Altın Vuruş
-
Altın Vuruş : Madde bağımlılarının aşırı dozda uyuşturucu alarak intahar etmelerine verilen isim.
- Altın vuruş ne ile ve nasıl yapılır ?
- Yapanların ruh hali nasıldır ?
- Çevrenizde hiç altın vuruşa şahit oldunuz mu ? yada hiç altın vuruş yapma eğilimine girdiniz mi ?
- Altın vuruş yapanların hayatlarından bir özet çıkartabilecek olan var mı ?
- Altın vuruş yapan hayata geri döndürülebilir mi ?Biri bilgilendirsin ...
-
bkz: ergenlik dönemi özellikleri
-
boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla
normal vuruşa bak sen :D vur mala
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla
-----------------------------
vur mala :D süper :D -
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------Altın Vuruş : Madde bağımlılarının aşırı dozda uyuşturucu alarak intahar etmelerine verilen isim.
- Altın vuruş ne ile ve nasıl yapılır ?
- Yapanların ruh hali nasıldır ?
- Çevrenizde hiç altın vuruşa şahit oldunuz mu ? yada hiç altın vuruş yapma eğilimine girdiniz mi ?
- Altın vuruş yapanların hayatlarından bir özet çıkartabilecek olan var mı ?
- Altın vuruş yapan hayata geri döndürülebilir mi ?Biri bilgilendirsin ...
------------------------------ Altın vuruş yapan hayata geri döndürülebilir mi ?
hocam altın vuruş yapmak demek aşırı doz alıp ölmek öldürdüğü zaman altın vuruş oluyor zaten ölümün geri dönüşü de yok malesef :D
-
Bildiğim kadarıyla eroini ağız yoluyla alanların , artık o kafadan tatmin olamayıp damardan iğne ile aldıkları eroine altın vuruş diyolar. Çok zorda olsa altın vuruş yapanların hayata tekrardan dönüş yapmaları mümkün. Ama tamamen kişiye göre değişir. Ben eroin kullanan birisini gördüm , beraber aynı ortamda yatıyorduk. 5 saniye aynı şekilde yatamıyodu , sürekli sağ, sola dönüp uyumaya çalışıyodu ve en sonunda ağzından köpükler çıkmaya başladı ve kendini yere attı. 3-4 kişi zor zapdettik ve yetkili birkaç kişiyi çağırdık. Onlarda ilaç verip geçici olarak krizi durdurdular. Eroin içmiş birini görmüş olarak söylüyorum ki yemin ederim kendimden bile utandım. Allah kimseye içmeyi nasip etmesin . O adamın o halini keşke herkes görebilseydi :(
-
evet deneyimli birisi olarak Sana ben yardimci olabilirim Galiba,
altın vuruşu şöyle açıklıyabiliriz ,
1-psikoloji ; çocuk ya çok zengindir ya ilgisiz büyümüştür. anne baba ayrıdır yani tam anlamiyla çocukluktan gelen bir ruh çöküntülügü onu bu yola itmiştir yada arkadaşi aliştirmiştir. çogunuz cigaranin tadına bakmişinizdir veya normal cigaranin bagımlılık yapiyor istiyor vucud altın vuruş'u yapan salak eger ölecegini bilse yapmaz. bir noktadan sonra vucud normal ensektör dolusu eroinle yetinmiyor . çocuk napiyor 3 -4- 5 enjektör misalen yani. ondan sonra leyla oluyor kan beyne zıplıyor - Veladdalin amin.
süper açikladim hee - Eroin demek yara yedin demek :D
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------evet deneyimli birisi olarak Sana ben yardimci olabilirim Galiba,
1-psikoloji ; çocuk ya çok zengindir ya ilgisiz büyümüştür. anne baba ayrıdır yani tam anlamiyla çocukluktan gelen bir ruh çöküntülügü onu bu yola itmiştir yada arkadaşi aliştirmiştir. çogunuz cigaranin tadına bakmişinizdir veya normal cigaranin bagımlılık yapiyor istiyor vucud altın vuruş'u yapan salak eger ölecegini bilse yapmaz. bir noktadan sonra vucud normal ensektör dolusu eroinle yetinmiyor . çocuk napiyor 3 -4- 5 enjektör misalen yani. ondan sonra leyla oluyor kan beyne zıplıyor - Veladdalin amin.
Bu kısım açıklayıcı oldu:)
-
Zaten burası madde bağımlıların buluştuğu bir yer sana bilgi verir üyeler şimdi...
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------evet deneyimli birisi olarak Sana ben yardimci olabilirim Galiba,
Hocam açıklayıcı olmuş ama yara derken bir r yi eksik yazmışsın kanımca :D:D -
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla
hehe doğrusalak salak iş yapma ya tbt ci adam uyuşturucu satar ama kullanmaz :)= sermaye yenirmi lan :)=