folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ampulün Fotoğrafı..!!!



Ampulün Fotoğrafı..!!!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek
    zavallı türkiye

    bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek

    Siz insanları Kürt-Türk-Arap diye ayırdıkça bu millet daha çok bölünecek.


    Ben Türk'üm Türklüğümden de gurur duyuyorum.varsa bi şerefsizliğim beni Türk olduğum için değil şerefsiz olduğum için yargılayın. varsa bi kürt ve vatanım için eğer katkıda bulunuyorsa ve insanları böyle ayırmıyorsa başımın üstünde yeri var.


    Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tastankalp
    tastankalp's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2006
    Erkek
    armagedon kardeş nerden biliyon sen bunları _?

    karanlığın en koyu vakti aydınlığın en yakın vaktidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Kimse Ümmetçiliğe Karsı Çıkmak İçin Konu Açıldığı Fikrine Kapılmasın..Birçoğumuz Elhamdulillah Müslümanız.. Burdaki Konu Hükümetin Dini Değildir..Saptırma Olmasın Lütfen...


    Tahribatta Siyasetten Böğ Geldi..Diyen Arkadaslara Hitaben : Siyaset Yapmayı Herkes Sevmez.Siyaset Deyince Akla Konusulup Konusulup,Bisonraki Bulusmada Aynı Konuları Aynı Sekilde Konusmak ve Aynı Yerde Dönüp Durmak Akla Gelir.Bu Yüzden Siyaseti Konusmanın Bir Anlamı Yok..Ama Burda Kimleri Seçtiğimizi Biraz Daha Yakından Tanımak Amaçlanmıstır.


    Konu Bana MAİL Olarak,Güvendiğim Bir Siteden Geldi.Burda Din Dil ırk Ayrımı Yapmak İçin de açmadım Bu Konuyu..


    Yakın Zamanda Basımızdan Bir Ermeni Soykırımı Başlığında Olaylar Zinciri Geçti.Yumurta Atma Olayları Oldu Hatırlayacağınız Üzere.Bu İktidardan Öncekilerde Böyle Bişey Ben Hatırlamıyorum Gündemde..? Ayrıca Su An Yasanan Kürt Sorunları..Kimse Kürtlere Gidin Demedi,Ben Sahsen Demem Kendi Yediği Tasa Tükürmedikçe.Çünkü Benimde Birçok Kürt Arkadasım Eşim Dostum Var.Adam Gibi Adamlar,Vatanım Diyen Adamlar,Askerde Kendi Halkının Teröristine Gözünü Kırpmadan Ates Eden Adamlar!TÜRKİYE Sınırlarını Tam Çizen Adamlar..!!


    İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olcayatay
    olcayatay's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    lan yeter a.q bu kadar karaladınız bu adamı yazık günah be bu adam ne yaptıyşa memleket için yaptı ey muhalefete yandaş olanlar laflarınıza dikkat ediniz haddinizi biliniz karaladığınız adam bu ülkenin başbakanı artık yeter 2001 deki kriz zamanlarını mı özlediniz gözü görmeyen a.q mun ecevitini mi özlediniz akp ye laf edenin taaaaa ben amına koyimm

    Kargalar sürüyle, kartallar yanlız uçar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    ehehhe.. komik ve saçma :)


    hatta bushunda anne'sinin babasının çok eskiden bir türk hanımıyla evli olduğu fakat sonra aralarında çıkan husumet dolayısıyla boşandıkları fakat bu gerçeğin tüm dünyadan saklandığı söylenmektedir... Hatta bushun annesinin bu türk hnaımından olduğu tüm dünyadan gizlenmiştir... yani aslında bushun annesi türktür ve bushunda kanında türklük vardır...


    dediğim zaman ne kadar, gerçekçi oluyorsam bu yazdıklarında o kadar gerçekçi :))


    anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    valla aga herşeye katılırım o yazılanlarada,tahribatta siyaset konuşulmasının artık baydığınada katılırım...


