AKP"Nin Suçları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    Forumda bazı arkadaşların hükümet yalakası iftiralarına cevaben açtığım konudur.Yarası olan gocunur.Kimin ne dediği umrumda değil.3 gün yaşayıp ölecez zaten canımızı sıkmanın hiç gereği yok.

    Not : Bu konuyu yönetimden izin alarak açtım.

     

    1) Adalet ve Kalkınma Partisi ikamet ettiğim bölgede bir siyasi oyun oynamıştır.Bunu birçok bölgede de yapmıştır çoğunuz bilirsiniz.

    Yerel seçim öncesi bazı semtlerin birleştirilmesi planlanmıştır.Burdaki amaç AKP nin kazanamayacağı yerlerde diğer semtlerle birleştirerek kazanmak planlarıdır.Bu amaçla bulunduğum semt ile çevre bir semt birleştirilmiş ve seçimlere girilmiştir.Sonuç AKP açısından hüsran olmuştur.Zihniyetini ve ekonomik anlayışını doğru bulmadığım CHP li aday kazanmış ve AKP lilerin hayalleri suya düşmüştür.

    2)IMF ye karşı olduklarını dillendirdiği halde hükümet geçmişte IMF den borç almış sözüne sadık olmadığını kanıtlamıştır.

    3)Her milletin en büyük düşmanı olan Amerika ile doğrudan işbirliği yapmayı uygun görmüş filistinde masum insanlar ölürken Iraktakiler için sesini çıkarmamıştır.Hatta ırak a asker yollama tezkeresini bile meclise sunmuştur.

    4)Necip Hablemitoğlu'nun failleri hala bulunamamıştır.Acaba bu olayın üstü mü örtülmüştür derin güçler tarafından ve AKP buna boyun mu eğmiştir ?

    5)Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesi olayı aydınlatılamamış ve AKP ye leke olarak kalmıştır.

    6)Anayasa Mahkemesi tarafından laikliğe aykırı eylemlerin odağı haline geldiği damgasını yemiş ve partinin kendisini feshetmesi siyaset ahlakına göre yapılması gerektiğinden bunu yapmamış ve bu damgayla yola devam etmiştir.

    7)Basına servis edilen birtakım "belgeler" den yola çıkarak bulunduğu mevkiyi düşünmeyerek yaptığı açıklamalar Ordu-Siyaset gerilimine yol açmıştır.

    8)Devlette önemli makamlara atama yaparken dindarlık,cemaate yakınlık esas alınmıştır.

    9)Malum cemaate yakınlık göstererek ona karşı olanlar sürekli kutuplaşmış toplum ayrışmıştır.

    10)Ergenekon davasında birileri avukat başbakan da savcı olmuş ikisi arasında ülke çalkalanıp durmuştur.

    11)TRT magazin yayınlamaya başlamıştır.(aslında destekliyorum liberalizmin gereği budur fakat halk gözünde eleştiri noktasıdır)

    12)Medyayla kavga etmiş hakkında çizilen karikatürlere bile tahammülü olmadığını göstermiştir.Yalan haberin dışında "aleyhinde" yapılan haberlere de karşı çıkması demokrasi açısından kesinlikle savunulamaz.

    13)Ramussen denen şerefsiz, devlet olarak boykot edilirken açıklanmayan anlaşmalar yapılarak bu boykot kaldırılmış ve Nato genel sekreteri seçilmiştir.

    14)Bürokrasiyle diyalog yerine onlarla zıtlaşmış ve toplumu sürekli germiştir.

    15)"Faiz sömürü sisteminin" bir parçası haline gelmiştir.

    16)Taraf gazetesinin haberlerini malzeme yapan başbakan genelkurmay başkanının açıklamaları üzerine genelkurmay başkanına yalakalık yapmış ve taraf gazetesi bu haberi "paşasının başbakanı" olarak manşetten vermiştir.

    16)Açılım sürecinde PKK nın sınırda yaptığı şov dan sonra geri adım atmıştır.Burda bir kıvırma söz konusudur.Zaten böyle şeylerin olacağı bilgisi kendisine ulaşmıştır.

    17)Üniversiteler hala özerk yapıya kavuşturulmamıştır.Rektörler hala cumhurbaşkanı tarafından atanmaktadır.Belki de AKP üniversitelerde başka ses çıkmasını istemiyordur.

