Amerikalı'nın Liderimize Verdiği Değer
-
Neden ben obamayı eleştiren konuşup çekiştiren bir Türk göremiyorum da tayyibi eleştiren yerin dibine sokan bir amerikalı görüyorum?
bir amerikalının benden iyi bu ülkedeki durumu göremeyeceği açık değil mi? Yoksa at gözlülük mü yapıyorum? Bence gayet açık.
İsraildeki şeriattan banane? Amerikadaki dinsizlikten banane?
Şuan en büyük hayalimi gerçekleştirebilmek için imkanlarım(ız) var mı? Yok. Öyleyse çalışıp kendime olmazsa çocuklarıma o da olmazsa torunlarıma imkanları doğurmalıyım. Çalışmalıyım. Başka çarem yok. Ben Türküm ve tek ihtiyacım olan çalışmak!
(bu yazımı okuyarak belki istemsiz de olsa zihniniz boş düşünceleri boşver çalışmaya odaklan demeyi telaffuz ettiği için bir nebze mutluluk duydum)
-
bu konuyu siyasete çekenlere cevap vermeyecem
nato kafa nato mermer arkadaş
yüz kerede yazsak anlamıyorlar
sen nasıl o çok sevgili diktatörünü seviyorsan
ben sevmiyorum yok olsun gitsin istiyorum
bütün uğursuzluklar onu bulsun istiyorum
eli ayağı birbirine karışsın ayağını kaydırsınlar istiyorum
bu kadar basit
artık yazdırmayın tekrar tekrar -
onlar diktatörü filan sevmiyor lan.
onlar parayı seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
M.akif ersoy demiş ya
Güvenme insanlara, menfaatleri olmasa gelmezler vecde. Vaad etmeseydi ALLAH cenneti, ona bile etmezlerdi secde!
yani diktatörler gelip geçicidir. (hangi ülke geçmişteki diktatörünü anıyor?
yarın o da çeker gider. ona ait tek bir eser bile kalmaz.sadece neye neden bu kadar ısrarcı oldukları jeton düşünce anlaşılacak şimdi boşverin kim ne demiş dememiş.
kaygusuz tarafından 24/May/14 21:49 tarihinde düzenlenmiştir
sadece insanlarımız öldürülmesin. insanlarımız dövülmesin. -
Bütün yorumları kahkaha ile okumaya devam ediyorum.
-
-
DaveReed bunu yazdı
kadında kadın olsa
bu mu şimdi çağdaş türk kadınını temsil ediyor
daha başka birşey yazardımda neyseFatma Şahin, (d. 20 Haziran 1966, Gaziantep, Türkiye), Türk siyasetçi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı.
Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk kadın bakanıdır. Evli ve 2 çocuk annesidir. Gaziantep'in ilk kadın milletvekilidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya-Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Özel sektörde İşletme Mühendisi ve İşletme Müdürü olarak çalıştı. XXII., XXIII.ve XXIV. Dönem Gaziantep Milletvekilidir. Ayrıca Gaziantep ve bölgenin üst üste 2 dönem Milletvekilliği yapan ilk kadın Milletvekilidir. XXII. Dönem'de Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği görevinde bulundu. TBMM Töre ve Namus Cinayetleri ile Çocuklara Karşı Şiddeti Araştırma Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü. AK Parti Kadın Kollarında bir dönem teşkilattan ve bir dönem de siyasi işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanlarından Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan'la ilgili oluşturulan Meclis Soruşturma Komisyonunda ve Tuz Gölü Araştırma Komisyonunda çalıştı. Ak Parti 2. Olağan Kongresinde Merkez Karar Yürütme Kuruluna seçildi.
Fatma Şahin, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olarak teşkilatta görev yapan 3000 kadını 2 ayda Ankara'ya Genel Merkeze getirmiş ve çeşitli konularda eğitim almalarını sağlamıştır. Eğitim verenler, ağırlıklı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Bakanlardan oluşmuştur.
AK Parti'de kadın başlıklı ilk uluslararası toplantıları Fatma Şahin Başkanlığındaki Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı gerçekleştirmiştir. Her yıl olmak üzere toplam 3 uluslararası toplantı gerçekleştirilmiştir. Bunlar:
- Uluslararası İş'te Kadın Konferansı, (Tüm dünyadan başarılı iş kadınları/CEO'lar katılmıştır)[1]
- Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası, (Tüm dünyadan kadın belediye başkanları katılımıyla)[2]
- Uluslararası Kadın Hakları Zirvesi, (Tüm dünyadan Kadın Bakan, Meclis Başkanı ve Milletvekilleri katılımıyla).[3]
30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne aday gösterilmiş[4] ve seçilmiştir.
Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Fatma_%C5%9Eahin------------------------------
Şimdi burada DaveReed denilen vatandaşa bir kaç sözüm olacak.
Yukarıda kırmızı ile boyadığım yerleri özellikle oku ve kafana sok.
Sana göre çağdaş Türk Kadını eğitim görmeliyse, Fatma Şahin, yukarıda gördüğün üzere Kimya Mühendisidir.
Fatma Şahin in özel sektör tecrübesi vardır.
Fatma Şahin, erkek egemen Doğu - Güneydoğu Anadolu bölgesinden seçilmiş bir kadın milletvekilidir.
Fatma Şahin, kadınların eğitimi ile de ilgilenmiştir.
Şimdi sen hangi sebepden dolayı Fatma Şahin in çağdaş Türk Kadınını temsil etmediğini söylüyorsun, merak ettim.
-
mfatihbodur bunu yazdı
OOO bodur gelmiş,nerelerdesin sen ya? Görünmüyorsun uzun zamandır bodur.
-
bir zahmet konuyu siyasete çeken elemanları uzaklaştırın
açık tahrik var gel ayarı ver diye
adam gelmiş daha 2 kelimeyi yan yana koyup cümle kuramayan harfi söyleyemeyen kekeme insan müsvettelerini övüyor
olmaz ki kardeşim olmaz
mevzu liderimiz
hırsızlar değil -
DaveReed bunu yazdı
afasfadas. İlk video'yu izledin mi sen hocam :D
-
pcdoktor636 bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
afasfadas. İlk video'yu izledin mi sen hocam :D
ahahahahahaha, güzel tespit hocam :D