Amerikalı'nın Liderimize Verdiği Değer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

baştan sona izledim videoyu.. adam aslında dinsizlik propagandası yapıyor (richard dawkins i araya sokması da ayrı bir şeydi..)

ve sürekli yeni lideriniz bu şekil olmalı diye tarif ediyor.. bu adamı tanımıyorum ama araştıracağım.. acaba kendi ülkesinin milyonlarca insanı (özellikle müslümanları) katlettiğine dair neler söylemiş? petrol için, doğal kaynaklar için ülkelere girip çoluk çocuk demeden katleden, kadınlarına tecavüz eden, ülkeleri harabeye çevire, kan emen, son yüzyılın tek ve en büyük asalak devleti hatta en büyük katil (mahsuni şerif de özgür bir sanatçıydı ama onun adını söylemeye cüret edemez.. amerika katil katil diye parçası var..) olan devleti için bu sözlerin 100 de 1 ini söylemiş midir?

alman medyasına bakıldığında da erdoğan a aşırı bir tepki var.. ben erdoğan ı hiç sevmem bu ayrı bir konu ama benim düşmanlarım bu adama bu kadar yükleniyorsa bir şeylerden şüpheleniyorum.. 

o adam temsil ettiği ülkesinden buraya eli kanlı olarak gelmiş, temiz siyaseti savunuyor. Ben demiyorum benim ülkem güllük gülistanlık.. bizim halkımız hakettiği yönetimle yönetiliyor. Suç erdoğan da değil, millette dir. Çünkü çoğunluk erdoğan ve avanesinin bir yansıması. gerek kişilk, gerek ahlak gerek diğer şeylerde.. biz kendimizi düzeltmedikçe yönetim de düzelmez.. Ama binlerce km ötede, işlemediği suç kalmayan bir devletin vatandaşı gelip de siz yanlış yapıyorsunuz deme hakkı yok.. önce kendi ülke politikalarına bir baksın, döktükleri milyonlarca insanın kanlarına baksın sonra gelsin bize laf etsin.. polisleri hiç ama hiç sevmem çocukluğumdan beri, ama youtube u açın amerikan polisinin davranışlarına bakın, bizimkiler polis dövebilirken, orada bırak dövmeyi polis en küçük bir hareketi gördüğünde öldürme hakkı var..

hala kendi ülkelerinde idam cezası uygulanıyor hem de elektrik verilerek.. komunistiz biz diye övünen, fuhuştan geçilmeyen küba, amerikanın işkence cezaevi olan guantanamo da binlerce insana sırf vatanlarını korudu (afganistandan, ıraktan .. topladıklarını götürdüler.. ) diye türlü türlü işgenceler yapıyorlar ve kimsenin akıbeti belli değil..

bu adam bunları bıraksın gelsin bizi eleştirsin.. bir sürü dikdatör ülke varken en basit olarak kuzey kore, bi laf demiyorlar.. ama türkiyede dinsiz bir politika yürütülsün lideriniz şöyle olsun böyle olsun diyorlar.. bunun bence tek açıklaması, erdoğan ın ya da sonrasında gelecek kişinin parçaladıkları islam alemini tekrar birleştirme korkusu.. başka bir şey değil..

özet isteyen arkadaşlar son paragrafı okuyabilirler.. baya yazmışım

sen büyük resmi kaçırıyorsun

amerikanın katil olmasının sebebi başkanlar senatörler hukukçular beyaz saray değil bu adamlarda emir kulu

başta en önemlisi rothschild olmak üzere the eight families araştırırsan emirleri kimin verdiğini görürsün

o yüzden bunlara boşuna bu uşaklara kızma

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

amerikanın katil olmasının sebebi başkanlar senatörler hukukçular beyaz saray değil bu adamlarda emir kulu

başta en önemlisi rothschild olmak üzere the eight families araştırırsan emirleri kimin verdiğini görürsün

bu konuları yıllardır araştırıyorum, (eski bi konum vardı bilişim firmalarının sahipleri ile ilgili onu bulabilirsen anlarsın demek istediğimi)

ben diyorum ki bu adam kendi ülkesini de eleştirebilir, ama onlara bir laf söylemeyip (emin değilim araştıracağım ama büyük ihtimal böyle diye düşünüyorum) buraya gelip laf etmesini kabul etmiyorum. tayyip de bir emir kulu.. o adamın bu kadar yükselişi bazı yerlerin desteği sayesindedir.. o da kendine verileni yapıyor.. youtube da bir sürü videosu dolanıyor çelişkili konuştuğu ile ilgili.. sebebi de bu emir kulu mevzusu.. 

