Alem Fmde Matrax Programı
-
powerfmde bay j var. 5-6 yıl önce dinlerdim. hala varsa onu dinleyin derim. matrax kıytırık.
-
Ya anasını satayım gece gece güzel geyik oluyo bazen bazen bayıyo ve şu anda 2sinin ortasında gidiyo program,sevgiliden gelen son mesajları okuyo xD bide yemek muhabbeti oluyo bazen karnım acıkıyo xD
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------En son yaklaşık 2 sene önce dinledim. Şimdi hatırlattın dinliyorum.
En son dinlediğimde 2 kişi bağlanmıştı. Biri taksici, diğeri de hamile biriydi. Hamile olanın canı sütlaç çekmişti. Zeki, taksiciye sütlaç al dedi. Taksici de sütlaçı hamile kadına götürmüştü. Sonra taksici, Zeki'nin yanına gitmişti :)
-----------------------------
Bunu hatırladım. Yine aynı şekılde kaymaklı ekmek kadayıfıda götürmüşdü birisi -
hocam gecenin köründe yaptıkları şeyler çok güzel geliyo bana
-
dinlemiyorum ama dinle diyen çok :D
-
okan bayülgen'in radyocu versiyonu gece gece iidir uyumadan önce..
-
muzo, zekirdek,sivrisinek,şeker oğlan,o number onedaki zibibdi olsun.ulusal bikaç radyoda tvden daha eğlenceli adamlar var.radyo dinleyin iyidir
-
arjen1905 bunu yazdı:
-----------------------------okan bayülgen'in radyocu versiyonu gece gece iidir uyumadan önce..
-----------------------------
okan bayülgenın dırnaa olamaz -
Bunların altı bezlenirken Muzo program yapıyodu.Muzo iyidir komiktir gayette açık sözlüdür biplerinden anlayabilirsiniz.RTÜK'ün en fazla yayınını kapattığı radyocu.Radyo D'deyken daha iyiydi ama, şimdi radyo tatlıses'te 23'ten 01'e program yapıyor.Merak edeniniz dinlesin.
-
önceden dinliyordum ben de mesela programda aklımda kalan bi kaç şeyden birisi şu;
bitane bayan uludağa gidicek gecenn köründe, arabası yolda kalıo taksiye biniyo bu arakdaşta(zeki) telefonda sevgilsi gibi konuşuyor taksiciyle kıza sarkmasın tazında felan bu olayda programı tam kaptırken cereyan ediyo haliyle program +30 dak uzuyopoff zeki birisine de çikolatalı midye yedirmişti :|
esnemenin bulaşıcı olduğuna inanıyorum :D
şee vardı birde rıza karaağaçlı ortaokuldayken felan dinliyodum karaağaçlı nigtshow onu dinleyen varmıydı acep?
jeah hatta kadıköyde bazı müridlere sap demiş :D