folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Den Yeni Bir Kadrolasma Atagı



Akp Den Yeni Bir Kadrolasma Atagı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    NapsteR bunu yazdı:
    -----------------------------
    aq çükü tuttuk biz daha dogrusu cocuklar falan olm şimdi herifler bütün liselere falan kuran dersi falan getirmesin...:)
    -----------------------------

    NapsteR, merak ete kimse eline zorla kuran vermez bir insanın içinde olacak yoksa sokma akıl 2 adım gider.

    ...OrdeR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek

    emir Büyüyo evet cari açık büyüyoo haklısın :) Hemde bizim atalarımızın canla başla yıllarca savaşarak kazandığı yerleri elin gavurlarına çatır çatır satıyorlar hiç mi kanına dokunmuyor.. İleride bir savaş çıksa gizli operasyon bile yapamıyacağız,haberleşemiyeceğiz büütün telefon kayıtlarımız gavurların elinde istedikleri zaman bizm konuşmalarımızı dinliecekler.. Mektuplada haberleşiriz artık dimi? Yazıkk cidden yazıkk..Şehitlere kelle diyen bir adam Heryeri başarılı olsa ne yazar zaten..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    konuyu tayip in satıslarına ekonomiye getirmeyin arkadaslar. konu akp nin heryerde kadrolasması. son ornegi okullar.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    abi bole kadrolaşmadewam ederse her yeri parselliyecek bunlar falla adamlar bi başa geçti kimse indiremicek bi daha bıole giderse adamalr 1 iilik yapıo herkese biz bunu yaptık dio a q arkadan 100 tane kazı bi tarafımıza kaçıo...

    Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    çankayayada amca oğlunu cıkarmasa bari

    Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

    O izlediğin haber kanalı sahibi Tuncay Özkan sanırım,bu ülkede hiçbir medya kuruluşunun dürüst olduğunu düşünmüyorum..Şimdi Fethullah Gülen'e Amerikadaki Yılan diyen bu şahıs zamanında nasıl el pençe divan durmuş karşısında..

    Ha bunları Fetho taraftarlığı olsun diye değil,sadece medya kuruluşlarının hiçbirinde dürüstlük ilkesinin olmadığına inandığım için söylüyorum..

     

    Kaynak mı?

    Buyur: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=235141

    Video var..


    -----------------------------

    tuncay özkan in yerinde sen olsaydin ve o adam gibi o zamanlar gazeteci olsaydin acaba hic bu sekilde düsündün mü? bu adam röpartaj yaparken ne yapacakti? laubali laubali mi konusacakti röpartaj yaparken fettullah ile? sonucta adam meslegini yapiyor röportaj yapiyor. elbette düzgün duracak. sen bi cigara yakip kastira kastira adama "eee naber len fetos konus bakalim ne var ne yok" mu diyecen?  zaten kaynagini aldigin haber sitesi akp yaltakcisi ve yanlisi bir haber sitesi bunuda herkes biliyo.. yorum yazanlarin coguda ayni kendileri gibi...

    bu arada gelelim asil konuya kadrolasma olayi zaten cumhuriyet tarihinde görülmemis bir boyuta geldi. hatta kanitlandi. gözle görülecek bir duruma geldi. halk egitim merkezleri. milli egitim müdürlükleri vergi daireleri diger devlet kurumlari hep kendi yandaslari ile doldu tasti.. simdide merkezi sinav sistemini kaldirip kadrolasmalari basite indirgeyecekler.. ögretmen olma savasi verdigim su son 2 yilda.. zaten kadrolasmalarla iyicene zorlastirdilar. ismimim cagdas olmasi ve adamlarin bunu duymasi  ailemin ve benim atatürkcü olusumu nispeten ortaya cikmasiyla sözlü sinavlarda sadece anne baba ismimi sorup gönderdiklerini hatirliyorum. savas bitmedi cünkü daha ölmedim.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    ÇatLak BunLar


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2007
    Erkek

    emir_69 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türkiye giderek büyüyo gelişiyo körmüsünüz ben bukadar istikrarlı bi hükümet şimdiye kadar görmedim yanlış anlamayın partici değilim. a partisi b partisi farketmez önemli olan ülkeme bişiler kazandırması ve gelişmeleri görüyorum yalan yanlış şeylerle beyninizin yıkanmasına izin vermeyin bu tür çarpıtmalarla ülkede düzensizlik sağlanmak istiyo başkalarının ekmğine yağ sürüp böle şeylere alet olmayın.
    -----------------------------
    yaş 40-50 sandım okyunca bayağı hükümet görmüş geçirmiş gibi demişsin ......

    önerin üzerine beynimi en saf tutacağım zaman ve vakitten başka gazete okumayacak, hükümeti kötüleyen hiçbir tv kanalı seyretmeyeceğim  -eee hükümetimiz süper ,kötü diyosa kesin yalan söylüyodur nasılsa

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeni alınan karar ile artık okul mudurleri sozlu ve yazılı sınav ile secilmeyecek. atamaları bakanlık yapacak. buda demek oluyorki yakın bir zamanda okul mudurunuz cubbeli ahmet hoca olursa sasırmayın. burada yine satılmıs medyaya deginmek istiyorum. turkiyede izlenen buyuk kanallar kanald atv show gibi bu haberleri yapmayıp bilimum dizi magazin haberleri ile anahaber bultenini doldurmakta. kanalturk e bakmasak dunyadan haberimiz olmayacak. kadrolasmadıkları bi okullarımız kalmıstı orayada el attılar sonumuz hayır olsun, satılmıs medya ya lanet olsun.
    -----------------------------
    satılmış medyayı sayarmısın bana?

    türbana karşı kanal d mi?

    türbana karşı show tv mi?

    türbana karşı star mı?

    bu kanalların hepsi bas bas bağırıyor akp biraz haddini aşıyor imajı veriyor diye.

    bir mesajımda ,olacak olacak demiştim..belki kıçlarıyla gülenler olmuştu ..

    sonuç? işte oldu. ünv lerde serbest.........bazıları kıçlarıyla gülmeye devam etsin sıra liselerde sonrada devlet dairelerinde aha buraya yazdım bunuda .unutmayın sakın !!!

    kanal türk ün sahibinin geçmişinide bir incele istersen.

    istesenizde istemesenizde istesekte istemesekte taşşaklarınıza taşşaklarımıza bağlı olan ipin ucu tayyipte çektimi bağırtır ..yanlışmıyım? işte bağıran bağırana ama nafile.

    saygılarımla.

     

    kadrolaşma elbette olacak,ne olacaktı müdürler chp li yardımcıları mhp li yiyicileride gp limi olacaktı?

    oy vermeyin kardeşim oylar onlara çıkıyorsada saygı gösterin.

     

     


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 3339 Toplam Mesaj: 20