Altın Vuruş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Altın Vuruş : Madde bağımlılarının aşırı dozda uyuşturucu alarak intahar etmelerine verilen isim.

- Altın vuruş ne ile ve nasıl yapılır ?
    - Yapanların ruh hali nasıldır ?
    - Çevrenizde hiç altın vuruşa şahit oldunuz mu ? yada hiç altın vuruş yapma eğilimine girdiniz mi ?
    - Altın vuruş yapanların hayatlarından bir özet çıkartabilecek olan var mı ?
    - Altın vuruş yapan hayata geri döndürülebilir mi ?

Biri bilgilendirsin ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bkz: ergenlik dönemi özellikleri

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla

normal vuruşa bak sen :D vur mala

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------

vur mala :D süper :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    HighElf bunu yazdı:

Altın Vuruş : Madde bağımlılarının aşırı dozda uyuşturucu alarak intahar etmelerine verilen isim.

- Altın vuruş ne ile ve nasıl yapılır ?
    - Yapanların ruh hali nasıldır ?
    - Çevrenizde hiç altın vuruşa şahit oldunuz mu ? yada hiç altın vuruş yapma eğilimine girdiniz mi ?
    - Altın vuruş yapanların hayatlarından bir özet çıkartabilecek olan var mı ?

Biri bilgilendirsin ...

hocam altın vuruş yapmak demek aşırı doz alıp ölmek öldürdüğü zaman altın vuruş oluyor zaten ölümün geri dönüşü de yok malesef :D 

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla eroini ağız yoluyla alanların , artık o kafadan tatmin olamayıp damardan iğne ile aldıkları eroine altın vuruş diyolar.  Çok zorda olsa altın vuruş yapanların hayata tekrardan dönüş yapmaları mümkün. Ama tamamen kişiye göre değişir. Ben eroin kullanan birisini gördüm , beraber aynı ortamda  yatıyorduk. 5 saniye aynı şekilde yatamıyodu , sürekli sağ, sola dönüp uyumaya çalışıyodu ve en sonunda ağzından köpükler çıkmaya başladı ve kendini yere attı. 3-4 kişi zor zapdettik ve yetkili birkaç kişiyi çağırdık. Onlarda ilaç verip geçici olarak krizi durdurdular.  Eroin içmiş birini görmüş olarak söylüyorum ki yemin ederim kendimden bile utandım. Allah kimseye içmeyi nasip etmesin . O adamın o halini keşke herkes görebilseydi :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

evet deneyimli birisi olarak Sana ben yardimci olabilirim Galiba,

altın vuruşu şöyle açıklıyabiliriz ,

1-psikoloji ; çocuk ya çok zengindir ya ilgisiz büyümüştür. anne baba ayrıdır yani tam anlamiyla çocukluktan gelen bir ruh çöküntülügü onu bu yola itmiştir yada arkadaşi aliştirmiştir. çogunuz cigaranin tadına bakmişinizdir veya normal cigaranin bagımlılık yapiyor istiyor vucud altın vuruş'u yapan salak eger ölecegini bilse yapmaz. bir noktadan sonra vucud normal ensektör dolusu eroinle yetinmiyor . çocuk napiyor 3 -4- 5 enjektör misalen yani. ondan sonra leyla oluyor kan beyne zıplıyor - Veladdalin amin.

süper açikladim hee - Eroin demek yara yedin demek :D

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

1-psikoloji ; çocuk ya çok zengindir ya ilgisiz büyümüştür. anne baba ayrıdır yani tam anlamiyla çocukluktan gelen bir ruh çöküntülügü onu bu yola itmiştir yada arkadaşi aliştirmiştir. çogunuz cigaranin tadına bakmişinizdir veya normal cigaranin bagımlılık yapiyor istiyor vucud altın vuruş'u yapan salak eger ölecegini bilse yapmaz. bir noktadan sonra vucud normal ensektör dolusu eroinle yetinmiyor . çocuk napiyor 3 -4- 5 enjektör misalen yani. ondan sonra leyla oluyor kan beyne zıplıyor - Veladdalin amin.

Bu kısım açıklayıcı oldu:)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Zaten burası madde bağımlıların buluştuğu bir yer sana bilgi verir üyeler şimdi...

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

Hocam açıklayıcı olmuş ama yara derken bir r yi eksik yazmışsın kanımca :D:D

Her Hakkım Saklıdır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Madcrazy bunu yazdı:

hehe doğru

salak salak iş yapma ya tbt ci adam uyuşturucu satar ama kullanmaz :)= sermaye yenirmi lan :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 12387 Toplam Mesaj: 35