benim kızdığım nokta adamın telkini.. dediğim gibi bunların tek korkusu, tüm müslüman ülkelerin birleşmesi, AB gibi, nato gibi etkin bir birlik kurup ortak karar alması. böylece istediği gibi hareket edemeyecekler.. şuan o ülkeleri birleştirebilecek en büyük aday türkiye gibi görünüyor. hem diğer ülkelere göre çok güçlü, hem tarihi misyonu olan bir ülke (osmanlıdaki halifelik) hem de şuanki başbakan buna meyilli.. bende de müslümanların birleşme korkusu olsaydı elbette ki derdim, bu düşünceden uzak duran birini seçin, siz daha iyisini hakediyorsunuz.. 

ben şundan adım gibi eminim, tayyip erdoğan müslüman olmasaydı ya da dinle falan bi alakası olmasaydı ve aynı işleri yapsaydı, kesinlikle ama kesinlikle uluslararası alanda böyle tepki toplamazdı.çünkü ona saldıranlar genelde hep din sebebiyle saldırıyorlar bunu sebebi de müslüman ülkelerin birleşme ihtimali. resmin büyüğü de küçüğü de bu..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

bu konuları yıllardır araştırıyorum, (eski bi konum vardı bilişim firmalarının sahipleri ile ilgili onu bulabilirsen anlarsın demek istediğimi)

ben diyorum ki bu adam kendi ülkesini de eleştirebilir, ama onlara bir laf söylemeyip (emin değilim araştıracağım ama büyük ihtimal böyle diye düşünüyorum) buraya gelip laf etmesini kabul etmiyorum. tayyip de bir emir kulu.. o adamın bu kadar yükselişi bazı yerlerin desteği sayesindedir.. o da kendine verileni yapıyor.. youtube da bir sürü videosu dolanıyor çelişkili konuştuğu ile ilgili.. sebebi de bu emir kulu mevzusu.. 

benim kızdığım nokta adamın telkini.. dediğim gibi bunların tek korkusu, tüm müslüman ülkelerin birleşmesi, AB gibi, nato gibi etkin bir birlik kurup ortak karar alması. böylece istediği gibi hareket edemeyecekler.. şuan o ülkeleri birleştirebilecek en büyük aday türkiye gibi görünüyor. hem diğer ülkelere göre çok güçlü, hem tarihi misyonu olan bir ülke (osmanlıdaki halifelik) hem de şuanki başbakan buna meyilli.. bende de müslümanların birleşme korkusu olsaydı elbette ki derdim, bu düşünceden uzak duran birini seçin, siz daha iyisini hakediyorsunuz.. 

ben şundan adım gibi eminim, tayyip erdoğan müslüman olmasaydı ya da dinle falan bi alakası olmasaydı ve aynı işleri yapsaydı, kesinlikle ama kesinlikle uluslararası alanda böyle tepki toplamazdı.çünkü ona saldıranlar genelde hep din sebebiyle saldırıyorlar bunu sebebi de müslüman ülkelerin birleşme ihtimali. resmin büyüğü de küçüğü de bu..

müslümanlarda hristiyanlardaki gibi birlik yok birlik

hepsi birbirinin kuyusunu kazmakla uğraşıyor

ab gibi bişey kurmak isteseler şimdiye kadar çoktan kurmaları lazımdı

bunu emir komuta zinciri gibi düşün rothschildlerden emir veriliyor ordan beyaz saraya orduya başkanlara örgütlere ordan tüm dünya ülkelerine

amerika böyle amerika olmuş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

amerika kendi parasını basmaktan aciz bir devlet.. roschild ailesinin bankası basar, 1963 de kennedy bu para basma işini alıp merkez bankasına veriyor.. 11110 numaralı kanun..

http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

adamı öldürüyorlar, sonra tekrar roch'un bankası basıyor parayı.. adamlar böyle güçlüler.. bu olay ayrı bir şey.

ben o adamı eleştiriyorum.. kendi ülkesi, parasını bile basamazken kalkıp da bizdeki özgürlüklerden bahsetmesi tuhaf.. bu adamlar israil'i korumak zorundadırlar, zaten israil'in garantisiyiz der.. israil karşıtı olan adam abd başkanı olamaz.. v.s. bu adamların özgürlük anlayışı farklı sanırım.. 