    18)Açılım sürecinden öncede PKK nın beyninin kandilde olduğu bilindiği halde oraya operasyon yaptırmamış ve PKK yı bitirme konusunda elinde fırsat varken onu değerlendirememiştir.Açılım süreci ise PKK nın tasfiyesi planında 2.yol olarak yani alternatif olarak sunulmuştur.1.de başarılı olamamıştır 2.de denemektedir.

    19)Basına servis edilen belgelerin kim tarafından gönderildiği bilinmeden hedefsiz saldırılmış ve tepkileri üzerine toplamıştır.Yine ortaya atılan boru meselelerinde gerçekler çıkmadan hazır metinlerle cevap vermiş ve bu oyunu oynayan Küresel Güçlerin elinde oyuncak olmuştur.

    20)Davos çıkışında daha teri bile kurumadan döneklik yapmış ve "tepkim moderatöreydi" diyerek amerikan politikası olduğunu her fırsatta dile getirdiğim döneklik politikasını uygulamıştır.Hangisi çıkarına gelirse o.

    21)MHP lideri bahçeliyi Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolundan gitmemekle suçlamış ve ülkücü camiadan tepkileri toplamıştır.

    22)Çok önemli olan etnik köken konuda Türkiyeyi "etnik mozaik" ilan etmiş ve benim bütün küfürlerimin hedefi haline gelmiştir.Türkiye etnik mozaik değildir.Osmanlı etnik mozaikti.Şu anda osmanlı topraklarına sahip olmadığımız için bu doğru değildir.

    23)Ekonomi alanında bazı taraflara ağırlık vermiş bazı tarafları ise boş vitese almıştır.Sonuçlarıda meydanda.Türk İhracatçısının önünü daha çok açması gerekirken vergiler bindirilmiştir.

    24)Türkiye'nin diğer ülkelerle yarışabileceği en önemli alanlardan biri olan Yazılım alanında pek birşey yapmamış,girişimcilere destek olmak için bazı şartlar getirmiş ve bölgesel şirketlerin oluşmasının önünü tıkamıştır.Bu konuda uluslarası alanda başarılı Türk şirketi hala yoksa bu hükümetin sorunudur.

    25)Domur Gribi denen ne olduğu belli olmayan "virüs" hakkında vatandaşların bilmediği şeyler mi bilmektedir de "ben aşı olmayacağım" demiştir ?

    26)Irak'ın kuzeyindeki yapılanmayla diplomatik ilişkiler kurulmuştur.Bu ne demektir ? Sözde Kürdistan kurulmuş demektir.Geriye sadece tanımak kalmaktadır.

    27)Gereksiz olduğu halde alevi çalıştayları düzenlenmiş ve toplum sünni-alevi diye kutuplara ayrılmaya başlamıştır.Bunu ellerinde oyuncak olarak kullanan küresel güçler CHP içindeki adamları vasıtasıyla alevileri CHP den koparmış ve büyük bir oy kapasitesine sahip bu kitleyi kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmektedirler.

    28)Yıllardır dile getirilen terörle mücadelede Profesyonel Asker gereksinimi dikkate alınmamış "çeteleşme" korkusuyla mevcut olanlar tasfiye edilmiştir.

    29)Büyük Ortadoğu Projesi denen medeniyetler ittifakı projesine ispanya ile beraber eşbaşkan olmuş ve bu doğrultuda bir Türk Devleti sayılan Afganistan'ın işgaline ortak olmuş,Pakistana yapılan saldırılara ortak olmuş,hiçbir zaman yaşamamış bir "ladin" efsanesi ile operasyonlar düzenleyerek sözde "islami terör" e savaş açmış ve doğu ülkelerinin işgaline zemin hazırlamıştır.

    30)Şu anda hala elinde yetki olmasına rağmen Terörist başını asmamıştır.Bir yasa değişikliğiyle asılması mümkündür.Hatta kurşuna dizilmesi ya da b.kun içinde boğulması gerekir.

    31)Bazı tarikatların devlet içinde yapılanmaları ilişkide oldukları kişiler hakkında hiçbir işlem yapılmamış tersine cübbelininki  gibi tarikatlar savunulmuş ve arka çıkılmıştır.

