Anaokulunda Yaşananlara Bakın
-
Kardeş dedimmi abisine bakacaksın ;D
-
seninki gene iyi bizim yeğen 6 yaşında tecavüzden mahkemelik. Büyüklerin bi lafı var yumurtada civlemiş diye onlar bunlar.
-
abi çocuklar napsın ne görürlerse onu yapıyorlar, iyi bi'şey sanıyorlar. Anaokuluna giderken öptüğüm bi kızcağız vardı, büyük bişeymiş gibi yapardık bunu, anaokulundan sonra da aynı ilkokula gittik(zaten 2-3 ilkokul vardı şehirde) ve mallığa bakın ki kız beni tehdit ederdi bunu herkese söylemekle, daha büyük mallığa bakın ki bende tırsardım ne isterse yapardım :) :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
abi çocuklar napsın ne görürlerse onu yapıyorlar, iyi bi'şey sanıyorlar. Anaokuluna giderken öptüğüm bi kızcağız vardı, büyük bişeymiş gibi yapardık bunu, anaokulundan sonra da aynı ilkokula gittik(zaten 2-3 ilkokul vardı şehirde) ve mallığa bakın ki kız beni tehdit ederdi bunu herkese söylemekle, daha büyük mallığa bakın ki bende tırsardım ne isterse yapardım :) :)
-----------------------------hocam sonradan güzel açılmışsın ama allah muhafaza ya öyle kalsaydın abooo :D kızın birinden böyle tehtit almak vay be :D
-
iyi işte çocuklar kaynaşıyor şimdiden.
-
HighElf bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------hocam sonradan güzel açılmışsın ama allah muhafaza ya öyle kalsaydın abooo :D kızın birinden böyle tehtit almak vay be :D
-----------------------------kızın birinden tehdit almak dediğin şeyde 7 yaşımda ilkokul 1 e gidiyodum la :) ne anlarım tehdit mehdit , sussun diye kul köle misali :)
-
anaokulundan manita yapalım geleceğe yatırım kafamıza göre yetiştiririz ilerde süper olur dicemde kendimden utanıyorum aq :S
-
lalada bunu yazdı:
anaokulundan manita yapalım geleceğe yatırım kafamıza göre yetiştiririz ilerde süper olur dicemde kendimden utanıyorum aq :S
-----------------------------bende utandım şimdi senden :) :)
-
Devir kötü hocam :)
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------mantıklı, ağaç yaşken eğilir