evet islam ülkeleri dağınık bir vaziyette ve bi kaç deneme oldu bunla ilgili ama başarısız oldu çünkü türkiye mutlak anlamda içinde değildi, erbakan bi ara bu tarz bi şeye kalktı d8 i kurdu ama adamı indirdiler.. izin vermediler.. bu ülkelere liderlik yapabilecek kapasitede olan ülke türkiye dir, zaten halk bunu bekliyor.. sadece baştaki yöneticiler buna karşı (ee sonuçta hepsi kral olmuşlar bilmem ne olmuşlar, hükümlerinin düşmesini istemezler), ben bazen arap müslümanlarla konuşuyorum, hepsi birlik olma niyetindeler.. elbette kıskanan çok insan var, çünkü islam, türklerin sayesinde genişledi, bunu mısırlılar ve iranlılar kıskanır..neyse konu bu değil.. tayyip erdoğan müslüman ülkelerinde çok seviliyor genelde, sebebi lider olarak görülmesi, bazen internette arapların hazırladığı resimleri falan görüyorum.. hepsi bu tarz bir şeye hasret ve o adamdan bekliyorlar bunu.. işte bunun korkusunu israil yaşıyor.. 

şimdi bu adamı araştıracağım bakalım israil ile direk-dolaylı bir bağlantısı var mı.. yoksa katil amerikadan kalkmış biri benim ülkemde özgürlük dersi vermesi tuhaf.. 

edit: bi şey çıkmadı pek.. politikacıymış zaten...

unbalanced tarafından 24/May/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

amerika kendi parasını basmaktan aciz bir devlet.. roschild ailesinin bankası basar, 1963 de kennedy bu para basma işini alıp merkez bankasına veriyor.. 11110 numaralı kanun..

http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

adamı öldürüyorlar, sonra tekrar roch'un bankası basıyor parayı.. adamlar böyle güçlüler.. bu olay ayrı bir şey.

ben o adamı eleştiriyorum.. kendi ülkesi, parasını bile basamazken kalkıp da bizdeki özgürlüklerden bahsetmesi tuhaf.. bu adamlar israil'i korumak zorundadırlar, zaten israil'in garantisiyiz der.. israil karşıtı olan adam abd başkanı olamaz.. v.s. bu adamların özgürlük anlayışı farklı sanırım.. 

evet islam ülkeleri dağınık bir vaziyette ve bi kaç deneme oldu bunla ilgili ama başarısız oldu çünkü türkiye mutlak anlamda içinde değildi, erbakan bi ara bu tarz bi şeye kalktı d8 i kurdu ama adamı indirdiler.. izin vermediler.. bu ülkelere liderlik yapabilecek kapasitede olan ülke türkiye dir, zaten halk bunu bekliyor.. sadece baştaki yöneticiler buna karşı (ee sonuçta hepsi kral olmuşlar bilmem ne olmuşlar, hükümlerinin düşmesini istemezler), ben bazen arap müslümanlarla konuşuyorum, hepsi birlik olma niyetindeler.. elbette kıskanan çok insan var, çünkü islam, türklerin sayesinde genişledi, bunu mısırlılar ve iranlılar kıskanır..neyse konu bu değil.. tayyip erdoğan müslüman ülkelerinde çok seviliyor genelde, sebebi lider olarak görülmesi, bazen internette arapların hazırladığı resimleri falan görüyorum.. hepsi bu tarz bir şeye hasret ve o adamdan bekliyorlar bunu.. işte bunun korkusunu israil yaşıyor.. 

şimdi bu adamı araştıracağım bakalım israil ile direk-dolaylı bir bağlantısı var mı.. yoksa katil amerikadan kalkmış biri benim ülkemde özgürlük dersi vermesi tuhaf.. 

edit: bi şey çıkmadı pek.. politikacıymış zaten...

ben bu yolda herşeyin mübah olduğunu düşünüyorum nerden eleştiri gelirse gelsin yeterki eleştiri yağmuru olsunki hizaya gelsin ayağını denk alsın

çünkü şuan 30% un 70% e bir baskısı var

bu kadar baskıya bak bakalım hangi ülkenin vatandaşı dayanıyor siniyor

bi amerikada bi avrupada olucak yer yerinden oynar

daha gözümüzün önünde ukrayna örneği var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    ben bu yolda herşeyin mübah olduğunu düşünüyorum nerden eleştiri gelirse gelsin yeterki eleştiri yağmuru olsunki hizaya gelsin ayağını denk alsın

yanlış bakıyorsun hocam, o adamlar türkiye'nin iyiliğini istemezler, onlar çıkarları gereği hareket ediyorlar.. almanyanın son zamanlardaki tepkisinin sebebi 3. havaalanı. sebebi frankfurt havaalanının eskisi gibi işlemeyeceği ve o merkezin istanbul'a kayma korkusu..  yani her şeyin altında bir sebepleri var..yoksa türklerden nefret ediyorlar.. 

