Alkolmetre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

https://youtube.com/shorts/zua0No5rWSY?si=M7WwCTMTtVWysxjx

Bu olay :)

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Benim iki arkadaş var bi gün ikisi de fena içmiş rakılar biralar tekilalar.

İkiside ayri ayri arabalarla paket oluyolar ehliyeti kaptırıyorlar.

Birisi 120 birisi 51 promil çıkmış. 

Ustelik 51 cikan bariz bi sekilde digerinden daha çok içmiş. Promilin az çıkmasını biz kilolu olmasina bağladık baska da aklimiza bişey gelmedi.

51 promil çıkanın arabayi cekip ehliyeti alip yol vermişler hemen. 120 promil çıkanı 20 saat nezarette bekletip mahkemeye çıkarmışlar.

Alkollu araba kullanmayın gençler sikerler. 

Aynısı başıma geldi. Bazi vücuttan erken atılıyor. Alveoller ve ciğerle alakali bir durum. Aynı durum dalgiclarda da var. Aynı dalışı yapmis 5 kişiden 1i vurgun yeyip diğerlerine hic bir sey olmayabilir. 5 duble içip 2.5-3 saat sonra sifir çıkıyor bende. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

hocam ben cevirme olunca bol bol su içip ağzımı çalkalıyorum. 

Dilimi yukarı dogru u şeklinde yaparak üflüyorum alkol oranını baya düşürüyor.

duyduguma göre üflemeden önce agzına bi damla su alip cihaza uflersen cihaz onu ölcüyor ve sıfır çıkıyor diyorlar.

birde mentos şekeri duydum kutuyu ağzına boşaltip yedikden sonra üflediginde alkol sıfır cıkıyormuş onu denemedim

ehliyeti kaptırıp bi kere geri aldım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cihaz nefesinizdeki alkolün buharını ölçüyor.

Konuyu bu çerçevede düşünün.

Kanınızda alkol var, nefes verince alveollerinizden ciğerlerinizde gaza karışıp ağzınızdan çıkıyor.

Çevirmeye girdiğinizde ağzınızı bol bol çalkalayıp, hızlı hızlı derin nefes alıp verin 6-7 defa. Sonra tek nefesinizi hızlı çekip ciğerde bekletmeden lap diye üfleyin. Ağzınızda da hafiften su kalsın.

En garanti yol bu.

Amerika'da filtre görmüştüm bunun için.

https://www.amazon.de/-/en/Alcohol-Filters-Drivers-Essential-Purifier/dp/B0CQH5VGYV

Kaan tarafından 03/Haz/26 19:49 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

aslında varya suna bi hap bulacaklar üfleyince 0 promil cıkaracak paranın anasını beller bulan :))

Bu gün ofiste bir arkadaş gösterdi İnstagram da reels de free alcohol diye bir içecek varmış ne kadar etkilidir bilemiyorum 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Erkek

Çok nezaketli hocam artık vijdaniniz yandı bence. Alkolmetre alıp birdaha gereksiz yere banlamalarin onune geçeceksiniz. Bence bu adaletli bi yaklasim. Çünkü eskiden çok içiyordunuz. Promil değeri artınca kim var kim yok banlamissiniz dediler. Öyle duyum almıştım. Alkolü abartmadan icseniz artık kimse haksiz yere banlanmayacak. @cyberangel ler gibi çok kişi banlandi. @holyone sağlık olsun yinede az ilerleme katetmek haktan adaletten yana olmakta güzel birsey

Atini siken kovboy 🤠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Bir arkadaş söylemişti çok önceleri; cihaza üflemeden hemen önce 1-2 yudum süt içince de değer epey düşük çıkıyormuş.

Sütü içerken polis görürse de artık tikim var polis görünce süt içmek zorundayım denebilir :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı

Çok nezaketli hocam artık vijdaniniz yandı bence. Alkolmetre alıp birdaha gereksiz yere banlamalarin onune geçeceksiniz. Bence bu adaletli bi yaklasim. Çünkü eskiden çok içiyordunuz. Promil değeri artınca kim var kim yok banlamissiniz dediler. Öyle duyum almıştım. Alkolü abartmadan icseniz artık kimse haksiz yere banlanmayacak. @cyberangel ler gibi çok kişi banlandi. @holyone sağlık olsun yinede az ilerleme katetmek haktan adaletten yana olmakta güzel birsey

Cok nezaketli multi murid kardesim.

Benim alkol ile cok aram yok. Sosyal iciciyim. 1-2 bira icer kalkarim oda haftada 1-2 defadir. 

Sarhos olmussan bir tek Holy i banlarim ki Holy de bunun icin önlemini aldi, Holy ve Rene yi banlayamiyorum :(

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Su ic, süt ic, amuda kalk sonra zipla vs bence sehir efsanesi.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Su ic, süt ic, amuda kalk sonra zipla vs bence sehir efsanesi.

Mükemmel bir sıralama olmuş, denemekte fayda olabilir 🤣🤣

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 24
alkolmetre