An İtibariyle Girilemeyen Siteler
-
ssl hatası alıyorum diye konu açmaya gelmiştim genel sorun varmış
-
hacılar son yasadan beri torrent indiriyormusunuz?
-
indiriyoz ne olacakki
telif hakkımı diyecekler
gitsinler yediklerinin vergisini ödesinler önce
-
bende de tahribat , face , youtube açmıodu.sictik ya her şey boka sarıo
-
Google dns kullananlar bir aydan fazladır yaşıyor bu sorunu müridler, default dns ayarlarınıza yada opendns, yandex dns gibi alternatiflere yönelin sorun çözülür. Dns kullanmıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım, ama çevremde de google dns kullananlardan bu tarz şikayetleri çok duydum. Önceki konularda da konuşulmuştu bu konu zaten, yandex dns'e geçenler sorunun çözüldüğünü söylemişlerdi. Bildiğiniz üzere yeni sansür yasasından dolayı dns normalde bu sansürlere çözüm olmayacaktı, yani sorun sansür değil gibi gözüküyor.
-
yandex dns kullanın google dnsleri bıraktığımdan beri hiç sorun yaşamamaya başladım. 1 saat önce komple netim gittiydi sadece.
-
Maldonado bunu yazdı
Şu an ben sorunsuz olarak hepsine giriyom.
Lafmı geri alıyom hiç bir yere giremiyom ssl hatası alıyorum a.q.
Maldonado tarafından 05/Mar/14 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
pesimistzombie bunu yazdı
yandex dns kullanın google dnsleri bıraktığımdan beri hiç sorun yaşamamaya başladım. 1 saat önce komple netim gittiydi sadece.
yandex dns kullandım bi mühdet, google kaynaklı js leri okuyamıyordu tarayıcı.
yani sürekli favicon kısmı dönüp duruyordu bende. sürekli google bekleniyor durumunda kalıyordu firefox.
niye bilemedim, google dns ye geri döndüm
-
comodo dns akar . herşeye giriyorum arkadaş :D .
-
Google DNS'i aktive ettim düzeldi, ilginç.
Alakasız Edit: kat.ph güvenilmeyen site olarak işaretlenmiş, götünde don durmasın bunu yapanın.torf bunu yazdıhacılar son yasadan beri torrent indiriyormusunuz?
İndiriyoruz tabiiki, korkmanın alemi yok ne için çıkarmaya çalıştıkları belli.
NigraSilva tarafından 05/Mar/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir