Amerika'ya Kalacak Yer Ve İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Kalicak yer kolay. Bir cok eve ayarlayan sirket var. http://www.homestayweb.com/ bunlardan birtanesi. 

Calisma iside en kolay Turklerin cok oldugu bir yere giderse olur. Masa altindan calismasi gerektigi icin bir restorant veya onun gibi bir yerde is bulmasi daha kolay. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Arkadaslar konumuz is bulmak degil , burs bulmak olacak .. Is bulma konusuna da gelecegiz ama daha zamani var , once tum Tahribat cesitli egitim dallarinin burs imkanlarindan yararlansin , bir cok arkadasimiz egitim yoluna devam ederlerken bursa ihtiyac duyuyorlar. Once bu acigi kapatalim , burayi is ve isci bulma kurumuna cevirmeye gerek yoktur.

http://www.usailan.com/ad-category/is-ilanlari/is-verenler/

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Amerika'da dilini gelistirmeye calisan kisi belki burs alabilir ancak benim tecrubeme gore boyle birsey cok zor. 1 cocugun ya cok basarili olmasi gerekiyor, yada doktora yapiyor olmasi. Gerci bu konuda Irem27 daha bilgili sanirim. Onun yolunu izlemek daha iyi olabilir. http://www.fastweb.com/ diye bir burs sitesi var belki yerdimci olur. 

Irem27, ben turkiye'den gelipte burs alan cok gormedim. Burs alanlardanda gorduklerim hep cok basarili ustun seviyeli ogrencilerdi. Sanirim senin guclu baglantilarin var belli universitelerde, eminim bu konuda sen daha yardimci olabilirsin. 

Arkadasina kolay gelsin, bol sans. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irem beni pmden iplemiyor bari burdan sorayım türkiyede yüksek lisans yapıyorum biyoteknolojiden seneye bitecek doktorayı amerikada yapmak isterim burs durumları ne durumda ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ireme bir pm de ben yolladım. Kendim doktoraya gidiyorum bu yaz. Ben eşime istiyorum bursu ve yüksek lisans programını.

Amerika üni başvuru süreci ile ilgili sorusu olan arkadaşlara ben de yardımcı olabilirim.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Badas evet bu baglantilar yalniz Abd yi kapsamiyor,Turkiyeden de yeteri kadar var.Dr arkadaslarimiz iyi bilirler,Belli bir meslegin dr u iseniz bu baglantilariniz bir hayli guclu oluyor en basitinden ornek ile hukuk yuksek lisansimi yapmak istiyorsunuz bahcesehir universitesi ceza profesoru sayin Feridun yenisey'i bulun Amerikaya gitmek istediginizi ingilizce seviyenizin de yeterli oldugunu soyleyin size kolaylikla texas'da burs aldirtabilirler.Emin olun size yardimci olacaktir.

En az otuz - kirk eyalette okuyan,burslu hukuk egitimi alan arkadaslarimiz da var,hepsini bir sekilde cektik aldik getirdik yerlestirdik yani bunlar yasanmis seyler,bir cok konuda bir cok okul ile anlasmaya sahibiz .1 senelik LLM i bitirip bulunduklari eyalet barini gecip avukatlik yapanlarda epeyce var ..Sali gunu yasanan bir olaya karsilik carsamba bagimsizlik gunu tatili nedeniyse bu gun ele aldigimiz, bu avukatlardan birisi ricam uzerine bir lira almadan bir Tahribat muridinin kiz arkadasini dolandirmis birisine gerekli davayi aciyor ve avukatligini bizzat kendisi ustlenmistir .

Ali yigit bey bu konuya gosterdiginiz anlayis icin cok tesekkurler.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

irem biraz sallıyor galiba arkadaşlar. çunku iremin Tahribattaki diğer mesajlarının çoğu başka yerden kopyala yapiştir(alıntı) yapan biri. bizzat şahit olduğum bi durum. fakat bu konudaki ciddiyetinden şüphe duymak istemiyorum, Bunu anlayabilmek içinde kendisi ne iş yapıyor acaba açıklayabilirmi? veya bu sölediklerininde alıntı olmadığını anlayabilmemiz için ne gibi bir kanıt veya delil sunar? kendisi 35-40 yaşında dr liğini almış biri gibi konuşuyo çunku:') 

Yanlış anlaşılmasın ve anlamasın, maksatım boş vaadlerle muridlerin boşa zaman kaybına uğramamaları.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Cracker anliyorum sizi,tum yazdiklarimi okumamissiniz belli ki cunku daha gecenlerde Turkce konusunda bana yardimci olabilecek arkadaslardan yardim istiyordum.Belli bir konuda bir seyler yazabilmek icin bazen bir cumleyi dogru mu yazdim acaba diye epeyce arastirdigim bile oldugu gibi bir cok konuda da konu acmis ve gerekli aciklamalari yapmisken bile bitisinde begenmeyip gonder gitsine basmak yerine kapatiyorum.