    Amaaaa sakın ha Potamyalılar için Türk'lüğü içine sindirememişler gibi cümleler sarfetmeyin.Bu vatan için ilk koşacak insanlardır Rizeliler.o insanların ağzına öle alışmış öle sölüyolar.köy isminden kimin ne kadar kendini Türk hissettiğini anlayamayız...bu savunmayı ben de güneysu yani potamyalıyım die yapmıyorum.başka yer de olsa yine aynı savunmayı yapardım.ne oldu yani şimdi pkk lıların çıktığı çoğu yerin adı da Türkçe.e buna ne diceksiniz o zaman.


    ... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabbet_fedaisi
    muhabbet_fedaisi's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ocak/2006
    Erkek
    kardeş sözde milliyetçiyim diye geçiniyorsun ama. sen bu kürt ve diğer kökenli vatandaşları hazmetmezsen onlar bu durum dan rahatsız olup bu şerfsizlerin himayesinde yaşamaktansa dağaçıkar özgürlüğümü alanakadar çatışırım gerekirse özgürlüğüm için ölürüm. özgülüğüm dedim çünkü adamlara sınıf ayrımı yaparak özgürlüklerini kısıtlıyorsunuz. bu arada türklerden hayır gelmedi hep hortumladılar. kürt-rum (müslüman) kökenlilerde kardeş yapma ayıptır deyip geri alıyorlar tekrar bi düşün meniz rica olunur.

    ümit kesilirse hayat biter, ümitsizlik hayatı zehirler, keder hayat damarına vurulan bir neşterdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek

    Way A.q Ülkemiz  Türkiye Cumhuriyetimiz  Kürtlerin Elinde  Düşmüşte  Haberimiz  Yok


    Yazık  Günah  Bee  Atalarmız  şehitlerimiz Mezarda  Çıkıp Gelse Hepimizin Yüzüne Tükürürler  Be  Ne Hallere düşmüşüz  


    Bu  kadar Yamışsın Dostum Hepsinı okudum ama  gerçekliliğinı  ıspatlayabılırmsıın


    Yani bırazda  ,inanmadım değil yazılara  çünkü  AKP döneminde  kürtlük aldı başıonı gıttı  yayınlar yapılmaya başlandı..Yav varya ne kadar  parti varsa  A.A..ikim kim gelse  ülkemizin başına  kesın bı bokluk çıkıyor.Nereye Gidiyor  Türk Halkı Hala  Anlamıyorum.Ne  diyeyimkii  Cenab-ı Allah  Yardımcımız olsun doğru yoldan ayırmsın.


    imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit13
    mit13's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    ben senin yazdıklarından bir tek eski bayındırlık bakanı zeki ERGEZEN i bilirim kendısı halk tarafından okadarda sevilen biri değildir ama sana türk oğlu türk olduğunun garantisini veririm çünkü ahlat denen ilçenin eskilerindendir orasıdsa zamanında selçuklunun başkentıydı kendisi ve kökenı ahlatın yerlılerındendir ve türk oğlu türktür doğu anadoluda tamamen türk kökenli bır tek yer vardır oda bitlisin ahlat ilçesidir ayrıca oralarda nakşibendi tarikatının faalıyeti fılanda yoktur...kimse yazdıklarımı araştırmaz deme ayrıca başbakanın halka seslemiş konuşmalarını dinlersen türk milleti deyip demediğini görürsün..ben akp yanlısı bır ınsan değilim fakat insanlara bıılmeden çamur atamazsınız...tayyip erdoğan ve dengir mir fırat mecliste oyle konuştuda nıye kımse duymadı.oyle dıyenleri turk milleti zaten ıktıdarda bı r dakıka bıle duramaz ki son yapılan anketde de erken secimde hangi parti iktidsar olur diye sorulan soruya akp yuzde 65 oy almıştır....bence daha ınandırıcı dedikodulara ınanmalısın kendıne ii bak....

    balonların gururu dikenlerle karşılaşıncaya kadardır...
Toplam Hit: 6067 Toplam Mesaj: 28