folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AMATEM: Aşk Bağımlılığı-2

AMATEM: Aşk Bağımlılığı-2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

konu ne guzel sekil almis, ask, msn, din, farkliyim reklamlari sirada ne var ?

sex'e kadar yolu var

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

bu 25 kadar peygamber Kur'an da adı geçen ve büyük peygamberlerdir. Bunun yanında örneğin Buda'nın Dünyada ki görüşleri Gayet açık ve Din'e yakındır. Sonradan bozulmuş olabilir. Orasını Allah bilir.

Asıl soru "Madem her kavme bir peygamber indirildi, neden 30-40 tanesine sıkışıp kalıyorsunuz?" Bu sorunun neden asıl soru olduğu. :S

Aklına ilk Buda geldi değil mi? Kuran'da adı geçen 26 (bi daha ki sefere iyi say) peygamber büyük ama diğerleri küçük. Öylemi? Aralarında ki bu ast-üst hiyerarşisi nereden geliyor sizce? Bu insanlar nelerini yarıştırdılar da aralarında büyük-küçük ayrımı yapıldı?

Tarihte ki peygamberlerin net sayısı belli olmadığı için (rivayet çok ama karnım tok) devede ki tüyle uğraşmak saçma olmuyor da bunu soru halinde zat-ı alilerinize yönltmek mi saçma oluyor acaba?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

lan olum dinleri sorgulamak sizemi  düştü tee alam yaaa, adam yazı  yazmış onun üstüne yorum yazın. Herkes kendi inancı ile bir gün ölü gidecek ve kim haklı kim haksız ozaman öğreneceksiniz ama doğru yolu aramakta fayda var. 

bu arada  yazılarındaki  melankolizm ve betimlemelerini  seviyorum ama takipçin değilim :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

birşeylerini yarıştırmadılar seçilmişlik söz konusu.kendileri peygamber olmadı sadece seçildiler.kaderleriydi peygamberlik.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

birşeylerini yarıştırmadılar seçilmişlik söz konusu.kendileri peygamber olmadı sadece seçildiler.kaderleriydi peygamberlik.

Bu konuları seninle ayrı bir mecrada tartışmak isterim. Şimdi eve gitmeli ve buruşuk kağıtlara yazdığım hayallerimi kurmak istiyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ats30 bunu yazdı:

bak ateizm de bencillik üstüne kuruludur en basitinden sorgularlar diosunki kaderleriydi peygamberlik peki neden seni seçmedi we o kader senin olmadı tanrı dioki (cümleyi tam olarak bilmiorum) dünyayı hz.muhammetin yüzü suyu hürmetine yaratmış peki o zaman adalet nerde kaldı o zaman peygamberde olsa o bir kul deilmiydi demek lki onu daha çok sewiodu yani konuşsak daha neler çıkar bu kadar sorgulamadan yaşamayın abi

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Bu konuları seninle ayrı bir mecrada tartışmak isterim. Şimdi eve gitmeli ve buruşuk kağıtlara yazdığım hayallerimi kurmak istiyorum.

Kendini dış dünyaya kapatmadığının garantisini vermediğin süre tartışmam ! 

Asla !

Çünkü değişime kapalıdır insanlar.Belki tartışma sonunda iyi bir müslüman olacaksın ama kendini kapatarak kaderini böyle şekillendirme ihtimalin de var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Kendini dış dünyaya kapatmadığının garantisini vermediğin süre tartışmam ! 

Asla !

Çünkü değişime kapalıdır insanlar.Belki tartışma sonunda iyi bir müslüman olacaksın ama kendini kapatarak kaderini böyle şekillendirme ihtimalin de var.

Ben hayatta iki şey olmam kardeşim. Bir fenerli (kimse üstüne alınmasın lütfen olanı yazıyorum) birde müslüman. Çok şükür Deist'im, Elhamdülillah Beşiktaşlıyım ;) Hadi sonra görüşürüz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cevap verecem de tekrar nasıl döneceğinizi falan biliyorum. onlarada cevap veririmde kısır tartışmalara girmemeye çalışıyodum uzun zamandır işte yazdım bi halt edip :)

Neyse bu sefer sadece gülüp geçiyorum. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

direk depresyon.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5813 Toplam Mesaj: 65