    32)Ekonomik açıdan işsizlere istihdam sağlanması yönünde özel sektör fazla teşvik edilmemiş,kriz döneminde bile yine karlı çıkan para babaları olan bankalar olmuştur.

    33)Darbeciler hala yargılanamamış kardeşi kardeşe vurdurtan amerikaya anında bildirilen "bizim çocuklar başarmış" olayı aydınlatılamamıştır.Bu ülkenin gençleri neden idam edilmiştir ? Darbenin ertesi günü nasıl anında olaylar bitmiştir ?

    34)Politikalarında hep "nasıl daha fazla oy alabilirim" düşüncesiyle hareket eden tayyip tribünlere oynamaktan bıkmamış popülist yaklaşımlar içine girmiştir.

    35)Kendini yeni osmanlının lideri olarak görmekte ve ırak petrollerini ele geçirebileceğine inanmaktadır.Ama bilmelidirki oraları osmanlıya yedirmediler ona mı yedirecekler...

    36)Halk televizyonlarda bilmemne memnu gibi diziler izlerken bu onun hiç umrunda değildir.Herkes kendi aleminde yaşarken ülkenin hangi sorunlarla boğuştuğu hakkın kafa yormayan bir gençlik yetiştirilmiş ve yetiştirilmeye devam etmektedir.Bu konuda hiçbir olumlu davranışı olmamıştır.

    37)Ülkenin temelini oluşturan aile sistemi günden güne parçalanırken o hala iktidarda kalabilme mücadelesi vermektedir.Bilmelidir ki aile bozulursa Türkiye bozulur.

    38)İsrail le yapılan gizli anlaşmalardan süresi dolanlar bile halka açıklanmamıştır.Neden ?

    39)Türkiyenin geleceği olan üniversite öğrencilerine hala internet bedava olmamıştır.Neden ?

    40)Bazı soysuzların milletime devletime hakaret etmesinin yolu açılmıştır ? Neden ? Acaba hakaret özgürlük kapsamında mıdır ?

    41)Polisin yetkileri azaltılarak neredeyse işlevsizleştirilmiştir.Neden ?

    42)Aselsan ölümleri araştırılmamış aydınlatılamamıştır ? Neden ?

    43)Tuzla tersanelerinde ölümler devam ettiği halde nasıl oraya çeki düzen getirilememiştir ?

    44)Türkiyenin en önemli kayıplarından olan beyin göçü neden engellenememektedir ?

    45)Doğuya yatırım yapacağım diyerek diğer illere yatırımın ertelenmesinin bir açıklaması olabilir mi ?

    46)Bulunduğum bölgede sırf bir kişi güçlü diye onu partide tutmaya çalışarak doğru dürüst yaşayan insanları karalamasına izin verilir mi ?

    47)Kullanmadığımız halde ödemek zorunda olduğumuz bir doğalgaz anlaşması ihanet değil midir ? Devletin kasasındaki paralar gökten mi inmiştir ?

    48)Herkesin hor gördüğü iran bile savunma sanayinde gelişirken neden hala amerika ve israilden alıyoruz askeri araç-gereci ?

    49)İstihbarat uçakları heronlar nerde ?

    50)Modernizasyon için anlaşılan tanklar nerde ? Tanklar yoksa PARA nerde ?

    51)Başbakanın bile telefonunun dinlendiği bir ülkede telefonları kimler dinliyor ? Bu neden ortaya çıkarılamadı ?

    52)Aydın Doğan la neden bir küsüp bir barışıyorlar ?

    53)MAH tan MİT e kadar istihbarat teşkilatında amerikan nüfuzu neden deşifre edilemedi ?

    54)Hiram Abas suikastı neden aydınlatılamadı ? Aynı şekilde cem ersever ?

    55)Eğer gerçekten Gladioya karşı bir savaş veriliyorsa neden önce hükümet kendi içinde temizlik yapmıyor ?

    56)Tüm ihaleler neden şeffaf bir ortamda gerçekleşmiyor ?

    57)Askeri ihalelerin perde arkasında hangi olaylar dönüyor da AKP bundan karlı çıkıyor sesini çıkarmıyor ?

    58)Kapalı kapılar ardında hangi anlaşmalar yapılıyor da her perşembe görüşülüyor.

    59)Samanyolu TV de neden burgerking ve diğer küresel güçlerin simgesi markaların reklamı var ?

