Anaokulunda Yaşananlara Bakın
-
Masallah ben lisede yapamıom bunları ag atılma sebebi :D siz bu çocuu bi karıya gösterin :D
-
Bu devirde kız kardeşe abilik yapmak zor iş !
-
normaldir bizde gectik o yollardan anaokulundayken dahada ileri gitmiştik biz hayal meyal hatırlıyorum :) ama iyi bişi değil tabi
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
normaldir bizde gectik o yollardan anaokulundayken dahada ileri gitmiştik biz hayal meyal hatırlıyorum :) ama iyi bişi değil tabi
daha ileri derken :|
anaokulana gitmeyerek hatamı ettim -
müritler sizin kız kardeşiniz ablanız felan yokmu ne hale gelmiş ortalık görmüyosunuz,yakında amerikan ailelerine dönücez bugün dizi izliyodum adam kızının bekaretini verdiği çocuğu tanımıyo diye üzülüyodu,bu bizim kültürümüz değil :|
-
bigpower bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
daha ileri derken :|
anaokulana gitmeyerek hatamı ettim
-----------------------------çok büük hata anaokulu dehşet bi ortam :D
-
hoca gece gece ne güldüm :D :D
cocuk işte :) -
Kardeşinle Beni Acilen Tanıştır !!! Mutlaka Onların Ablaları Vardır !!!
-
hayal meyal hatırlıyorum da anasınıfında anca kroluk yapıyodum :/
okula boncuklu tabanca götürüp arkadaşların oyununu bozardım x) kızların götüne sıkardım .. :D
kaç defa hocaya kaptırdım :/
hey gidi günler..
-
ufacıcık cocugun yaptıgı gülünc birşey üzerine kim bilir kimler ne düşünüyordu ama şu devirdeki genclliğin ne halt yediiğini kimse görmüyo ve sadece lafta "şöle böle" denıyo ama yolda bi kız görüldüğünde o kıza eğer erkek yan gözle bakmazsa "topmusun , ipnemisin" muamelesi görülüyo hap kullanmazsa alkol almayıp esrar içmezse genc deilsin yaşamayı blmıyorsun denıyor birde buunun kız versiyonu var kızlar da baya beter durumda zaten . yani cocukluk işte gitmiş öpüşmüş filan bunu hemen hemen cogu insan yapmıştır cocuklukta ama asıl tartışılması gerken su anki neslin ( ben 19umdayım mesela benım ve benden 3-4 yas byük ve kücüklerin ) gitdide cağdaşlık kelimesinin bokunu cıkarır olması. yani "cağdaşlık" dendiiğinde insanın gelenek ve görenekleriyle uyuşur biçimde doğru olanı yaşaması gerekir yanı herhangi terbiyesizlik ve ahlaksızlık olmaksızın insan gibi yaşamak, cağdaşlık budur benım bildiğim ama şimdikiler için öyle değil işte kızlar acık sacık gıyınıyor onlar özgür ya hanı ıstedıklerıyle yatıp kalkarkar cinsellik özgürlük filan geceleri gec saate kadar dolaşırlar yada bi erkekle konuşurken sevgili gibi diğer erkek arkadaşlarıyla rhat rahat takılabılır öpüşüp koklaşabilir koynuna gırebılır yada bır erkek için baktıgımızda olaya b,r kızlayken dığer kızlara yazabilir yatıp kalkabılır ki bu iki taraf içinde iyicene vahim hale geldi toplumda . yani anlatmak ıstedıgım konuyu saptırmak ıstemıyorum cocukluk bu ki geçmişte filmlerde bilee cok var bu biliyoruz ama şimdi bunu en fazla gırgıra vurmak gerekir yada ufaklığı uyarırsın tatlı dille korkar yapmaz zaten ilerisi olmaması için , ama diğer türlü genc nüfusun okadar berbat durumu varken bunu tartışmak bı acayıb olur ya bence şahsi fikrim bu yani..