Alkol‘E Zam !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sigara içiyorum ama zammına karşı değilim. ne kadar az okadar iyi. içkide ise ne kadar yok ediliyorsa okadar iyi . içki tüm kötülüklerin anasıdır. içki içipte anasına tecavüz etse hatırlamaz adam(bana bişey olmaz gibi türk mantığıyla yaklaşmayın 2 şişe votkaya en kralına ebesini gösterirsiniz)

şimdi millet hiç alakası olmayan konularda yorum yapınca böyle sırıtıyor işte. senin çevrendekiler analarına tecavüz ediyosa alkolden degil cinsellik tabusundandır :D

böyle zammında aq arkadaş nerden para kırcaklarını şaşırdılar. geçen günki bakanın dediği gibi açıklma yaparlar çıkıpta... 'refah seviyesi arttı'

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

içki fabrikası dibimde para vermeden de kafayı bulabiliyorum :F + arkadaş'm stajer ek olarak : Bahçe duvarı rulz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

artık  her çekişimde iki misli küfür ediyorum bunlaradaaaa ,, oy atanadaaaa , izinsiz fok balığı avlayanlaradaaaaaaa

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya alkol almamis adamlar ayakustu hikaye yazmasin simdi. Her firsatta olay anaya tecavuze gidiyor, psikolojik sorunlariniz mi var? Yeri geldi fil gibi ictim, yeri geldi yerlerde surundum daha kimsenin karisina, kizina sarkmisligim yoktur. Adam icmesini bilmiyorsa, bilen adamin sucu ne? Adamin hasi icki masasinda belli olur hoca. Ayrica; "Cennet analarin ayaklari altindadir." Buradan alkol kullanan herkese sesleniyorum, yarasin, kan yapsin aslanlar.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:

Ya alkol almamis adamlar ayak ustu hikya yazmasin simdi. Her firsatta olay anaya tecavuze gidiyor, piskolojik sorunlariniz mi var? Yeri geldi fil gibi ictim, yeri geldi yerlerde surundum daha kimsenin karisina, kizina sarkmisligim yoktur. Adam icmesini bilmiyorsa, bilen adamin sucu ne? Adamin hasi icki masasinda belli olur hoca. Ayrica cennet analarin ayaklari altindadir. Buradan alkol kullanan herkese sesleniyorum, yarasin, kan yapsin aslanlar.

arkadaşımı ayıltmak için fantasına aspirin attığımda kendisine tecavüz etceğimi sanıp koşarak kaçmaya başladı içki içtiğinizde naptığınızı hatırlamazsınız bilincinizde yerinde değildir asıl kimse buna hikaye yazmasın basbaya apaçık gerçek işte. ha tecavüz edersiniz etmezsiniz orası belli olmaz ama şuurunuz yerinde olmadığı için kesinde olmaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    KrypT bunu yazdı:

Ya alkol almamis adamlar ayak ustu hikya yazmasin simdi. Her firsatta olay anaya tecavuze gidiyor, piskolojik sorunlariniz mi var? Yeri geldi fil gibi ictim, yeri geldi yerlerde surundum daha kimsenin karisina, kizina sarkmisligim yoktur. Adam icmesini bilmiyorsa, bilen adamin sucu ne? Adamin hasi icki masasinda belli olur hoca. Ayrica cennet analarin ayaklari altindadir. Buradan alkol kullanan herkese sesleniyorum, yarasin, kan yapsin aslanlar.

arkadaşımı ayıltmak için fantasına aspirin attığımda kendisine tecavüz etceğimi sanıp koşarak kaçmaya başladı içki içtiğinizde naptığınızı hatırlamazsınız bilincinizde yerinde değildir asıl kimse buna hikaye yazmasın basbaya apaçık gerçek işte. ha tecavüz edersiniz etmezsiniz orası belli olmaz ama şuurunuz yerinde olmadığı için kesinde olmaz.

bak üstte sana ne cevap vermişim. cinselligi tabulaştırıyorsunuz ondan böyle. o arkadaşının anası babası da eminim dedigim gibidir. alkol bilinçaltındakileri açıga çıkarınca suçlu alkol oluyor. hayır efendim suçlu o sapık düşünceleri oraya yerleştirenler. tabi bunu anlatmak zor

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bilincini kaybedecek kadar icmis adam ayakta duramaz zaten, anca kendisine zarar verir. Hem her alkol alisinda bilincini kaybedeceksin diye bir durum yok. Nerede, ne kadar icecegini bileceksin. Yeri geldiginde duracaksin. Senin arkadasin icmesini bilmiyor diye butun alkoliklere maletme bunu. Seni de iyi keklemis, alkol oyle kafa yapmaz. Ya baska bir sey kullanmis, ya da makaraya almis seni.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

:S:S hay amk ya !

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    KrypT bunu yazdı:

içki içtiğinizde naptığınızı hatırlamazsınız bilincinizde yerinde değildir 

??

ne içtin de yazıyorsun bunları merak ettim , okadar içtim içtim 1 kere yaptıklarımı unutmadım , tecavüz etmedim kimseye zarar vermedim 

şuurunuz yerinde olmadığı için kesinde olmaz.

içmesini bilmiyorsan hiç içme , alkol insani vezir de yapar rezil de yapar buna sen karar vereceksin.

kaç kere adam akıllı alkol ortamına girdiğini belli ediyorsun ..

ek olarak bu zamlar sadece yerli üreticiyi yaralıyor , pahalı diye almadıgımız yada az aldıgımız import içkiler ile arasında bir fark kalmadı

tekel vodka alan adam gidip smirnoff alacak , yada rakı alacagı para ile jack daniels

fark etmez para biriktirir ayda 1 kere de olsa kalitelisini içerim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

gazinoda rakı açtırıyorduk.. artık viski açıtırırız pek bi fark kalmadı :(

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 12297 Toplam Mesaj: 88