AKP "İşte Yeni Türkiye" Şarkısından ‘Atam İzindeyiz’ Bölümünü Çıkarttı Mı?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya abi komunist parti, milliyetçi hareket partisi, genç parti, zik parti, fare parti fark etmez.Kime kimin oy verceği fark etmez.Topluca kim kime oy vericek.
Kusura bakmayın ama akpyi düşürmek için chp şart.Deniz baykal ne yaptı diyener var.Soruyorum başa ne zaman gledi ki ne yaptığını göreceksiniz.Bende istemiyorum oy kullana bilseydim GP ye vericektim koyu bir hayranıyım elemanın.Ama sonuçta haksızlık olmayacak.Cem uzan ülkeyi satar, deniz baykal ne yaptı , x kişi napabilcek vs.. diyorsunuz peki ne zamna başa geldi de bunlar ülkeyi satta, diğeri hiç birşey yapmadan oturdu?İşte buna ön yargı derler.
Bir kişinin en büyük düşmanı ön yargıdır.Ön yargı olduğu sürece yeniliklere açık olamayız.
-----------------------------
nihahhaa chp basa gecerse hepımız gavur oluruz gıder din allah kuran kitap hıcbıseyımız kalmaz en azından bole yavas yavas kaybedıyoruz hepten kaybetmekden ıyı :) sozum meclısden dısarı ... -
Başbakan Cem Uzan rulz pls her neyse artık :) amerikayı da tayyeap!i de tek tatmin edicek adam Cem Uzan'dır bi defa adam babadan zengin a.q. Türkiye'nin parasını yemez diye düşünüyorum ama tay-yeap'e çakar :D bu da oy vermem için yeterli bi sebep ..
-
30 yıldır ulke ıcın bır agac dıkmemız 1 haftada ulkeye 7.7 mılyar dolar zarar veren bır partı chp ona asla oy vermem
330 oyla secılmıs bır cumhur baskanı necdet sezer demırel veya bır dıgerlerı hıc bırınde 367 aranmadı ozaman sabıh kanad oglu ve denız baykal neden cıkıpda 367 dıe tutturmadılar solermısınız
2 hafta once cumhur mıllet secsın dıyen baykal akp tamam mıllet secsın dedıkten sonra neden sımdıde rejım tehlıkeye gırer senaryosuna gırıyo solermısınız gerceklerı gorun yapılan adaletsızlıgı gorun pkk bıle bır haftada ulkeye 7.7 mılyar dolar zarara vermedı ama denız baykal verdı allah askına bırakın tarzanlık duygularınıda gerceklerı gorun bugun okullarda bedava kıtap verılıyo meb tarıhınde gorulmemıs ssk bagkur ve dıegerlerı tum hastanelerde muayene olabılıyor onceden bır muayene ıcın bır hafta 1 ay randevu beklıyodun dıs tıcaretımız 5 mılyar dolardan 40 mılyar dolara cıkmıs kalkıp bana 30 yıldır ulkeye bır agac dıkmemıs denız baykalı savunmayın ata nın partısı olabılır ama atadan hıc bısey kalmamıs o partıde
sımdı chp ıs bankasının % bılmem kac ortagı sıze kısaca bı sorum var sımdı ıs bankası bu 2 hafta ıcınde denız baykalın bu konusmalarından dolayı cıkan kaosdan kac para kazandı kac mılyon dolar onu bı arastırın
sımdı dıyolar yok seriat getırmeye calısıyolar
sız hangı akp lının serıat gelecek dedgını duydunuz solermısınız adam dınıne baglı dıe namazını kılıyo dıe neen boyle bır patend yapıstırlıyor bu adamlar okadar tehlıkelı ıse 4 yıldır ulkenın tum gızlı belgelerı ellerınden gecıyo nedne ızın verıldı neden solermısınız
amerıkada bush secımı kazanır kazanmaz kılıseye gıttı sukur duası yaptı bızde bır basbakan gıdıp camıde sukur namazı kılsa dusnun neler olur burası adı musluman ama muslumanlıktan uzak bır ulkeyız
bugun okullarda bas ortusu dıyoruz bundan 10 yıl once neden serbesttı ozaman anayasa yokmuydu son zamandamı anayasa oldu
mını eteklı bır kız okula gıdınce kılık kıyafet duzenı bozmuyo ama bas ortulu bozuyu dıme o medenı oluyo bas ortulu gerıcı oluyo varmı boyle bır zıhnıyet cıplaklıgın adı medenıyet olmaz arkadaslar bana kızıcaksınız ama yahudilerin ulke uzerınde olusturdugu 7 ana temel yanı muslumanlıgı yıkmak ıcın olustrulan 7 ana temel sırayla senaryo oynanmaya baslıyo
orf ve adetlerımız medenıyet adı altında yıkılıyor sac trasımızdan tutun dınledıgımız muzikden tutun gıydıgımız kıyafete kadar batılılasma ozentısıyle kendı kulturumuzu mhvettik bugün onların yaptıgı muzıgı dınlıyor onların yaptıgı elbıselerı gıyıyoruz ve kendı kulturumuz yıkılıyor ama bıze fark ettrılmeden parca parca torpoluye torpülıye sımdı ben ATA karsıtı deılım bakın allah rahmet eylesın yaptıklarını allah karsına cıkarsın ama arkadaslar gerıde kaldı tabıkı kutluycaz tabıkı gururlancaz ama 80 yıldır canakkale gelıbolu baska bı basarımız yok ılım bılım teknolojı alanında adımız bıle gecmıyo neden dersınız bugun sılah sanayınde 2 mılyonluk ısrail elını opturuyo bıze bız neden yapamıyoruz bız neden tum dunyaya sılahmıs teknolojı satamıyoruz
cevabı :kısır donguyle urasmaktn onlara zaman kalmıyor cumhıriyet gıdıyor yok seriat gelıyor merak etmeyın 80 yıldır bunlar solendı halk bole uyutuldu ulkemızdekı bulunan gızlı servıler ıste bunlar ıcın burdalar bıze gumdem yaratarak gercek gundemden bızı uzaklastırdılar ben tbt lı arkadasları benden kucuk buyuk her kımse kulturlu bilgili gerceklerı gorebılen ınanlar olarak bılırım ınsallah yanılmamda sızde bazı gerceklerı gorun bırakın cumhuryet elden gıdıyoor safsatasını cumhuriyete bısı oldugu yok olamazda artık gerceklere donun bırakın sıyaset camurunda kırlenmıs beyınlerı onlar kackez kac ulkeye satmıslar bızı anlatacak cok sey var daha ama yerı ve zamanı deıl sımdı ben akp oy vermedım ama bu sefer akp verıcem ve gercekten kutluyorum baska bısey demıcem bana ıstersen hızbullahcı dın ıtersesnız taliban dıyın ama hıc bırı deılım ben sadece turkıyede yasayan bır turkum ama gerceklerı gorebılıyorum sızde bıaz elınızı vıcdanınıza kouyp oyle yazın selamlar
-
ruhkanseri bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya abi komunist parti, milliyetçi hareket partisi, genç parti, zik parti, fare parti fark etmez.Kime kimin oy verceği fark etmez.Topluca kim kime oy vericek.
