AKP Nin İpini Çekecek İddianame
-
E-mail olarak bana gelen bir iddianame;
http://dosyam.net/?id=cvbpm5 :| -
seçim yaklaştı daha ne mailler gelir sana :)
-
2007 modası akp'ye sövmek... alışırsın taa ki 22 temmuza kadar...
-
hit=15
ilk indiren=ben:)
-
akparti ne yaptıysa memlekete hizmetten başka.üç beş çulsuzun dediklerine bakmaz bu millet.ard niyetli insanlar akpartinin üzerinde elli türlü oyunlarla geliyor.götü acıyan hırsızların avukatlığını yapan ucuz partiler tam anlamıyla savaş açmış durumda. untmayın 2002 de abd den 1 milyar usd alabilirmiyiz diye tv ye baka baka milletin boynu ağrıyordu.her gün bir banka batışı haberi geliyordu.şimdi ise bu şerefsiz hırsızlardan hesap soruluyor. bu hırsızların avukatı bazı ları elinden geleni yapıyor. 22 temmuz akşamı görecekler...
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------
akparti ne yaptıysa memlekete hizmetten başka.üç beş çulsuzun dediklerine bakmaz bu millet.ard niyetli insanlar akpartinin üzerinde elli türlü oyunlarla geliyor.götü acıyan hırsızların avukatlığını yapan ucuz partiler tam anlamıyla savaş açmış durumda. untmayın 2002 de abd den 1 milyar usd alabilirmiyiz diye tv ye baka baka milletin boynu ağrıyordu.her gün bir banka batışı haberi geliyordu.şimdi ise bu şerefsiz hırsızlardan hesap soruluyor. bu hırsızların avukatı bazı ları elinden geleni yapıyor. 22 temmuz akşamı görecekler...
-----------------------------merak etme dostum 22 sinde yine milletin iradesi kazanacak
-
akp gelcek yani :PP
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------zuahahahahaahahahaha allahım ne adamlar var :DDDD
-
-
helal bold yazmaktan da çekinmemişsin ama konu oyunu kime verirsin değil dimi? bu kadar üstlerini geittikleri için veririm desen anlarım ama reklam kokuyo bu yaptığın!
-
akp, recep tayyip erdoğan ,ve bu partiye oylarını veren seçmen vatandaşlarımız artık bu tür iddanamelere alışır oldu bu yapılanları tamamen meyve veren ağacın taşlanması olarak kabul ediyorum
madem bu adamlar bu kadar kötü de ne demeye milletimizin %40 a yakın kesimi iki seçimdir ısrarla bu partiye oy veriyor
ülkeyi yönetmek adına hiç bir başarısız hamlesi olmayan hükümetimizi niye kötülüyoruz
edebiyat öğretmenimin söylediği bir söz son günlerde pek aklıma gelir oldu "cahil kişiler başka çıkar yolu bulamayınca başarılarını kabul edemedikleri kişilerin özel hayatlarnı veya geçmişlerini irdelerler " (ATATÜRK ün içkisine karışan kişiler için)