Amrikadan Ürün Getirtme Yada Satın Alma ?
-
arkdaşlar ameriakdan birşey nasıl satın alırız oluru varmıdır kargo durumu nedir mesela burada 350 ytl olan protoin tozları orada 40 dolar?
www.ebay.com dan bahsediyorum mesela bu site üzeirnden alışveriş yaptığımda teee türkiyeye kadar getiriliyormu getirilierse kargo ücreti ne olur?
mesela bu ürünler bir nevi gıda olduğu için gümrükten geçmez diyenler var filan bu işi nasıl halledebiliriz?
güvenilir site yada daha öncede bir şeyle rgetirmiş olan sorun yaşamayan bilgisi olan arkdaşlardan rica ediyorum
-
@patates
Verdiğin sitede Türkiye'ye kargolayan satıcı var kargolamayan satıcı var.
40$ a getirtebilirsin gümrükte sorun çıkmaz.Ama satıcıya kargonun üstüne hediye olarak yazdırmanda fayda var..
Tabi istersen fiyatı düşük bile gösterebilir.
Gıda olayına gelince o kadarını bilemeyeceğim ama kargo fiyatı 40-50 lira civarı tutabilir..
-
işte bu durumda amerikaa gitmiş gelmiş filan prasüdürleri bilen abimiz varmı şimdi?
-
Patates sen hangi protein tozunu veya tozlarini almak istiyosan ozele veya buraya liste at.. Ben sana en ekonomik nasil alirsin soylerim.. Gumruge takilma olmaz..
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------
Patates sen hangi protein tozunu veya tozlarini almak istiyosan ozele veya buraya liste at.. Ben sana en ekonomik nasil alirsin soylerim.. Gumruge takilma olmaz..
ya optimum whey protoin tozu almak istiyorum en çok zorlayan o ama senin dediğin şekidle ucuz ve garanti olucaksa ben l carnitine yağ yakıcı amino asit ve de keratin filanda alırım -
http://www.amerikanstore.com
daha evvel denicektim gerek kalmadı
burayı bir dene istersen
-
hocam amerikada akraban filan varsa en temizi bea.
-
bodymi yapıyon dostum sen
-
jayde bunu yazdı:
bodymi yapıyon dostum sen
ewt -
Tamam bana tam adlari gerekiyo ona gore gumruk listesine bakicam eger onay gerekiyomu diye.. Beres damla sorunsuz gidiyo Turkiyeye..
-
http://www.icedoutgear.com/
peki burdan nasıl alışveriş yapabiliriz :|