Ameliyat Olcam
-
Tampon olayının kalktıgını bılmıodum :D
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
Tampon olayının kalktıgını bılmıodum :D
-----------------------------Amerikan tamponlar var artık.
Tıkarak metreler uzunluğunda olan gibi acı verici değil.
Komplike birşey. Uzun ve bir defada çıkarılabiliyor.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Lokal anestezi olacaksın.
Ameliyatının adı deviasyon.
Korkulacak hiçbirşey yok.
2 gün içerisinde tamponlarını çıkarırlar.
Şimdiden geçmiş olsun..
Ek : Baş ağrısı varsa o sinüzit olabilir. Deviasyon sinüzit sonrası burun kanalı, nefes sorununu çözmek için yapılır. Endoskopik cerrahi ile artık herşey çok daha kolay ve acısız.
-----------------------------tampon baş ve boyun ağrısı da yapabiliyor
-
Yapabilir, yapmayabilir de.
Kişisel etkiler bunlar. Ama artık kbb ameliyatları çok kolaylaştı.
Hem hasta yönünden hem de hekim yöenünden.
-
Hocalar cumartesi gittim hastaneye bir kaç bilgi daha aldım Burnumdaki Etin adı KONKA BÜLLOSA ymıs yazdı verdı bana dedi arastır felan bende baktım oyle korkulucak bişi deilmiş ama işte :D
-
Bir arkadaşım aynı durumdan ameliyat oldu.. Benden sağlıklıydı ameliyattan çıktığında.. Ama ameliyattan önce çok panikti. O ameliyatta ölme ihtimalin var dediğimde ağlamıştı yahu :D
-
bu konudan bi tanede ben açayim :)
-
geçmişolsun şimdiden acil şifalar
-
Babam olmuştu . Etmiydi hatırlamıyorum burnundan kemik çıkamışlardı ameliyattan çıktı aynı gün eve geldi bıyıklarının arasında turuncu ip vardı bi tane . Akşsam şehriye çorbası yapmıştı annem etli . Bbam bi poşet çıkardı su ve kanla karışık birşeydi içinede kemiği koymuşlardı . O gün bu gündür şehriye çorbası diyince midemde garip birşeyler hissediyorum :D Ayrıca 2 gün sonramı neydi ipi bi çekti elim kadar mavi bi plastik kanla sümükler arasında burnundan çıktı . Çıkarttığında bütün ailedeki tepki " Ohaaa :| " Demek oldu :D
-
burun etinden dolayı ben ameliyat olmustum uyutmuslardı. ameliyat esnasında zaten bişi hissetmiyorsun ameliyattan sonrada ufak çapta baş agrısı olur.
1 2 gün hastanede tutarlar gönderirler. ancak sigara alkol uyusturucu madde kullanıyorsan kesinlikle doktorlara söyle ve ameliyat tamamlana kadar kullanma. onun dısında cidden korkulucak bişi yok.
edit : ameliyattan sonra tamponları cıkartırken 5 10 snlik bir acı cekiyorsun ama öle cıglık attırıcak canını cok yakıcak bir acı değil. o tamponlar 1 hafta kadar burnunda duruyor. kötü görüntü oldugundan pek toplum içine cıkmıyorsun.