%30 olarak tayyip destekçilerini söylüyorsan, cumhurbaşkanlığı seçimlerine bak hocam.. %50 yi çok rahat geçecekler.. %55-60 diye düşünüyorum.. yani senin söylediğin oranın tersi olacak nerdeyse.. adam avrupadakileri bile ayarlamaya çalışıyor,bugün almanyada ya o yüzden..

şu oran baskı bana atilla yayla'nın bir konuşmasını hatırlattı, chp milletvekili kadına (nur serter'e) diyor ki, siz egemenliğin sizin kontrolü altında kalacağınızı zannediyorsunuz, bugün sizin yaptığınız o baskıları yarın daha fazla oy olarak size yapsa kendinizi nasıl savunacaksınız ..

işte bu söz şimdi gerçek olmuş. zamanında onların yaptıklarını şimdi karşıtlar gücü eline geçirdiği için yapıyorlar.. etme bulma dünyası... o videoyu izleyebilirsin atilla yayla özgürlük dersi diye aratırsan youtube da..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

adam diyorki :

ANZAKLAR İÇİN ATATÜRK ŞUNU DEMİŞTİR. ONLAR ÖLDÜKTEN SONRA ARTIK BİZİM EVLATLARIMIZ OLMUŞTUR.

ERDOĞAN İSE BERKİN ELVANI ERDOĞANIN POLİSİ ÖLDÜRMÜŞ VE BERKİN ELVANA KARŞI HİDDETLİĞİNE BAKINIZ DİYOR.

adam haklı dağılın

kaygusuz tarafından 24/May/14 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

yanlış bakıyorsun hocam, o adamlar türkiye'nin iyiliğini istemezler, onlar çıkarları gereği hareket ediyorlar.. almanyanın son zamanlardaki tepkisinin sebebi 3. havaalanı. sebebi frankfurt havaalanının eskisi gibi işlemeyeceği ve o merkezin istanbul'a kayma korkusu..  yani her şeyin altında bir sebepleri var..yoksa türklerden nefret ediyorlar.. 

%30 olarak tayyip destekçilerini söylüyorsan, cumhurbaşkanlığı seçimlerine bak hocam.. %50 yi çok rahat geçecekler.. %55-60 diye düşünüyorum.. yani senin söylediğin oranın tersi olacak nerdeyse.. adam avrupadakileri bile ayarlamaya çalışıyor,bugün almanyada ya o yüzden..

şu oran baskı bana atilla yayla'nın bir konuşmasını hatırlattı, chp milletvekili kadına (nur serter'e) diyor ki, siz egemenliğin sizin kontrolü altında kalacağınızı zannediyorsunuz, bugün sizin yaptığınız o baskıları yarın daha fazla oy olarak size yapsa kendinizi nasıl savunacaksınız ..

işte bu söz şimdi gerçek olmuş. zamanında onların yaptıklarını şimdi karşıtlar gücü eline geçirdiği için yapıyorlar.. etme bulma dünyası... o videoyu izleyebilirsin atilla yayla özgürlük dersi diye aratırsan youtube da..

baştakilerde iyiliğini istemiyorki hep kendilerine çalışıyorlar

20% kendilerinin oyları diğer 20% eski anap tarzı sağdan soldan sikimsonik partilerden gelen oylar çalınanlar dahil

ben kapitalist düşünürüm liberter düşünürüm kodamanlar kalın enseliler tüsiad desteği çektiğinde kepenkleri kaptıp gittiğinde ne ülke kalır ne hükümet

o yüzden halkmış oymuş destekmiş dağdaki çobanmış geçicen bunları

isterse 100% oyla gelsin 1 kişinin lafına bakar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    nihayetinde pretureyi sevmiyorum, ama
    tutupta baskasinin agziyla sutlamam o kadar.
    bu anlamda y.ozdile ve dengesiz'e katiliyorm.

RitmFarbRacourci tarafından 24/May/14 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Aşırı dindar hiçbir ülke dünya arenasında altın devletler arasına giremez.

Toplam Hit: 5570 Toplam Mesaj: 45