlar ben sanmıyorumki darbe oldu hurra torente yükleninn. devlet elden gidiyor ama olsun gta5 oynayalım hadii.....

ben ozamanlar haber siteleri hariç neredeyse download yapmadım bile diyebilirim. birde sözüm meclisten dışarı gereksiz bir görgüsüzlük olacak oh be tadını çıkaralım tarzı.

alt yapı hazır mı ve telekomda 24mbit limitsiz 235 tl iken bu 50 tlye inecek. Maddi kayıpta söz konusu.

hadi bakalım hayırlısı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

hocam hayırlı olsun internet bağlatmışsın :)

Love is nothing without fucking.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Sol 2 sene önce açıklamış http://medya.turkcell.com.tr/turkcell-superonlinein-yurt-disi-cikis-kapasitesi-15-terabite-ulasti-bulten_7570.html

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 5707 Toplam Mesaj: 22
akk