Altın Vuruş
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------"Requiem For a Dream" [Bir Rüya için Ağıt] Bu filmi izleyin eroin, bağımlılık, altın vuruş, mala vurmak vs hakkında bi fikir ediniceksiniz..Emin olun.
Meb' a dilekçe yazıcam zaten bu filmi ortaokullara izletsinler diye...
-----------------------------
izlemek lazım boyle filmleri hoca eyvallah ;)
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------"Requiem For a Dream" [Bir Rüya için Ağıt] Bu filmi izleyin eroin, bağımlılık, altın vuruş, mala vurmak vs hakkında bi fikir ediniceksiniz..Emin olun.
Meb' a dilekçe yazıcam zaten bu filmi ortaokullara izletsinler diye...
-----------------------------izlemek lazım boyle filmleri hoca eyvallah ;)
İzleyip ibret almak lazım bide. Filmde "mala vurmak" temasının nasıl işlendiğini merak ettiğiniz için izlemeyin yani :))
----------------------------- -
yok hoca biz bildiğimi mala vururuz :) mala vurmak için film izlemeyiz =)
-
Seastar bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla eroini ağız yoluyla alanların , artık o kafadan tatmin olamayıp damardan iğne ile aldıkları eroine altın vuruş diyolar. Çok zorda olsa altın vuruş yapanların hayata tekrardan dönüş yapmaları mümkün. Ama tamamen kişiye göre değişir. Ben eroin kullanan birisini gördüm , beraber aynı ortamda yatıyorduk. 5 saniye aynı şekilde yatamıyodu , sürekli sağ, sola dönüp uyumaya çalışıyodu ve en sonunda ağzından köpükler çıkmaya başladı ve kendini yere attı. 3-4 kişi zor zapdettik ve yetkili birkaç kişiyi çağırdık. Onlarda ilaç verip geçici olarak krizi durdurdular. Eroin içmiş birini görmüş olarak söylüyorum ki yemin ederim kendimden bile utandım. Allah kimseye içmeyi nasip etmesin . O adamın o halini keşke herkes görebilseydi :(
-----------------------------eroinin içildiğini senden duyuyom
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla eroini ağız yoluyla alanların , artık o kafadan tatmin olamayıp damardan iğne ile aldıkları eroine altın vuruş diyolar. Çok zorda olsa altın vuruş yapanların hayata tekrardan dönüş yapmaları mümkün. Ama tamamen kişiye göre değişir. Ben eroin kullanan birisini gördüm , beraber aynı ortamda yatıyorduk. 5 saniye aynı şekilde yatamıyodu , sürekli sağ, sola dönüp uyumaya çalışıyodu ve en sonunda ağzından köpükler çıkmaya başladı ve kendini yere attı. 3-4 kişi zor zapdettik ve yetkili birkaç kişiyi çağırdık. Onlarda ilaç verip geçici olarak krizi durdurdular. Eroin içmiş birini görmüş olarak söylüyorum ki yemin ederim kendimden bile utandım. Allah kimseye içmeyi nasip etmesin . O adamın o halini keşke herkes görebilseydi :(
heuheheh:D:D
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------Seastar bunu yazdı:
-----------------------------günde 3 kez tok karnına ılık suyla karıstırın ve iyice karıstırın :|
-
Evet arkdaşlar eroin içiliyor. İlk defa benden duymanızada sevindim. Çok önemli bir konu olmasada size birşey öğretmiş oldum çok sevindim walla :) Filmlerde sadece damardan alanları görüyosunuz bilmemeniz normal tabiiki :) Eroine ilk başlayanlar önce ağız yoluyla içiyor. Sonra damardan almaya başlıyor. Eroin bağımlısı biriyle çok uzun saatler konuşmuş birisi olarak söylüyorum.
-
Asagida "Sucun Pici" - (Mehmet Kartal) adli eserden birkac sayfa alinti yaptim.Cok uzun yillar once okumustum Sucun Pici'ni.
----------------------
İşte size toplum denen büyük birliğin en büyük rahatsızlığı: Gören Körlük Hastalığı. Ve ne yazık ki bu hastalığın tedavisi mümkün değildir.
