folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Nin İpini Çekecek İddianame

AKP Nin İpini Çekecek İddianame

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

ülkeyi yönetmek adına hiç bir başarısız hamlesi olmayan hükümetimizi niye kötülüyoruz

asdjsad cumhurbaşkanı bile seçememiş bi hükümet için yanlış olsa gerek

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    PlatypuS bunu yazdı:
    -----------------------------

akp, recep tayyip erdoğan ,ve bu partiye oylarını veren seçmen vatandaşlarımız artık bu tür iddanamelere alışır oldu bu yapılanları tamamen meyve veren ağacın taşlanması olarak kabul ediyorum

madem bu adamlar bu kadar kötü de ne demeye milletimizin %40 a yakın kesimi iki seçimdir ısrarla bu partiye oy veriyor

ülkeyi yönetmek adına hiç bir başarısız hamlesi olmayan hükümetimizi niye kötülüyoruz

edebiyat öğretmenimin söylediği bir söz son günlerde pek aklıma gelir oldu "cahil kişiler başka çıkar yolu bulamayınca başarılarını kabul edemedikleri kişilerin özel hayatlarnı veya geçmişlerini irdelerler " (ATATÜRK ün içkisine karışan kişiler için)

Yaw başarılarını anlatın şu adamın da biz de dinleyelim. Merak ettim.

Banka batmış bilmem ne! BATACAK, HORTUMLANACAK BANKA KALMADI!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

işte sende bahsettiğim vatandaşlar gibisin cumhurbaskanının seçilememe sebebini ikimiz de biliyoruz arkadaşım akp elinden geleni yaptı burada görevini yerine getiremeyen birileri varsa o da CUMHURİYETİMİZin adını o yakışmayam ağızlarına alarak kirleten altıoklulardır

ATATÜK ün partisine yakışmayan bu kişi ler bu zamana kadar  CUMHURİYET adına hiç bir hareket yapmamışlardır yapanlara da engel olmak istemektedirler

bu kunuda elinizi vijdanıza koyarak tartışın bu tür iddanamelerle de milletin kafasını karıştırmayın

unutmayı ki bu milletin kurtuluş mücadelesindeki en büyük yardımcısı muhalefet partililerimizin bir tülü elini üstüne koyamadığı vijdanlarıydı 

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    ben onu bunu bilmem arkadaş mecliste 350 milletvekilin var  var 17 bulucaksın bulamadınmı senin süper ülke yönetim tekniğin bu olsa gerek ülkeyi tayyip gibiler bu kaos a sürüklüyor tayyip in yaptığı hiç bir şey yok tayyip bu arap ülkelerini islamiyeti 5 paralık eden insan dinime bide laf etmiş bi adam tayyip

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

Evet cumhurbaşkanının seçilememe sebebini biliyorsan anlaştık demektir.

Cumhurun tepesi ABDullah güle bırakılacak kadar amerikan uşaklığı seviyesine düşmedi ve düşmeyecektir. Bu ülkeyi abdnin fetoş halifesi boyunduruğu altına sokmayacak, kurdisanı kurdurmayacak reis-i cumhurlara ihtiyaç vardır. Atatürk'ün mirasıdır ve ABDullah gul oraya gelemez. abd uşakları, satılmış yahudi yardakçıları, din istismarcıları, ne oldukları bile belli olmayan insanlar yüce Türk Milleti'nin reisi olamaz. ABDullah gül utancından kayseriye gidemiyor. Gitsin kayseriye dava arkadaşlarının yanına da görelim boyunu posunu!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

insanlar bukadar cahil olmaz  heh akp Tbt de el attı tuh a.q bi buraya giremez di,yoduk :(

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    PlatypuS bunu yazdı:

akp, recep tayyip erdoğan ,ve bu partiye oylarını veren seçmen vatandaşlarımız artık bu tür iddanamelere alışır oldu bu yapılanları tamamen meyve veren ağacın taşlanması olarak kabul ediyorum

madem bu adamlar bu kadar kötü de ne demeye milletimizin %40 a yakın kesimi iki seçimdir ısrarla bu partiye oy veriyor

edebiyat öğretmenimin söylediği bir söz son günlerde pek aklıma gelir oldu "cahil kişiler başka çıkar yolu bulamayınca başarılarını kabul edemedikleri kişilerin özel hayatlarnı veya geçmişlerini irdelerler " (ATATÜRK ün içkisine karışan kişiler için) 

süper açıklamışsın kardeş sözde mükemmel meyve veren ağaç taşlanır böyle yaptıkca akp nin oy kaybettiğini sanıyolar ama yanılıyolar.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    karnınızı doyuruyor mu ? bu sıcaklarda çekilmiyor siyaset !!!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek

ülkemiz geçirdiği sosyal,dogal,ekonomik faliyetlerden sonra bu halde olması bile mucize.
    şu an ülkemiz en iyi yönetim şeklinde evet yolsuzluk herzaman var her partide olacak her partide var
    bal tutan parmak yalar misali ama naparsın işte.sen gelsen sende yapacaksın
    seni oraya boşuna çıkarmazlar çıkarırlarsa da alacaklarını alırlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    sıcak ak!:P $öle kar fırtına tipi vs tarzı haberler resimler payla$alım üeea :P özledim aq kartopu yapıpta kızlara atmayı :(
Toplam Hit: 3518 Toplam Mesaj: 33