Alkolmetre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kullandiginiz, dogru deger veren bir alkolmetre almayi dusunuyorum.

Var mi kullanan? Tavsiye verecek?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

Armas markasına bakabilirsin. 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

aslında varya suna bi hap bulacaklar üfleyince 0 promil cıkaracak paranın anasını beller bulan :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ciğerdeki alkolün buharını ölçüyor.. 

Ben puroyu yırtıp dişimin arkasına filtre yapip 39la kurtarmistim. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

aslında varya suna bi hap bulacaklar üfleyince 0 promil cıkaracak paranın anasını beller bulan :))

yapılmayacak şey değil de bilim adamları etik felan der yapmaz, yeterince paran olsa yaptırırsın ama o kadar paran varsa zaten polise de takılmazsın sanırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Uzun yola çıkarken kolonya yüzünü ze sürmeyin dalga alkol diye uyarı verir aklınızda olsun. Bilgi polisten kesin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

arkadaşa bir demet maydonoz ye üstüne de en az 1 litre soğuk su iç çıkmaz promil demişler.

mekanda içiyor içiyor biniyor babasının dobloya. yol 45 dk. çevirme falan yok. yirminci dakikada bir karın ağrısı. gaz oldu heralde diyor. bir salıyor ortalık elli altı. motoru bozmuş maydonuzlar. arabayı bok götürüyor. camları falan açıyor ama nafile. otoparka girdikten sonra kimse görmesin diye sırtını duvara verip sürüne sürüne çıkmış eve. sabah bir uyanıyor ki apartman girişinden bunların daireye kadar duvarda bok hattı var. tövbe etti alkollü arabaya binmeye. :D

doktur bir arkadaş da 3-5 talcid çiğnersen çıkmaz dedi ama deneyecek g*t yok tabi. ben içtim mi geçmiyorum direksiyona. tertemiz. en son 1 bira içip 2 saat sonra arabaya bindiğimde köşede çevirme görünce ters yöne dönmüştüm. bunlar düdük korna çakar falan derken koşarak atladılar ekip otosuna. yolumu kestiler. çok kendilerinden emin bir şekilde yaka kamerasını açtılar, ki ilk o gün görmüştüm. üfle dedi. üflemiyim dedim. üfle üfle dedi. peki dedim. sıfır promil çıktı. polis şok. ben de şok. rivayete göre alkolü yeni içip kalkmış olan vatandaşlar için bi 15-30 dk bekleme süresi varmış dedim. çevirmede yarım saat bekleyip üfleyebiliyor muyuz dedim. yok öyle bişey dedi. hani ağzında kalan alkol ölçümü etkilemesin diye bekleme süresi.

geçenlerde bir arkadaşla mekana gittik. birer tane 70lik devirdik. (edit, bira aq) çıkarken baktım kasanın oraya alkolmetre koymuşlar. üfledi. 0.7 promil çıktı. ehliyet nanay. ben üfledim. sıfır promil. var bi ibnelik.

diyafram nefesi almayı biliyor. bi de diyaframdan üfle bakam dedim. 0.35 çıktı. ehliyet geri geldi. bu da işe yarıyormuş.

velhasıl bana da lazım bi alkolmetre. biz eşşek miyiz sorumluluğumuzu biliyoruz millet duvarlara vuruyor arabayı. tüm arabalara standart yapsınlar. kontağı çevirmeden üfleyelim. promil eşiğin üstündeyse çalıştırmasın motoru. ama kapitalizm sevmez tabi böyle çözümleri. para lazım. 

noname tarafından 03/Haz/26 03:31 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

alkolmetre derken sıvı alkolün derecesinimi ölçeceksin yoksa içtikten sonra vücutta çıkan promil değerinimi?

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

alkolmetre derken sıvı alkolün derecesinimi ölçeceksin yoksa içtikten sonra vücutta çıkan promil değerinimi?

Promil.

Alma sebebim; benim limitim 1-2 biradir, oturup bi büyük deviren degilim ki raki ile aram cok yoktur.

Ama simdi 1-2 bira icip de limiti gecmek istemem.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Promil.

Alma sebebim; benim limitim 1-2 biradir, oturup bi büyük deviren degilim ki raki ile aram cok yoktur.

Ama simdi 1-2 bira icip de limiti gecmek istemem.

yok mu bir polis arkadaşın, ziyaret etsen bi okusan üflesen akşam eve dönüşte ? :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Benim iki arkadaş var bi gün ikisi de fena içmiş rakılar biralar tekilalar.

İkiside ayri ayri arabalarla paket oluyolar ehliyeti kaptırıyorlar.

Birisi 120 birisi 51 promil çıkmış. 

Ustelik 51 cikan bariz bi sekilde digerinden daha çok içmiş. Promilin az çıkmasını biz kilolu olmasina bağladık baska da aklimiza bişey gelmedi.

51 promil çıkanın arabayi cekip ehliyeti alip yol vermişler hemen. 120 promil çıkanı 20 saat nezarette bekletip mahkemeye çıkarmışlar.

Alkollu araba kullanmayın gençler sikerler. 

tabi lan
Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 30
alkolmetre