Şimdi gazete çeşitleri ve televizyon kanalları bol...
“Askerden gelen genç intihar etti. Aşk intiharı olduğu sanılıyor...” Evet, habere en uygun olan teşhis, aşk meselesi olmuş. Asker demek hayatının baharında bir genç insan demektir. Bir askerin intihar edişi sadece aşka mı bağlanmalıdır?
“Azılı bir sabıkalı falanca yerde ölü bulundu. Azılı sabıkalının, almış olduğu alkol ve uyuşturucu haplar yüzünden zehirlenerek öldüğü belirlendi..!” Habere en uygun olan teşhis, azılı sabıkalıyı zehirleyerek öldürmüş olan uyuşturucu haplardır.
Ama benim kadar polislerin de çok iyi bilmiş olduğu bir nokta vardır. Azılı bir sabıkalı, asla uyuşturucu haplar yüzünden zehirlenerek ölmez. Çünkü genellikle alkol ve hap bağımlısı olan bir azılı sabıkalı, ilaçlar konusunda en azından bir eczacı kalfası kadar bilgilere sahiptir. Yani, bağımlı bir azılı sabıkalıyı bir eczaneye bıraksalar, bildikleri karşısında doktorların, hatta ilaç konusunda uzman olanların bile şaşkınlıktan ağızları beş karış açılıverir. Daha açıkçası, azılı bir sabıkalı kendisini hangi hapın zehirleyerek öldüreceğini çok iyi bilir. Yani, azılı sabıkalı haplar yüzünden zehirlenerek ölmemiştir. Azılı sabıkalı artık bu yaşamın yüklerini omuzlayamaz bir hale gelmiş olduğu için o hapları bilerek alkol ile birlikte almış ve intihar etmiştir. Kara güneş gözlüklülerle dolu topluma duyurulur. Tabi eğer kulaklarında Walkman kulaklıkları yoksa. Bunları anlattım ama sadece gülüyorum. Çünkü hiç bir şeyin kolay kolay değişmeyeceğini biliyorum.
Bitti mi sanıyorsunuz: Hayır bitmedi. Çünkü ölenlerden başka aynı durumda olup da sokaklarda yaşayan binlerce insan daha vardır. Dahası, cezaevlerinde “burası artık benim yuvamdır” diye yaşayanlar da vardır. Onlar da ileri tarihlerde yine bir yol kenarında çeşitli maddeler yüzünden zehirlenmiş olarak bulunacak azılı sabıkalılardır. Ve zamanla yaşamın yükünü çekemez hale gelen ve gelecek sokak insanlarını da eklersek, tabloyu düşünün artık. Ve.. sadece bir haber kaynağı olacaklardır. Ama öldükten sonra mutlu olacaklarından eminim. Çünkü eskiden haber kaynağı olmak da çok zordu.
...
--------------------
Merak edip eserin tamamini indirip okumak isteyen olursa buyrun link:
http://rapidshare.com/files/176540095/sucun_pici-Tahribat.rar.html
-
bu uyuşturucuya başlamak için nerden napılıcak ankarada :| o tip bağlantılar kurmam lazım bende satcam bu gidişle okul bitince işsiz kalcama yeni yeni yöntemler geliştiririm.. peyzolukta yaparım devren devir teslim etmek isteyen tanıdıkları varsa haber versin pls..
ha bide beton pompacılığı da yaparım.. geçen kariyer.nette ilan vardı.. :|
-
mehmetcan bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla
normal vuruşa bak sen :D vur mala
hehe doğrusalak salak iş yapma ya tbt ci adam uyuşturucu satar ama kullanmaz :)= sermaye yenirmi lan :)=
ulen alper bende seni akıllı sanirdim :D adam vur mala derken - inşaat malalarindan veya o mallardan bahsetmiyorkamişdan bahsediyor :)
biliyom farkındaysan ayrı ayrı yazdım üsteki başka konu altdaki başka üstdeki madcrazy e verdiğim cevap aldaki kendi yorumum :)=Neyse işin şakası Uyuşturucu kullanma ama git sigara iç alkolik ol hiç biri uyuşturucu kadar kötü değildir