Amd Mi İntel Mi?
-
Hoca AMD ile Intel"in arasında fazla zaman yok.Hemen hemen eşit sayılırlar.Önceden okuduklarıma göre AMD hep belirli zamanlarda parlamış ve sönmüş.Intel ise tınlamadan yoluna devam etmiş.
1968 - Intel
1969 - AMD -
bak şu an amd athlon 2500 var (3200vardı nyse boş ver :)) tek fanım var bir sik olmuyor :P arada sıcak hava üflüyor arkasına geçtiğim zmn ama oda bilgisayar işte 3-4 gün açık kaldıgında :P
-
http://www.youtube.com/watch?v=zYguKFkXGJA&mode=related&search=amd%20intel
o zaman bunu izleyin orda intel kaç kere değişiyor ana kartlar yüzünden hemde çektiği watt fazla.
intel çoklu uygulamalarda iyi amd tekli.
ama amd daha etkin -
3 senedir amd kullanıyorum
az aylarında hava sıcakken 59 C yi geçemedim
256 ram (266mhz)
ram olmasına rağmen pop 2 ww ve pop 3 t2t yi kasadan oynuyorum doom 3 desen yine aynı
canafar gibi bence -
yapacağımız işe göre farklı amd tek işlemlerde ii intel çoklu işlemlerde ii bu kadar
-
amd canix
-
kurulma tarihinin önemi yok olm : )
Bkz : Beşiktaş 1903
Galatasaray 1905
galatasaray daha başarılı :D
amd sonradan kurulmuş olabilir ama intelden daha iyi : )
iki işlemciyide kullananlar konuşsun lütfen burrda : ) çıkıpta sadece intel kullananların laf etmeye hakkı yok
benim makina şuan itibarıyla 11 gündür açık çatır çatır film indiriyorum bir sürü app açık ama tık yok makina :D
amd 3500+ :D ısınmada yok bişeyde yok : )
ama arkadaş p4 kullanıyor 3,0 sadece öğlen 12 gece 12 kullanıor..
ama onun makinası ölü :D ben daha çok eziyet çektiriyorum makina. :D
böle intel daha iyi falan laflarına inanmayın :D reklam kokan faliyetler
intelciler Hayal mahsülüsünüz olm : )
-
AMD
-
bendede amd 64 939 var intelde kulalndım gerçekten farkı ikisinide kulanınca anlıyonuz amd ye istediğiniz kadar yüklenin alet takmıyo bile vız geliyo ben 3d grafik yapıyorum alette bişi olmuyo 3d ile uğraşanlar bilir render da cpu nasıl kasılır ama bişi olmuyo hem artık büyük serverlar amd kullanıyo :D holdingler yavaş yavaş performans için amd ye geçiyo çok ısınıyo ama her güzel 4 4 lük olmaz ısısınada çare arkasına fan dayamak benim yaptığım gibi :D
-
Ben zaten kurulma tarihlerini bir arkadaş amd çok daha sonradan çıktı dedi diye verdim.
Toplam Hit: 9523 Toplam Mesaj: 43