ALINIK / CS: GO Hesabı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    dodger bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Oha Silver lar falan para ediyor mu ya :D ben 10 win aldım nova 3 ile başladım asdashdsa sürekli hesap alıp satayım bari 

Hocam 10 win ile nova3 başladıysan 1 aya kalmaz global olursun sen :) naptın önüne gelene kafa mı attın. Bizim bi arkadaş silver5 ile başlangıç yaptı mikrofonda oooo sesleri yankılandı :)

Ben 10 yıl cs 1.6 oynadım hocam zaten cs go ya başladıktan 2 hafta sonra mge oldum hala öyleyim asdhasds dmg olamadım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    dodger bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Oha Silver lar falan para ediyor mu ya :D ben 10 win aldım nova 3 ile başladım asdashdsa sürekli hesap alıp satayım bari 

Hocam 10 win ile nova3 başladıysan 1 aya kalmaz global olursun sen :) naptın önüne gelene kafa mı attın. Bizim bi arkadaş silver5 ile başlangıç yaptı mikrofonda oooo sesleri yankılandı :)

Ben 10 yıl cs 1.6 oynadım hocam zaten cs go ya başladıktan 2 hafta sonra mge oldum hala öyleyim asdhasds dmg olamadım

merak ettm, steam profil linkini versene bi 2 haftada nasıl oldun?

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

eskiden oyunları eğlenmek için oynardık,

şimdi ise para kazanmak için oynanıyor..

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    MuTReFT bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı
    dodger bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

tabi hocam 

http://steamcommunity.com/id/kainshakunin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Aynen hesaplar oldukça uygun. Çünkü CS den sıkılıyor insanlar hep aynı şeylerden dolayı. Hatta bu yüzden 2 yeni bomba eklendi; ama ne zamana açacaklar belli değil.

https://www.youtube.com/watch?v=WbNC2Z06Tts

palakan229 tarafından 28/Oca/17 18:51 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı
    dodger bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

tabi hocam 

Ulan ya eskiden kingofcs de ne estirirdim :D ehL-i Keyf | Red FLag^ :DD:DD:

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

İlk mesaj yenilenmiştir. Yeni hesap alımlarımız vardır. Mümkünse 90+ hesaplar. Rank önemli değil.

Şöyle bir boostlayalım fazla konu kirliliği olmasın.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

benim için ligi wini hiç önemli değil. sadece oynamak istiyorum ne kadar alabilir boş hesabı? yani 24 lira steamde ama daha ucuza alabilir miyim acaba sıkılmış birinden diye düşünüyorum

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Lan 51 win var Silver 3 üm nasıl nova 3 oluyosunuz 10 winle nasıl bi sistem bu hayret bişey ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı
    dodger bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

tabi hocam 

eyvallah bro.

6 yıldır kullandığım mause yi değiştirdim statlarıma baktımda durumum çok fena Nova3, ten silver'a düştüm amk, şimdi tekrar Nova1 oldum :D  kill/death arasındaki fark 19.

Yeni bi hesap mı açsam ne yapsam :P

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 25
cs go satış