AMD & INTEL , %31 - %66
-
-
Abüü IP lere Bakılsın
Intele Oy Verenler BAnlansın Derim :) Ben hariç :D:D:D
-
Ben intele oy verdim çünkü intel kullanıyorum :)
-
Bende 8 yıllık pc, Intel bnmki :D seneye değiştircem AMD alcam buuyk ihtimal :)
-
hoca bu sadece mecbur sebeplerden dolayı elinde intel olanlar :)
gönüllerdekini sonradan yapacaz :)
-
amd 3000+939 socket :)
-
Bana gore Intel® masaustu uygulamalarda daha iyi, AMD® ise daha cok oyunlarda performans sagliyor. Overclock hakkinda azcok bilgiye sahibim ve bulundugum forumlarda AMD® benchmark programlari testleri sonucu daha cok puan aliyor
Bana gore AMD® mi Intel® mi derseniz, kullanim alanina gore degi$iyor derim.. 
-
bence şu an AMD 64 Bit performansını verebilicek işletim sistemi yok hele bi gelsin windows wista ozaman görelim bakalım. nası performans verior ama şu An içinde amd yi tek geçerim unutmayın ilk önce maddi intele vereceğiniz para ile amd nin çok çok daha ii bi cpu sunun alabilirsiniz ama alacağınız intele eşdeğer bi amd alırsanız onunda fiyatı maküül olup cecbinize para kalır ne bilim raminizi yükseltirisiniz işte.
-
ben intel kullaniyorum Celeron 2.0 ghz bana bu islemciyi belese waerdiler.Kendim aslam Amd alacaktim tabii. Cunku bende bir amd ciyim. Tabii beles olursa madii durum ortada sira geliyor gece saat 2 ye kadar isyerinde kaliyorum para kazanmak icin. Annem ve kardesime ben bakiyorum ve uzun bir zaman boyunca elimdeki intel ile idare etmem gerekiyormus gibi geliyor bana.[internet cafedeki dostlarim bir sey ayarlarlarsa tabii is degisir : ) ]
-
ben iki işlemci yi de kullandım amd oyunlarda daha iyi performans veriyor bence...
-
AMD 64 bitlik işlemciler intelin çok önünde hem fiyat performans açısından çok uygun...Üstelik Overclock-O/C ile çarpan kilidinden 1000-2000 hatta daha fazla mhz artışı yapabilirsiniz ...AMD tek geçerim tabi AMD semprom falan almayın ama 64 bitlik amd ler çok iyi
Toplam Hit: 4763 Toplam Mesaj: 21