Ama Ben Onun Kim Olduğunu Biliyorum
-
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar
Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişlerYaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar
"Eşim huzur evinde kalıyor Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş
"Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş
Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün
onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar
Adam buruk bir sesle"Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş
-
çok güzel bir hikaye,, Sadakat... insanları unutumak en basitinden emeği dokunan birini unutmak yanlış bişey gel görki adamın mücadelesi bile herşeyi anlatıyor...
tekrar teşekkürler...
-
o kadar felsefe yapmasını biliyor da, eşini niye huzurevine yatırmış? kendisi baksaydıya ezik?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar felsefe yapmasını biliyor da, eşini niye huzurevine yatırmış? kendisi baksaydıya ezik?
-----------------------------Seni seviyorum!
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ikiside orda yaşıyor da pastaneden poça almaya gitmiş gelirken kaza geçirmiş
-
hayatımızdaki bunca sıkıntılar arasınada bazen unuttuğumuz bu duyguyu bize hatırlattığın için sağol
-
hotboy bunu yazdı:
:)))) nE diim haklısın -
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------firenin kabusu :S
-
ilower bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
:)))) nE diim haklısın
-----------------------------TBT olarak her hikayede bişey buluyoruz ama haklıyız harbi =)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------ikiside orda yaşıyor da pastaneden poça almaya gitmiş gelirken kaza geçirmiş
-----------------------------''Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış...''
-
Bir bisikletin çarpmasıyla yere yuvarlanacak kadar yaşlı bir adamın hemen hemen kendisiyle yaşıt yaşlı eşine evinde sağlıklı bir şekilde bakmasını beklemek de o derece...