folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

Ana Kartı Çeşmede Yıkadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam konuyu gizle bari :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak hocam sana  söyle  açıklayayım benim adım Programmer beni tahribatta  herkez bilir eminim sende  biliyosundur ama MANYAKMISIN BE ADAM BU KADARINI BEN BİLE  YAPMAMMMMMM

Ayet var, ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım eğer anakartta ciddi bir sorun yoksa iyice kuruduktan sonra çalışır. Bu yöntemi yıllardır kullanırım hiç bi yan etkiside yok tam aksine ilaç gibi gelir bilgisayara ilk günki gibi tertemiz cıncık gibi oluyo performans sınınma felan çok iyi.

Ben sadece anakart değil hdd haricinde bütün kartları NOtebook felan çalışmayan noteboku bu şekilde çalışır duruma getirmiştim

hatta powersuply, bütün kartlarımı  senede 1 kere yıkar 1 gün bekletir kuruturum sonra takar aslan gibi takır takır çalışır

PC mi alalı 6 yıl oldu daha 1 defada tık demedi 6 yıl içerisinde sadece powersuply bozulmuştu onuda yine yıkadım iyice kuruttum taktım ve halada çalışıyor ilk günki gibi.

Siz siz olun yılda bi kere yapın bu işlemi.Şiddetle tavsiyemdir müşteri arızalarının çoğunu bu şekilde gidermişimdir.

NOT :Kartlar üzerinde en ufak akım ,elektrik olmadığı sürece bütün elektrik ve elektronik kartlar yıkanabilir ama çalışırmadan çnce iyice kurutulması lazım. 

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

bak hocam sana  söyle  açıklayayım benim adım Programmer beni tahribatta  herkez bilir eminim sende  biliyosundur ama MANYAKMISIN BE ADAM BU KADARINI BEN BİLE  YAPMAMMMMMM

ahahaha en bomba yorum

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    By-alper bunu yazdı:

Hacım eğer anakartta ciddi bir sorun yoksa iyice kuruduktan sonra çalışır. Bu yöntemi yıllardır kullanırım hiç bi yan etkiside yok tam aksine ilaç gibi gelir bilgisayara ilk günki gibi tertemiz cıncık gibi oluyo performans sınınma felan çok iyi.

Ben sadece anakart değil hdd haricinde bütün kartları NOtebook felan çalışmayan noteboku bu şekilde çalışır duruma getirmiştim

hatta powersuply, bütün kartlarımı  senede 1 kere yıkar 1 gün bekletir kuruturum sonra takar aslan gibi takır takır çalışır

PC mi alalı 6 yıl oldu daha 1 defada tık demedi 6 yıl içerisinde sadece powersuply bozulmuştu onuda yine yıkadım iyice kuruttum taktım ve halada çalışıyor ilk günki gibi.

Siz siz olun yılda bi kere yapın bu işlemi.Şiddetle tavsiyemdir müşteri arızalarının çoğunu bu şekilde gidermişimdir.

NOT :Kartlar üzerinde en ufak akım ,elektrik olmadığı sürece bütün elektrik ve elektronik kartlar yıkanabilir ama çalışırmadan çnce iyice kurutulması lazım. 

Yarına kadar icinde su falan kalmışa kurur birdaha deniyecem normalde calışması lazım hiç oksitlenme falan yoktu isim elektronik olduğu için şisen kondansatör falan baktım oda yok anakarttaki ışık yanıyor elektrik geliyor neyse sabah bakarım

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı:

Programmer bunu yazdı:

ahahaha en bomba yorum

Normalde öyle seyler yapmam ama komprosor olmayınca Bir fırça bir musluk ideal bir çözüm gibi duruyordu :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

artık kurusa da fayda etmez ama dedikleri gibi kendini korumaya aldıysa sıkıntı yok saç kurutma makinası ile 1.ayar da hafif döngü ile fazla sıcak olmadan en az 20 25 cm havadan çarpraz bir şekilde mümkünse 30 derece eğik bir açı ile üflet bakalım her yerde sabit kalma smd malzemeler var uçarsa çok sıkıntı yaratır

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    modeli de m2nmx idi herhalde bozulunca servise götürdüm aynı anakarttan surusuyle yatiyodu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

hocam konuyu açış saatinle denedim çalışmadı demen 2 saat hadi 1 saat onceden yıkasan 3 saatte be mubarek nasıl kurusun millet sana diyorki 1 gün güneşte kalsın sen 3 saatte hemde güneş yokken halletmişssin bitmiş gitmiş iş :)

Ayrıca anakart yıkanırmı diyen arkadaşlara daha basidini söyleyim misal cep telefonu hiçmi kimsenin cep telefonu suya düşmedi ? misal benim tel tuvalete düştü onu ordan aldım bataryayı çıkartıp bide guzel yıkadım ardından 1 gün güneşte ertesi gün klimanın tam göbeğinde tuttum ve sonuş pırıl prıl telefon. olay elektiriğin olmaması yani anakarttaki duzenegın suyun iletkenliği vasıtasıyla saçmalayıp kısa devre yapmaması ne dalga geçtiniz aq.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

efsane fasulye geri geldi sandım bi an hocam bu nası iş

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 5091 Toplam Mesaj: 50