Ameliyat Olcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam hastaneye güveniyorum ameliyat yapıcak doktoruda tanıyorum

O zaman sorun yok :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocam kıllandım ben güvenmimmi ?

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

amelıyatın oyle korkulcak bıseyı yok  burnunu bıraz sakınacaksın  ve bıraz ağrılı olur  amelıyattan korkma 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

hoca küçük dayım oldu 1 hafta evde geçirdi sonra dışarı çıktı çokda güzel olmuıştu et vardı ondada eğer aldırmazsan yakında hanüslasyonlar görmeyede başlayabilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

1 kac kişiye sordum faydası oldu dediler ama bakalım bizde olcakmı

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

ben dün ameleliyat oldum ve cok rahattı agrı hiç yoktu sadece bogazıma nefes almam için takılan hortum tahriş etti bogazımı okadar amelıyatım 2,5 saat sürdü dün hastanede kaldım ve bugün evdeyim :)

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

6 kere farklı farklı yerlerımden amelıyat oldum. oncelikle şunu söyleyeyim ameliyattan korkmana hıc gerek yok zaten teknık olarak genel yada lokal anestezi yapsalarda sen birşey hissetmeyeceğinden sorun yok yani. Ama sonrası zaten can sıkan tarafı burun ameliyatlarında tampon olayı olduğunu biliyoru metrelerce bezi burnundan sokuyorlar o kuruyor kuruyor kuruyor ve zamanı gelince onu çıkartıyorlar burun amalıyatının tek can alıcı tarafının orası oldugunu bılıorum allah sımdıden sıfa versın .

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:

6 kere farklı farklı yerlerımden amelıyat oldum. oncelikle şunu söyleyeyim ameliyattan korkmana hıc gerek yok zaten teknık olarak genel yada lokal anestezi yapsalarda sen birşey hissetmeyeceğinden sorun yok yani. Ama sonrası zaten can sıkan tarafı burun ameliyatlarında tampon olayı olduğunu biliyoru metrelerce bezi burnundan sokuyorlar o kuruyor kuruyor kuruyor ve zamanı gelince onu çıkartıyorlar burun amalıyatının tek can alıcı tarafının orası oldugunu bılıorum allah sımdıden sıfa versın .

:) o eskidendi simdiki tamponlar plastik bez olayı yok artık okadar acıtacagını sanmıyorum

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

babamın burnumda et vardı.Bundan bir kaç yıl önce lazer ile yakarak aldılar.Aynı gün akşam taburcu oldu.Ameliyat sonrasında hiç bir problem yaşamadı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lokal anestezi olacaksın.

Ameliyatının adı deviasyon.

Korkulacak hiçbirşey yok.

2 gün içerisinde tamponlarını çıkarırlar.

Şimdiden geçmiş olsun..

Ek : Baş ağrısı varsa o sinüzit olabilir. Deviasyon sinüzit sonrası burun kanalı, nefes sorununu çözmek için yapılır. Endoskopik cerrahi ile artık herşey çok daha kolay ve acısız.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 5291 Toplam Mesaj: 32