    60)Çuval olayında neden benzeri bir misilleme yapılmadı ?

    61)AKP liberallerden oy isterken neden liberalizmin tüm gereklerini yerine getirmiyor ? Acaba "muhafazakar" kimliğini kaybetmek istemiyor mu ? :)

    62)......

    daha çok yazacağım bitmez ama uykum geldi.hatırlayamadıklarım olduysa yazın aşağı.bakalım kimmiş hükümet yalakası ?

    Ha eğer birisi teröristleri millete gösteriyor ve bunlar teröristtir diyor ve suçlu oluyorsa 10.köy hazırdır tabi ki de :)

    canınızın sağlığı...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    benden selam olsun bolu beyine çıkıp şu halkın arasına karışmalıdır...

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    63)

    o kadar biliyosanız siysete atılın.... harcanıyosunuz burda...

    karanlığa küfredeceğine bir mumda siz yakın...


    hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    benden selam olsun bolu beyine çıkıp şu halkın arasına karışmalıdır...


    -----------------------------

    ehe işte dünaynın en akıllı insanı geldi... 2030dada   tüm savaşları durduracakmısın hocam?


    hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    zefyhr bunu yazdı:
    -----------------------------

    63)

    o kadar biliyosanız siysete atılın.... harcanıyosunuz burda...

    karanlığa küfredeceğine bir mumda siz yakın...


    -----------------------------

    hocam bu mesaja senden önce davranarak cevap verdim görmedin mi :D

     

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    zefyhr bunu yazdı:
    -----------------------------

    63)

    o kadar biliyosanız siysete atılın.... harcanıyosunuz burda...

    karanlığa küfredeceğine bir mumda siz yakın...


    -----------------------------

     

    hocam bu mesaja senden önce davranarak cevap verdim görmedin mi :D

     

     


    -----------------------------

    hangi partiden aday olcan?


    hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    manavgatın suyunu normalden daha ucuza israile satmaya çalışmıştır. sadece israil ile diyalog kurabilmek için. ama taşıması pahalıya geldiği için israil vazgeçmiştir. manavgarın suyuda antalyanın suyu olmayan köy ve beldelerine gönderilmiştir.

    suirye sınırındaki kıbrıs büyüklüğünde mayınlı araziyide özelleştirmeye çalışmışlardı.

    - şuan aklıma gelenleri ekledim

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    attack bunu yazdı:
    -----------------------------

    manavgatın suyunu normalden daha ucuza israile satmaya çalışmıştır. sadece israil ile diyalog kurabilmek için. ama taşıması pahalıya geldiği için israil vazgeçmiştir. manavgarın suyuda antalyanın suyu olmayan köy ve beldelerine gönderilmiştir.

    suirye sınırındaki kıbrıs büyüklüğünde mayınlı araziyide özelleştirmeye çalışmışlardı.

     


    -----------------------------

     

    evet mayınlar konusu var bi de.o mayınları asker döşediyse temizlemesini de bilir.başka şirketlere para vermeye gerek yok.

    zefyyhr

    teklifleri değerlendiriyorum :)

    TBT den bi kadro ayarlayabilirsek liberal ağırlıklı girecez seçime :)

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek

    hacım iyi döktürmüşsün.Kısaca bunlar Gaflet dallalet ve hatta hıyanet içine girmişler.Yani bariz Vatana İhanet ediyorlar ama gören gözlere.Şurda açılımı savunan insanlara sorsan başbakan çok büyük bir insiyatif göstermiş böyle bir riskin altına girmiştir derler.Ne için ? tabiki şehitlerimiz için derler.Ama aynı başbakan şehit'e kelle demişti dediğinde dut yemiş bülbül misali...

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    evet mayınlar konusu var bi de.o mayınları asker döşediyse temizlemesini de bilir.başka şirketlere para vermeye gerek yok.

    zefyyhr

    teklifleri değerlendiriyorum :)

    TBT den bi kadro ayarlayabilirsek liberal ağırlıklı girecez seçime :)


    -----------------------------

    şimdiden siyasetçi olmuşun amq....

    neyse bilişim ihalelerini tbtlilere verirsin ozmn artık ;)


    hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    bu konunun sonu kötü olur.Şimdi birileri çıkar tartışmanın dozunu kaçırır kesin


    Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 4447 Toplam Mesaj: 41