Ana Kartı Çeşmede Yıkadım
-
traş köpüğü hocam köpükle sonra güneşe sal kuruması için denemiştim bunu elektrik gelmeyen board birden canlanmıştı :D
-
konuyu okuyunca bir an inciye girdim sandım,o derece.birisi kasayı yan yatır dese tam olacakmış.
-
Benim arkdaş işyerinin macini yıkamıştı.. kuruduktan sonra bişolmazmış ...
-
anakartı yıkarken pios pili takılımıydı değilmiydi?
-
bi an konuyu asiminnesli açtı mı diye bakmadım değil.
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------bi an konuyu asiminnesli açtı mı diye bakmadım değil.
-----------------------------yemin ediyorum asım açtı diye geldim, ama işe yarıyomuş
SPY - CX5 hocam nasıl yapmamız gerektiğini, hangi parçaları yıkayabileceğimizi ve önemli şeyleri anlatabilir misin? mesela arkadaşın dediği gibi bios pilini çıkarmak filan önemli şeyler mi?
-
arkadaşlar butur durumlarda alkol ile yıkayın temin edemiyorsanız en azından kolanya kullanın suda kireç var + su fazla ucucu bir madde olmatığından pin aralarında kalabiliyor kireç olayı da krozyona neden oluyo zamanla anakartta parazitlere neden olup ana kartı çoflatıyo
-
sorun olacağını düşünmem kısa vadede ama parça ömrü azalır bence çünkü şebeke suyunda bol miktarda ağır metal mevcut.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------sittinsene çalışmaz o artık.
-----------------------------Bir konuya iyice hakim olmadan yorum yapmanız yok mu...
En az 10 tane anakart yakamışlığım var.
-----------------------------Şimdi sende posta hakim olmadan yorum yapmışsın.. Adamın nickiyle alakalı inceden bi espri o post :) ciddi yazılmış bişi değil sanıyorum ki..
-
Sakın denemeyin artık tecrübeye sabit hiçbir sekilde çalışmadı onceden açma tuşuna basınca fan bir tur atıyordu şimdi hiç tepki yok Ayrıca yikarken bios pilini sokmuştum kisadevre yapmasın diyerek acaba işlemcimi arizali?