Kusura bakmayın ama akpyi düşürmek için chp şart.Deniz baykal ne yaptı diyener var.Soruyorum başa ne zaman gledi ki ne yaptığını göreceksiniz.Bende istemiyorum oy kullana bilseydim GP ye vericektim koyu bir hayranıyım elemanın.Ama sonuçta haksızlık olmayacak.Cem uzan ülkeyi satar, deniz baykal ne yaptı , x kişi napabilcek vs.. diyorsunuz peki ne zamna başa geldi de bunlar ülkeyi satta, diğeri hiç birşey yapmadan oturdu?İşte buna ön yargı derler.
Bir kişinin en büyük düşmanı ön yargıdır.Ön yargı olduğu sürece yeniliklere açık olamayız.
nihahhaa chp basa gecerse hepımız gavur oluruz gıder din allah kuran kitap hıcbıseyımız kalmaz en azından bole yavas yavas kaybedıyoruz hepten kaybetmekden ıyı :) sozum meclısden dısarı ...
işte ön yargılı denemeden göremeyen bir arkadaş.Öyle olmassa ne olacak?En azından din sömürücüleri temizleneceği kesin.Fakat asla kimsnein dinine karışma gibi bir olay olmaz. -
ruhkanseri bunu yazdı:
nihahhaa chp basa gecerse hepımız gavur oluruz gıder din allah kuran kitap hıcbıseyımız kalmaz en azından bole yavas yavas kaybedıyoruz hepten kaybetmekden ıyı :) sozum meclısden dısarı ...
-----------------------------hiç sevmem siyaseti. bi girim dedim. bu sözü doğru buldum. bencede aynen böyle...
-
edit lan edit =) yanlış anlamaışım =)
-
Cem uzana verinde görun....dogmamıs Cocugunuza bile haciz getirir...yine yetmez bide babasını cumhurbaskanı yapar..
kardesini de dıs işleri bakanı:
-
Qin hacım çok güzel yazmışsın.
hislerime tercüman olmuşsun
-
zumsuk bunu yazdı:
Hocam yazını okudum da,pek bi mantıksız geldi,30 seneden beri siyasette olup iktidara gelemeyen deniz baykal da suç değil de seçmeyenlerde mi suç?,demek ki Chp'nin başında olması bir zamanlar Shp de etkin rol alması zamanında Ecevit hükümetinde Maliye ve Enerji Tabi Kaynaklar Bakanı yapılması bu adama iktidar rolünde birşey öğretememiş..Eminim Oy verenler arasında Chp'ye oy vermek isteyipte Genel Başkanın Deniz Baykal olması dolayısıyla tereddütte olan veyahut oy vermeyecek olan seçmenler olacaktır..Ne zaman Deniz Baykal'ın karşısına parti genel seçimlerinde bir aday çıksa 10 kaplan gücünde saldırıyor adam,30 senelik siyaset hayatı boyunca bu adam iktidar olamadıysa suç seçmeyenlerde değil,kendini anlatamamış,kendini sevdirememiş olan Deniz Baykal'da olmalıdır bence..Anlamıyorum neden bir adam iktidar olmamak için bu kadar çaba sarfeder yoksa Chp'nin koltuğu 4 dönemdir daha mı tatlı geliyor? -
Marşta Atatürk sansürü yok Işın Karaca kendisinin seslendirdiği “İşte Yeni Türkiye” marşında sansür olmadığı ortaya çıktı.
16.05.2007 19:24ERZURUM’da AKP’nin mitinge dönüşen, açılış törenlerinde, Işın Karaca’nın seslendirdiği “İşte Yeni Türkiye” marşın' dan 'Atam İzindeyiz'e makas iddiasının doğru olmadığı HABERTÜRK TV'DE Saynur Tezel'in hazırlayıp sunduğu BUGÜN programında ortaya çıktı.
İŞTE AK PARTİ'NİN ERZURUM'DA
KULLANDIĞI VE SANSÜRLENDİ DENİLEN MARŞOlayın aslı buymuş haber linki için: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=23240&cat=110&dt=2007/05/16