Bir konuda fikir icin alinti yapmayabiliriz ama bir konuda bilgi icin var olan kaynaklara basvurmamizin hic bir sakinca teskil ettigini dusunmuyorum.

Bu konudaki ciddiyetime gelince ben kendim de burslu okumus bir ogrenciydim,en son hukuk doktoru diplomami bu sene aldim,27 yasindayim.

Beni yakindan taniyanlar kendime guvenimin cok oldugunu soylerler,ailem ile bazi sorunlarimdan dolayi sadece kendime guvenme kararimi verdigimde ise 17 yasindaydim ve ilk isim de burslu bir okul bulup evden ayrilmak olmustu.

Herkesin bir hayat hikayesi vardir,suphesiz.Benimkisi de bu.Bos vaad konusuna gelince,Abd'de yasiyorsaniz herhangi bir universiteye gidip kimlerin burs aldigini sorun ogrenin dunyanin bir cok ulkesinden ogrencilere bu imkanlari sagladiklarini goreceksiniz,ben bu konuyla daha once de ilgilenebilirdim ama bu tur tepkiler bekliyordum ve biraz alinganimdir.Mesela bu mesaja gonder gitsin e tikladiktan sonra pc mi kapatip kendimi islerime verip en az dort-bes saat pc mi acip geri gelmeyecegim.

Youtube'i acin lutfen cracker , Amerika'daki butun okullarin ogrencilerine birer birer bakin ,goreceginiz tabloda su olacak, hep yabanci , her milletten insan var ama Turkler nerede ?

Misal rutgers universitesi on adaya doktora yapabilmeleri icin burs imkani sagliyor,Turkiye gundemi ise bu tur konulari ele almakta zayif kaldigi icin haberiniz olmuyor.Ote yandan bir de bakiyorsunuz ki bu olaydan haberi olan on hindistanli basvurularini geciktirmeden yapmislar...

Olay Tahribatta madem sizler bir site acin yurt disinda yasayan tum arkadaslarimizi haberdar edelim ve yurt disindaki universitelerden tum bulunan burslari aninda koyalim ve bunu oyle bir yapin ki tum Turkiye yararlansin , o zaman konunun iremin hayati,kisiligi,meslegi,isi gibi sorularla hic bir alakasi olmadigini,konunun ne kadar ciddi ve onemli oldugunu, bu konuda kendisini nicin yalniz hissetmedigini anlayabilirsiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

cracker bunu yazdı:
    -----------------------------

irem biraz sallıyor galiba arkadaşlar. çunku iremin Tahribattaki diğer mesajlarının çoğu başka yerden kopyala yapiştir(alıntı) yapan biri. bizzat şahit olduğum bi durum. fakat bu konudaki ciddiyetinden şüphe duymak istemiyorum, Bunu anlayabilmek içinde kendisi ne iş yapıyor acaba açıklayabilirmi? veya bu sölediklerininde alıntı olmadığını anlayabilmemiz için ne gibi bir kanıt veya delil sunar? kendisi 35-40 yaşında dr liğini almış biri gibi konuşuyo çunku:') 

Yanlış anlaşılmasın ve anlamasın, maksatım boş vaadlerle muridlerin boşa zaman kaybına uğramamaları.

banada bi pm attı frmtr den 2 sene önceki yazı :)

bu irem27 gerçek mi biri baksın, Rene bi zahmet...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

dil yeteneğini kaybetmeye başladı diye amerikaya gitmesine gerek yok

madem ingilizce öğretmeni türkiyede tonla özel üniversite var

girsin biryere lecturer olarak 4-5k maaş verirler en az... 

babam uludag universitesinden emekli okutman. 30 senelik okutman uklada 2 sene calıstı.daha calıstıgı birçok dil kursu var.

busene sikerim boyle isi universitedeyken daha rahattım deyip  özel universitelere basvurdu 2500 den yukarı maas veren yok.

Toplam Hit: 4460 Toplam Mesaj: 39