Alınık 2. El Telefon
-
Beyler fazla yıpranmamış bişey arıyorum . Her tür olabilir. Belli bir fiyat limitim yok. İster pm atın ister buraya yazın .
-
sıfır iphone 4 beyaz fransadan geldi 2 yıl garantisi var 1 yılı türkiye de geçerli. sim kiliti yok pasaport kayıtlı 1350 TL
-
samsung s5603 var suan kullanmakta oldugum tüm alet edavatı var orjinal kutusunda faturası dahil düşünürsen anlaşiriz piyasını bilmiyorum arastırcam karar verirsen
-
q3zqin bunu yazdı:
-----------------------------
samsung s5603 var suan kullanmakta oldugum tüm alet edavatı var orjinal kutusunda faturası dahil düşünürsen anlaşiriz piyasını bilmiyorum arastırcam karar verirsen
-----------------------------kardeşim pm le telini bana bi konuşalım . yeni tekliflere açığım beklemedeyim
-
nokia 1200 - dayanıklık,şarj, güzel tasarım kaliteli iletişim :)
-
Renard bunu yazdı:
nokia 1200 - dayanıklık,şarj, güzel tasarım kaliteli iletişim :)
-----------------------------fiyat yaz kuzen . şirket hattı için kullanabilirim ektradan .
-
nokia e72 satan varsa ilgilenebilirim
-
5800 express şubat 28 de alındı. 2 yıl garanti temiz. bakıldı. İstersen fiyat için pm at.
-
A_REX bunu yazdı:
5800 express şubat 28 de alındı. 2 yıl garanti temiz. bakıldı. İstersen fiyat için pm at.
-----------------------------telini bana pm at konuşalım .
-
wentto f97 kızaklı telefon var. yüzyılın telefonudur kendisi. sahibinden.com da 6000 tl ye satışa çıkaracağım. erken gelirsen indirim yaparım.
-
someone_from_71 bunu yazdı:
sıfır iphone 4 beyaz fransadan geldi 2 yıl garantisi var 1 yılı türkiye de geçerli. sim kiliti yok pasaport kayıtlı 1350 TL
-----------------------------param ossada alsam :)