Ameliyat Olcam
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hastaneye güveniyorum ameliyat yapıcak doktoruda tanıyorum
-----------------------------O zaman sorun yok :)
-
Hocam kıllandım ben güvenmimmi ?
-
amelıyatın oyle korkulcak bıseyı yok burnunu bıraz sakınacaksın ve bıraz ağrılı olur amelıyattan korkma
-
hoca küçük dayım oldu 1 hafta evde geçirdi sonra dışarı çıktı çokda güzel olmuıştu et vardı ondada eğer aldırmazsan yakında hanüslasyonlar görmeyede başlayabilirsin.
-
1 kac kişiye sordum faydası oldu dediler ama bakalım bizde olcakmı
-
ben dün ameleliyat oldum ve cok rahattı agrı hiç yoktu sadece bogazıma nefes almam için takılan hortum tahriş etti bogazımı okadar amelıyatım 2,5 saat sürdü dün hastanede kaldım ve bugün evdeyim :)
-
6 kere farklı farklı yerlerımden amelıyat oldum. oncelikle şunu söyleyeyim ameliyattan korkmana hıc gerek yok zaten teknık olarak genel yada lokal anestezi yapsalarda sen birşey hissetmeyeceğinden sorun yok yani. Ama sonrası zaten can sıkan tarafı burun ameliyatlarında tampon olayı olduğunu biliyoru metrelerce bezi burnundan sokuyorlar o kuruyor kuruyor kuruyor ve zamanı gelince onu çıkartıyorlar burun amalıyatının tek can alıcı tarafının orası oldugunu bılıorum allah sımdıden sıfa versın .
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
6 kere farklı farklı yerlerımden amelıyat oldum. oncelikle şunu söyleyeyim ameliyattan korkmana hıc gerek yok zaten teknık olarak genel yada lokal anestezi yapsalarda sen birşey hissetmeyeceğinden sorun yok yani. Ama sonrası zaten can sıkan tarafı burun ameliyatlarında tampon olayı olduğunu biliyoru metrelerce bezi burnundan sokuyorlar o kuruyor kuruyor kuruyor ve zamanı gelince onu çıkartıyorlar burun amalıyatının tek can alıcı tarafının orası oldugunu bılıorum allah sımdıden sıfa versın .
-----------------------------:) o eskidendi simdiki tamponlar plastik bez olayı yok artık okadar acıtacagını sanmıyorum
-
babamın burnumda et vardı.Bundan bir kaç yıl önce lazer ile yakarak aldılar.Aynı gün akşam taburcu oldu.Ameliyat sonrasında hiç bir problem yaşamadı.
-
Lokal anestezi olacaksın.
Ameliyatının adı deviasyon.
Korkulacak hiçbirşey yok.
2 gün içerisinde tamponlarını çıkarırlar.
Şimdiden geçmiş olsun..
Ek : Baş ağrısı varsa o sinüzit olabilir. Deviasyon sinüzit sonrası burun kanalı, nefes sorununu çözmek için yapılır. Endoskopik cerrahi ile artık herşey çok daha kolay ve acısız.