Amerika Yok Edilebilirmi?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------irana saldırsın bi yıkılırmı yıkılmaz mı görürüz.
edit: rusya eski gücüne sahip olursa...
-----------------------------RUSYA şu an eski gücünde zaten baksana Suriye sınırlarına yeni savaş uçakları ile giriyor adam suriye radarları yakalasa düşürmek zorunda ama yakalayamıyor çok büyük teknoloji var onlarda iran da ise nükleer, amerika tek giremez sikseler giremez, İRAN ın soyunun PERSLER e dayandığını çok iyi bilir
-
teknolıjı konusunda amerıkanın uzerıne yok gıbı sırasıyla japonya rusya cın ws boyle devam eder,sılah patlayıcı bomba yıne ılk sırada amerıka, rusya,hindistan pakistan kore, bunlarla yıkılması zor bır devlet, bence buyuk bır ıhtımalle dunyamız deprem surecınde cogu medenıyetler gıbı sular altında kalacak ama bu amerıkaların sonu olyacayak tabı cunku bunların baslarına gelebılecegını anladıkları ıcın degısık yerlerde ust kurmaya basladılar sımdılık askerı gıbı gozuksede onumuzdekı gunlerde yasam sıtandartını yukseltım oralarda sankı bır amerıkadakı sehır eyalet gıbı yasamlarını saglayacaklar herhangıbı felaket olasılıklarında buralara akın edecekler.
-
bu tarz büyük devletler ancak kendi kendilerini yıkabilirler.. o yüzden bushu beklicez amerikayı yıkması için :D
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------.mina bile konulabilir :)
-----------------------------aynen katılıyorum .mina bile gonulur .:D:D:D
şimdi irana saldıracak. iranda akıllılık edip çeşitli vatandaşlıklara sahip 20-25 canlı bombasını amerikaya sokmuş olucak.
irana saldırmaya başladığı gün. amerikanın çeşitli yerlerinde 10-15 canlı bomba patlıcak. ve propoganda yapılacak. bizim sivillerimiz ölünce bişey olmuyo sizin sivilleriniz ölünce ne olcak gibi. ondan sonra gör sen iç çatışmayı bushu nası zikicek halk nası indircek ...
-
iran siker rusya siker
çin toplanıp üstüne işese yeterli zaten...
bizde ona buna asker göndeririz anca... :)
-
Salın Polat ALEMDAR'ı, bırakın amerikayı dunyayı bile alır.KV ırak ta olduğu gibi 1 hafta ırakın altını ustune getirip SOnrada amerikanın elinden kurtarıyor...Amacım polatı kotulemek değil hatta KV yi hic kacırmam ,suan yurtta kalıyorum Tv olmadığından dolayı cafelerden izliyorum...
-
amerikanın su an bize uyguladığı stratejiyi bizde onlara uygulamaya calısıoz.
abd bize napıo pkk yı besleyek sürekli toplumun aynı konuda yogunlasmasını sağlıyo dünya gündeminden bizi mahrum bırakıyo. gelişmemizi engelliyo bi nevi.
beyler artık savaşlar psikolojik olarak yapılmaya başladı. mesela abd bunu cok iyi yapıo. bir silah ürettiği zaman bunu hemen kamuoyuyla paylaşıyo ve dünyanın gözünü korkutmaya calısıo. bizde diyoski ulan ne teknoloji var adamlarda biz teknolojiden korkmuyoruz biz ne durumda olsa savasarız. ama diğer toplumlar bundan etkileniyor olmalılar.
abd irana saldırırsa olacak ihtimaller: irana saldırdıgı gün borsa alt üst olcak dünyada cok büyük bir kur dalgalanması olcak petrol fiyatları tavan yapcak. kısacası ekonomik olarak sorunlar cıkcak.abd irana saldırırsa israilde arada suriyeyi kaynatcak. ondan sonra kim ölür kim kalır bilmem.
ama amerika bence askeri anlamda teknolojisinden baska bişeyi yok askerleri paralı , vatansevgisi yok , muhtemel bir savas cıkarsa abd de bununla birlikte iç karısıklık cıkcaktır. siyahlar beyazları beyazlarda siyahları sucluyacaktır.
iran abd ye bişey yapabilirmi iran cok dikleniyor '' havlayan köpek ısırmaz diye bi deyim var yaa inşallah iran o duruma düsmez. gecende türkiyeyide tehdit etti. abd nin bize olası bir operasyonunda onlara bize karsı saldırmalarına imkan sağlıcak ülkeleri vururuz demişti. ama iranın hava kuvveti cok kötü kendi ucağımızı yaptık falan diyo ama onlar daha kalkamadan savaşta düşmezse iyidir. ama karada bişey yapabilirler abd karaya inmeden yenemez zaten iranı ne olursa kara savasında olur.
türkiyenin ise bence yapması gereken şey su durumda kendi askeri malzemelerini üretmeye baslayıp dısa bağımlılığı azaltmaktır. nükleer faaliyetlere baslamasıdır.
beyler bu nükkleer konuda bişi söyliyim. gazetede okumustum bi ara ismini hatırlayamadım şimdi ama cok büyük bi işadamı.
'' ne zaman türkiyede nükleer enerji ile ilgili müzakereler yapılıp tam uygulanmaya koyulacağı sırada görünmez bir el bunu engelliyo diyodu.. burda bence abd nin parmağı var. adamlar bizim içimize kadar girmiş.
-
ben suriye,rusya,iran ve çin ittifagında kararlıyım...kimse suriyeyi görmüyor...ilerde göreeksiniz...ve tahribat'Da biri sölediydi dceksiniz...suriye,rusya,iran,çin...bide bunlara çok düşük bi ihtimalde olsa türkiye katılırsa...50 yıl sonra amerika öle derin bi uykuya dalcak ki götünde pireler uçuşacak...ahanda buraya yazıyorum...:d
-
amerika aslında daha en güçlü donemınde su an hala yok edilemez ama daha so nra ları için bilemem bole salak biri basa gecerse belkı yok edilebilir cunku devletler cogunlukla basdakı aptallar sayesinde yok edilmiştir su an turkıye de aslında yıkılma asamasında
-
undergraund bunu yazdı:
-----------------------------amerika aslında daha en güçlü donemınde su an hala yok edilemez ama daha so nra ları için bilemem bole salak biri basa gecerse belkı yok edilebilir cunku devletler cogunlukla basdakı aptallar sayesinde yok edilmiştir su an turkıye de aslında yıkılma asamasında
-----------------------------
amerikanın başına salak birinin geçmesini bekledigine göre bush'u begeniyorsun akıllı buluyorsun hatta o senin idolün :Dkardeş sıfır sın :D
Türkiye dagılma aşamasında demişsin :d burda baya bi güldüm sonra profiline baktım 10 yazıyor inanmak istemedim ama sanırım sen 10 yaşındasın :D
benim politik görüşümü sitede bilen bilir...şuan ki iktidarın yanlısı degilim..ama adamlara helal olsun türkiyeyi düzeltdiler...dolar ilk defa 1.2 ytl oldu...o oldu bu oldu neyse işte
bu arada yıkılma aşamasındayız demişsin...bi anlatsana şu iddanı ve sonrada benim türkiyenin durumuyla ilgili yaptıgım fikiri çürüt :D