Amerika'ya Kalacak Yer Ve İş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Flagellumdei bunu yazdı:
    -----------------------------

c0der bunu yazdı:

dil yeteneğini kaybetmeye başladı diye amerikaya gitmesine gerek yok

madem ingilizce öğretmeni türkiyede tonla özel üniversite var

girsin biryere lecturer olarak 4-5k maaş verirler en az... 

babam uludag universitesinden emekli okutman. 30 senelik okutman uklada 2 sene calıstı.daha calıstıgı birçok dil kursu var.

busene sikerim boyle isi universitedeyken daha rahattım deyip  özel universitelere basvurdu 2500 den yukarı maas veren yok.

phd si fln varsa daha yüksek verirler sanırım

30 senelik okutman a 2.5k verilmez ki ayıp lan...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Coder pm ile ''misal ben tr de okuyom, ne yapılır ki amerikaya gidip bana ne faydası olur? sen ordasın sanırım'' diye sormadiniz mi ? Size gonderdigim bilgi yanlismiydi ? Neden soru sorup yanit verildiginde de cevabi sorguluyorsunuz ? Bu sorular daha once binlerce kez sorulmus sorulardir,binlerce kez de cevap verilmislerdir.Ayri soruya ayni cevaplari herkese kendim sayfalar halinde yazip durursam yetisemem ki ,o zaman birisi mesaja yorum olarak irem beni iplemedi yaziyor diger bir kisi pm de cevap alamadigi icin profilime yorum yapmis cevap vermedin artik seni sevmiyorum yaziyor...:(

Sizler icin pek de degerli olmadigimi dusunmeye basladim , beni ne kadar uzdugunuzun farkinda degilsiniz.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

pmlere neden cevap vermiyorsun ki

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

Coder pm ile ''misal ben tr de okuyom, ne yapılır ki amerikaya gidip bana ne faydası olur? sen ordasın sanırım'' diye sormadiniz mi ? Size gonderdigim bilgi yanlismiydi ? Neden soru sorup yanit verildiginde de cevabi sorguluyorsunuz ? Bu sorular daha once binlerce kez sorulmus sorulardir,binlerce kez de cevap verilmislerdir.Ayri soruya ayni cevaplari herkese kendim sayfalar halinde yazip durursam yetisemem ki ,o zaman birisi mesaja yorum olarak irem beni iplemedi yaziyor diger bir kisi pm de cevap alamadigi icin profilime yorum yapmis cevap vermedin artik seni sevmiyorum yaziyor...:(

Sizler icin pek de degerli olmadigimi dusunmeye basladim , beni ne kadar uzdugunuzun farkinda degilsiniz.

üzülünecek bi mevzu değilde

misal şimdi cracker yazmasa alıntı olduğunu, googlelamazdım yazıları

demekki google dan arıyorsun cevapları iyiymiş... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Ulan müritlere bu aralar birşeyler oluyor her konuda tartışma,her konuda sataşma var.Sidik yarışı yapılıyor resmen bırakında müridimiz işini görsün.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet iplemiyorsun iplediklerini de görüyorsun ve evet gereksiz alıngansın.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

İrem bu burslar için GMAT, GRE ya da TOEFL gerekli değil mi?

Almanya içinde burs var mı?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

bak bak sımdıde acıtasyon moda gırmıs :) kız ya hani üzgün olucak milleti .... :) töbe yarabbim ya :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Ne Amerikaymış be :) cidden arkadaşlar  biraz araştırıp ve ingilizcenizi geliştirdiğiniz takdirde dunyada gıdemeyecegınız yer yok uzay degıl oralar sadece adamlar bela istemiyor kısacası bu yoksa ingilizce bilen ve okuyup araştırıp gıdemeyecegı yer yok 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

adamı küstürmeyin.yardım edeceği varsada etmez şimdi konuyu açan arkadaş için bari yapmayın.bu kadar lafı her halde alıntı değildir.hem nereye kadar yalandan yaza bilirki

Toplam Hit: 4461 Toplam Mesaj: 39